Malgoska Posted April 1, 2019 Author Posted April 1, 2019 1 godzinę temu, ona03 napisał: Komu Micha ??? 7 minut temu, togaa napisał: I nie tylko Micha....! ;-) 1 minutę temu, ona03 napisał: Komu Lalę :) ? hooooooooooooop Quote
ona03 Posted April 2, 2019 Posted April 2, 2019 Dzień dobry :) Pluszaczki czekają na nowe domki :) 1 Quote
ona03 Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 2 godziny temu, Aga76 napisał: Wstajemy :) Wstaliśmy :) Misiaki pobudka :) Quote
Malgoska Posted April 3, 2019 Author Posted April 3, 2019 Dnia 2.04.2019 o 07:21, Patrycja96 napisał: Dzień dobry Dnia 2.04.2019 o 08:29, ona03 napisał: Dzień dobry :) Pluszaczki czekają na nowe domki :) 23 godziny temu, Kamila Proc napisał: przywitam sie 23 godziny temu, jola&tina napisał: Zapraszamy! 20 godzin temu, Aga76 napisał: Wyprowadzimy misiaki na spacer :) 18 godzin temu, Patrycja96 napisał: Hooop 18 godzin temu, Kamila Proc napisał: i podnosimy 16 godzin temu, Aga76 napisał: W górę :) 16 godzin temu, Kamila Proc napisał: wciaz zapraszamy 15 godzin temu, NikaEla napisał: przywitam się 13 godzin temu, Aga76 napisał: Misiaki na górze :) 12 godzin temu, jola&tina napisał: Wyyyyysoko w górę hop! 10 godzin temu, ona03 napisał: Misiaczki pluszaczki już śpią ? 3 godziny temu, Aga76 napisał: Wstajemy :) 34 minuty temu, ona03 napisał: Wstaliśmy :) Misiaki pobudka :) nie wiem czy jest sens dorzucać cokolwiek bo i tak nikt nic nie kupuje wystawimy gdzie indziej :) Quote
NikaEla Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 Mądre ciotki tu zaglądają to zapytam o porade Nikusia dziś biedna. Ma jakiś przykurcz tylnej łapki, bardzo liże stópkę. Zaniosłam ja do weterynarza, ale pani nic nie umiała mi poradzić. Dała zastrzyk przeciwbólowy/przeciwzapalny i wit B. Kazała obserwować. Teraz leży i patrzy na mnie smutno Quote
mama_Alfika Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 4 godziny temu, NikaEla napisał: Mądre ciotki tu zaglądają to zapytam o porade Nikusia dziś biedna. Ma jakiś przykurcz tylnej łapki, bardzo liże stópkę. Zaniosłam ja do weterynarza, ale pani nic nie umiała mi poradzić. Dała zastrzyk przeciwbólowy/przeciwzapalny i wit B. Kazała obserwować. Teraz leży i patrzy na mnie smutno Bardzo przykre, jak człowiek nie wie jak pomóc a psinka nie powie przecież :( Moja Nela ma przewlekłe zapalenie trzustki i jak ma gorsze dni to też bidusia taka smutna leży a ja nie wiem jak pomóc :( 1 Quote
plastelina Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 Zabawki dotarły , są prześliczne. Naprawdę warto je kupić. Dziękuję bardzo i gratuluję talentu. 1 Quote
NikaEla Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 1 godzinę temu, mama_Alfika napisał: Bardzo przykre, jak człowiek nie wie jak pomóc a psinka nie powie przecież :( Moja Nela ma przewlekłe zapalenie trzustki i jak ma gorsze dni to też bidusia taka smutna leży a ja nie wiem jak pomóc :( biedne te stare psiaczki Quote
Recommended Posts