DORA1020 Posted March 4, 2019 Posted March 4, 2019 Zapraszam na bazarek z którego ewentualny dochód zostanie przeznaczony na potrzeby bezdomnych ze Szczebrzeszyna. Z tego bazarku na dokarmianie psiaków Wątek: http://www.dogomania.pl/forum/thread...-DLUGI/page161Zasady bazarku:Bazarek potrwa do 15.03.2019 do godz.20 czasu Dogo Wszystkie fanty wystawione są w opcji KUP TERAZ Koszt przesyłki ponosi kupujący wg cennika Poczty Polskiej. ZAPRASZAMY! Quote
DORA1020 Posted March 4, 2019 Author Posted March 4, 2019 Aska7----kapcie 4 X 3złwpłacone rozi---pierścionek---12zł, 1 szt etui---1złwpłacone zachary-----bluzka 8zł, 4 pisanki 12złwpłacone bataczl---broszka---4zł, dwie krówki 2 x 3złwpłacone Quote
DORA1020 Posted March 4, 2019 Author Posted March 4, 2019 1. Żołnierzyki------zabawka cena 3zł ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 2. Różyczki z materiału cena 3 zł sztuka --------------------------------------------------------------------------------- 3. Miękkie etui na okulary cena 1zl sztuka 1 szt kupiła rozi Quote
DORA1020 Posted March 4, 2019 Author Posted March 4, 2019 4. Kolczyki i zawieszka, kamienie Swarowskiego Cena 30zł ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 5. Powieść "Wyznania gejszy" Cena 15zł ------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------- 6. Zabawka wiatraczek cena 4zl Quote
DORA1020 Posted March 4, 2019 Author Posted March 4, 2019 7. Broszka cena 4zł kupiła bataczl --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 8. Bluzka 95% bawełna, 5 % spandex, nowa z metką Dł.63cm ,rozmiar na metce S , w rzeczywistości M Cena 8zł kupiła zachary ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 9. Krówki---cena 3zł każda obie krówki kupiła beataczl Quote
DORA1020 Posted March 4, 2019 Author Posted March 4, 2019 10. Świecznik---cena 4zł ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 11. Koszyk wiklinowy na święconkę cena 10zł ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 12. Serwetka do koszyczka cena 5zł Quote
DORA1020 Posted March 4, 2019 Author Posted March 4, 2019 13. Drewniane pisanki Cena 3zł sztuka wszystkie kupiła zachary ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 14. Sweterek 54% akryl, 46% bawełna, rozmiar S cena 8zł ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 15. Maskotka--zajączek Cena 3 zł Quote
DORA1020 Posted March 4, 2019 Author Posted March 4, 2019 16. Pomadka Avon cena 7zł ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 17. Kapciuszki robione na drutach rozmiar 37-38 Cena 3zł para kupiła Aska7 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 18. Pierścionek z dżecikami cena 12zł kupiła rozi ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 19. Kieliszek na jajko cena 5zł kupiła mama_Alfika Quote
DORA1020 Posted March 5, 2019 Author Posted March 5, 2019 Dziękuje Lucynce za zrobienie bazarku:) Quote
Aska7 Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Jeśli już można, to wszystkie kapcie nr 17 poproszę Quote
DORA1020 Posted March 5, 2019 Author Posted March 5, 2019 13 minut temu, Aska7 napisał: Jeśli już można, to wszystkie kapcie nr 17 poproszę Można:) Dziękuję:) I poproszę adres do wysyłki. Quote
Lucyna Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 wstawiłam jeszcze kieliszek na jajko ... i hopsam Quote
rozi Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Poproszę nr.3 i nr.18. Ładny ten kieliszek, ale już nie mam gdzie trzymać :) Quote
DORA1020 Posted March 5, 2019 Author Posted March 5, 2019 6 godzin temu, rozi napisał: Poproszę nr.3 i nr.18. Ładny ten kieliszek, ale już nie mam gdzie trzymać :) Dziękuję:) Czy numer 3 jedna sztuka czy wszystkie? Pierścionek---dobry zakup:) bardzo mi się podoba....ale nie noszę biżuteri i poprosze adres do wysyłki Quote
rozi Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 1 godzinę temu, DORA1020 napisał: Dziękuję:) Czy numer 3 jedna sztuka czy wszystkie? Pierścionek---dobry zakup:) bardzo mi się podoba....ale nie noszę biżuteri i poprosze adres do wysyłki Nr.3 jedna sztuka wystarczy, ktoś się może skusi na resztę, to jest świetna rzecz, kiedy wychodzi się w ciemnych okularach, a potem wchodzi gdzieś do banku na przykład, można schować do torebki, zamiast położyć na blacie i zapomnieć. Proszę o konto do wpłaty, w rewanżu podam adres :) Quote
DORA1020 Posted March 6, 2019 Author Posted March 6, 2019 11 godzin temu, rozi napisał: Nr.3 jedna sztuka wystarczy, ktoś się może skusi na resztę, to jest świetna rzecz, kiedy wychodzi się w ciemnych okularach, a potem wchodzi gdzieś do banku na przykład, można schować do torebki, zamiast położyć na blacie i zapomnieć. Proszę o konto do wpłaty, w rewanżu podam adres :) Nie bardzo wiem jakie koszty wysyłki,koperty,więc może podaj adres a ja po wysłaniu podam koszty Quote
rozi Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 23 minuty temu, DORA1020 napisał: Nie bardzo wiem jakie koszty wysyłki,koperty,więc może podaj adres a ja po wysłaniu podam koszty Dobrze. Wysłałam PW :) Quote
Recommended Posts