Malgoska Posted April 3, 2019 Author Posted April 3, 2019 10 godzin temu, Kamila Proc napisał: to w gore :) 9 godzin temu, MALWA napisał: Pokazujemy bazarek : ) :) 7 godzin temu, Patrycja96 napisał: Dzień dobry :) 6 godzin temu, NikaEla napisał: Mądre ciotki tu zaglądają to zapytam o porade Nikusia dziś biedna. Ma jakiś przykurcz tylnej łapki, bardzo liże stópkę. Zaniosłam ja do weterynarza, ale pani nic nie umiała mi poradzić. Dała zastrzyk przeciwbólowy/przeciwzapalny i wit B. Kazała obserwować. Teraz leży i patrzy na mnie smutno Przykurcze to raczej podłoże neurologiczne. Combivit, przeciwzapalne i przeciwbólowe. Dobrze dała. Tylko to trzeba powtórzyć co dwa dni, tak żeby chociaż 3 dawki leku dostała. Ile ona ma lat? Nika - jak moja kotka ma na imię :) 4 godziny temu, Kamila Proc napisał: biedactwo... szkoda psinki 1 godzinę temu, mama_Alfika napisał: Bardzo przykre, jak człowiek nie wie jak pomóc a psinka nie powie przecież :( Moja Nela ma przewlekłe zapalenie trzustki i jak ma gorsze dni to też bidusia taka smutna leży a ja nie wiem jak pomóc :( oj bardzo przykre 1 godzinę temu, plastelina napisał: Zabawki dotarły , są prześliczne. Naprawdę warto je kupić. Dziękuję bardzo i gratuluję talentu. już; błyskiem; bardzo się cieszę, że się podobają :) 2 minuty temu, NikaEla napisał: biedne te stare psiaczki no biedne Quote
NikaEla Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 2 minuty temu, Malgoska napisał: Przykurcze to raczej podłoże neurologiczne. Combivit, przeciwzapalne i przeciwbólowe. Dobrze dała. Tylko to trzeba powtórzyć co dwa dni, tak żeby chociaż 3 dawki leku dostała. Ile ona ma lat? Ni Nika ma 10 lat. Dostała coś na C i coś Meta..., ale nie kazała mi weterynarz przyjść ponownie ( w sumie to nie miała pojecia co tej mojej Nikusi jest) Quote
Malgoska Posted April 3, 2019 Author Posted April 3, 2019 Przedstawiam moich pomocników: Pomocnik 1 4 Quote
Malgoska Posted April 3, 2019 Author Posted April 3, 2019 Pomocnik 2 Byleby zasłonić to co powinno być sfotografowane... 4 Quote
Malgoska Posted April 3, 2019 Author Posted April 3, 2019 10 minut temu, NikaEla napisał: Nika ma 10 lat. Dostała coś na C i coś Meta..., ale nie kazała mi weterynarz przyjść ponownie ( w sumie to nie miała pojecia co tej mojej Nikusi jest) A przeszło jej? Jak jej nie przejdzie to idź jeszcze raz. Co 2 dni powinna dostać. Quote
togaa Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 13 minut temu, NikaEla napisał: Nika ma 10 lat. Dostała coś na C i coś Meta... To coś na Meta.. to zapewne Metacam. Nasz dr. też to stosuje w takich stanach. Biedna Nika. 1 Quote
togaa Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 Malgoska, cudni Ci pomocnicy . Piesio to waga piórkowa czy tylko na zdjęciu taka kruszyna ? 1 Quote
Malgoska Posted April 4, 2019 Author Posted April 4, 2019 8 godzin temu, togaa napisał: Malgoska, cudni Ci pomocnicy . Piesio to waga piórkowa czy tylko na zdjęciu taka kruszyna ? taki skundlony pinczerek; adopcja dogo..... 1 Quote
mama_Alfika Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 11 minut temu, Malgoska napisał: taki skundlony pinczerek; adopcja dogo..... Raczej zmieszany :) 1 Quote
NikaEla Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 9 godzin temu, Malgoska napisał: A przeszło jej? Jak jej nie przejdzie to idź jeszcze raz. Co 2 dni powinna dostać. Przeszło, ale jeśli się powtórzy to chyba pójdę do innego weterynarza Quote
jola&tina Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 Witamy ślicznych pomocników i zapraszamy na bazarek :) Quote
Malgoska Posted April 4, 2019 Author Posted April 4, 2019 2 godziny temu, mama_Alfika napisał: Raczej zmieszany :) masz racje co ja wypisuje.... 1 godzinę temu, NikaEla napisał: Przeszło, ale jeśli się powtórzy to chyba pójdę do innego weterynarza a to Twój stały lekarz? 19 minut temu, jola&tina napisał: Witamy ślicznych pomocników i zapraszamy na bazarek :) no :) Quote
Malgoska Posted April 4, 2019 Author Posted April 4, 2019 4 godziny temu, MALWA napisał: Dzień dobry : ) 4 godziny temu, Kamila Proc napisał: dobry, dobry 1 godzinę temu, Patrycja96 napisał: Dzień dobry 5 minut temu, Kamila Proc napisał: wciaz zapraszamy dziękuję za pilnowanie Quote
Aga76 Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 Jeee, super :) Poproszę nr 17 kwiatuszek za wywoławczą 2 Quote
Malgoska Posted April 4, 2019 Author Posted April 4, 2019 40 minut temu, Aga76 napisał: Jeee, super :) Poproszę nr 17 kwiatuszek za wywoławczą o dziękujemy 13 minut temu, Kamila Proc napisał: brawo Aga Quote
Recommended Posts