Milka_85 Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Baa kokardeczki to podstawa:lol: W końcu będe miała Yorka...:loveu: Quote
Milka_85 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Hej!!! Wpadłam się pochwalić,że w domci już wszystko przygotowane na przyjazd mojej Bonnie....:loveu::loveu: I ciągle myśle co jeszcze sie przyda?!:cool1: Może wy mi podpowiecie?!:cool3: Pozdrawiam Milena Quote
Skibka Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Witamy!:hand: To może napisz co masz dla niej to my Ci powiemy co się jeszcze przydać.:cool3: A tak zapytam z ciekawości mała będzie miała rodowód?:cool3: Quote
ewa2909 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Przyszliśmy się przywitac :loveu::loveu::loveu: I razem z Wami odliczamy dni do odbioru Waszej suni.Może za to będziemy mogli obejrzeć zdjęcia małej piękności:evil_lol: Quote
Milka_85 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 [quote name='Skibka']Witamy!:hand: To może napisz co masz dla niej to my Ci powiemy co się jeszcze przydać.:cool3: A tak zapytam z ciekawości mała będzie miała rodowód?:cool3:[/QUOTE] No więc mam już dla niej spanko takie różowiutkie i mięcutkie.. Mam kocyk,dwie miseczki,zabaweczki,kokardeczki....obróżkę i smyczkę... zamówiłam już identyfikator który ma przyjść na dniach....tylko zastanawiam się nad szaponikiem...i karmą,ale jak pojade do niej w sobote to pogadam sobie z właścicielką....I jak myślicie co jeszcze?!:roll: A co do rodowodu to oczywiscie,że ma wkońcu za taką kase nie kupiła bym psiaka bez rodowodu....(a wydałam na nią dwie tygodniówki mężyka mego:cool3:):p Quote
Skibka Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='Milka_85']No więc mam już dla niej spanko takie różowiutkie i mięcutkie.. Mam kocyk,dwie miseczki,zabaweczki,kokardeczki....obróżkę i smyczkę... zamówiłam już identyfikator który ma przyjść na dniach....tylko zastanawiam się nad szaponikiem...i karmą,ale jak pojade do niej w sobote to pogadam sobie z właścicielką....I jak myślicie co jeszcze?!:roll: A co do rodowodu to oczywiscie,że ma wkońcu za taką kase nie kupiła bym psiaka bez rodowodu....(a wydałam na nią dwie tygodniówki mężyka mego:cool3:):p[/QUOTE] Co do szamponu to ja mam Iv San Bernard (chyba tak to się pisze) i jest dość dobry ale chyba na początku powinien maluch mieć jakiś dla szczeniaka. Według mnie brakuje jeszcze grzebyczków bo o tym nie pisałaś że masz, jakieś gryzaczki żeby zamiast kapci i mebli ogryzała swoje rzeczy.:lol: Quote
Milka_85 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 A no widzisz o gryzaczkach nie pomyślałam:oops: A więc czeka mnie wycieczka do sklepiku:multi:przynajmniej mam pretekst żeby się tam wybrać,bo mój jak słyszy,że do zoologocznego jedziemy to tylko oczami przewrac;) A co szaponiku to muszę sprawdzic czy tu mają taki :razz: dzięki za odpowiedz...:cool2: Quote
meja Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='Milka_85']A no widzisz o gryzaczkach nie pomyślałam:oops: A więc czeka mnie wycieczka do sklepiku:multi:przynajmniej mam pretekst żeby się tam wybrać,bo mój jak słyszy,że do zoologocznego jedziemy to tylko oczami przewrac;) A co szaponiku to muszę sprawdzic czy tu mają taki :razz: dzięki za odpowiedz...:cool2:[/quote] Tak to bywa z TŻ-ami, ja mam to samo, przewracanie oczami i grymaszenie, ale poczekaj, aż się zakocha w malutkiej, zresztą wszyscy się już pewni zakochaliście:loveu:. Mój mąż jak mówi "słodkich snów" albo "ale cię kocham" to ja nie wiem już do kogo on mówi, bo często słyszę, że to nie było do mnie:eviltong: Kiedy kolejna wizyta u Bonnie, chyba, że macie już inny pomysł na imię;) Quote
Milka_85 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 [quote name='meja']Tak to bywa z TŻ-ami, ja mam to samo, przewracanie oczami i grymaszenie, ale poczekaj, aż się zakocha w malutkiej, zresztą wszyscy się już pewni zakochaliście:loveu:. Mój mąż jak mówi "słodkich snów" albo "ale cię kocham" to ja nie wiem już do kogo on mówi, bo często słyszę, że to nie było do mnie:eviltong: Kiedy kolejna wizyta u Bonnie, chyba, że macie już inny pomysł na imię;)[/QUOTE] W sumie to on już ją kocha tylko wychowywany był na wsi a tam mieli inne podejście do piesków.Pieski jadły co im się dało czyli wszystko...Spały w budach....I troszkę dla niego to dziwne..:crazyeye:,że piesek i na dodatek taki mały ma tyle potrzeb....A ja chcę żeby naszej psince było u nas jak w niebie:lol::lol:Zresztą sama wiesz jak to jest..!!:razz: A co do imienia to zastanawiamy się nad [B][U]Kiki[/U][/B],bo nasza dwu letnia córa jak ją zobaczy na zdięciu to mówi do niej własnie [B][U]Kiki[/U][/B] Sama nie wiem skąd jej się to wzięło?! Quote
meja Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Kiki też fajne, ale kiedy malutka znajdzie się już u Was, to imię na pewno samo przyjdzie:cool3: A jeśli chodzi o wieś, to ja pochodzę ze wsi, mój mąż pochodzi ze wsi, i teraz też mieszkamy na wsi, co prawda na przeciwko jest już miasto, ale to jednak wieś:cool3: Jest tak jak mówisz, psy nie są tutaj za dobrze traktowane, przynajmniej większość. Dla tutejszych ludzi pocałowanie psa byłoby obrzydliwe, dla mnie obrzydliwe jest tak zaniedbać psa, żeby brzydzić się go pocałować - i kółko się zamyka. Mojego Elmisia to by całowali, ale swoich kundli to już nie:angryy: Kiedy będą nowe foteczki? Quote
Milka_85 Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 [quote name='meja']Kiki też fajne, ale kiedy malutka znajdzie się już u Was, to imię na pewno samo przyjdzie:cool3: A jeśli chodzi o wieś, to ja pochodzę ze wsi, mój mąż pochodzi ze wsi, i teraz też mieszkamy na wsi, co prawda na przeciwko jest już miasto, ale to jednak wieś:cool3: Jest tak jak mówisz, psy nie są tutaj za dobrze traktowane, przynajmniej większość. Dla tutejszych ludzi pocałowanie psa byłoby obrzydliwe, dla mnie obrzydliwe jest tak zaniedbać psa, żeby brzydzić się go pocałować - i kółko się zamyka. Mojego Elmisia to by całowali, ale swoich kundli to już nie:angryy: Kiedy będą nowe foteczki?[/QUOTE] Więc sama wiesz o co mi chodzi....:cool3: A co do nowych fotencji to pewnie na weekendzie jak ją odwiedzimy...:lol::lol:,bo w tygodniu to nie możemy,bo mój pózno kończy,a maleńka obecnie mieszka ponad h jazdy od nas;) Quote
Suzi&Ja Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 czekamy z niecierpliwością na Małą. Aby do soboty..:) Quote
Karolina. Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 [FONT="Century Gothic"][COLOR="Indigo"]Witamy czwartkowo-wieczorowo ;) Odliczamy dni do soboty i czekamy na nowe zdjęcia :loveu:[/COLOR][/FONT] Quote
Milka_85 Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 No i w końcu sobota....:multi: Jedziemy do Bonnie...:loveu::loveu::loveu: Zdiątka będą wieczorkiem Quote
Karolina. Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 [FONT="Century Gothic"][COLOR="Indigo"]No to czekamy na fotki[/COLOR][/FONT] :multi: :loveu: :multi: Quote
Milka_85 Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Mam juz new zdiątka:loveu::loveu: A co do niuni to była najmniejsza z rodzeństwa,a teraz jest druga co do wielkości.Więc rośnie jak na drożdżach:lol: Właścicielka nam dziś powiedziała,że będziemy ją mogli odebrać za 2 tyg.:multi:Trzoszke się zdziwiłam,bo Bonnie bedzie miała 7 tyg.a ponoc najlepszy wiek to 8 tyg.Co wy o tym myślicie czy 7 tyg.jest OK?!:cool1: Ja tu gadu gadu:eviltong:,a wy pewnie ciekawe jesteście jak moja perełka wygląda...;) Quote
Milka_85 Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 No i zdiątka.... Śpiąca królewna.. [IMG]http://images39.fotosik.pl/94/c448af975f307d20med.jpg[/IMG] Z mamusią...:lol: [IMG]http://images38.fotosik.pl/94/8cd6eb7d9c72ae75med.jpg[/IMG] :loveu::loveu::loveu: [IMG]http://images40.fotosik.pl/93/b757f0f3d8003873med.jpg[/IMG] Quote
Milka_85 Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 I jeszcze jedno...:loveu: [IMG]http://images39.fotosik.pl/94/01a5dd8164594c4cmed.jpg[/IMG] Quote
***Paulina*** Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Cześć:bye: [url]http://images39.fotosik.pl/94/01a5dd8164594c4cmed.jpg[/url] Jaka ona śliczna:loveu::loveu::loveu: Super fotka:loveu::loveu::loveu: Quote
Kisses Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Jejku :loveu: Jakie to maleńkie cudo jest :loveu: Pozdrawiamy :cool3: Quote
Karolina. Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [FONT="Century Gothic"][URL="http://images39.fotosik.pl/94/01a5dd8164594c4cmed.jpg"]http://images39.fotosik.pl/94/01a5dd8164594c4cmed.jpg[/URL] [COLOR="Indigo"]Jaka śliczna :loveu:[/COLOR] [COLOR="Indigo"]Moim zdaniem mała powinna zostać przynajmniej do 8 tyg. życia ze swoją mamą. Z resztą te kwestie były już nie raz poruszane na forum, np. [/COLOR][URL="http://www.dogomania.pl/forum/f67/w-jakim-wieku-kupic-szczeniaka-130986/"]tu[/URL][/FONT] [COLOR="Indigo"][FONT="Comic Sans MS"]Pozdrawiamy, Karolina i Lucky ;)[/FONT][/COLOR] Quote
tigrunia Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Kluska jest przesłodka :loveu: Ojj jak ja uwielbiam takie dzieciaczki :loveu: Ale faktycznie - dla jej dobra wstrzymaj się z jej odbiorem do 8 tyg ;) Quote
Katie Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 jak ja odbieralam mojego to mial 7 tygodni i 1 dzien, chyba;) mozesz sie wstrzymac do 8 tygodnia, moze bedzie lepiej;) Quote
Recommended Posts