Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 490
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy.
Ale piękne sesje zdjęciowe, Bonnie pozuje jak modelka:lol:
Najbardziej podobaja mi się zdjęcia z różą:loveu::loveu::loveu:

Pozdrawiamy

Posted

Troszkę nas nie było,a więc witamy wszystkich.....
Zdiątka nowe będą,ale dopiero na weekendzie jak będę miała czas żeby je zgrać na kompa.....:p:p

A jeśli chodzi cio tam u nas to zaczynamy uczyć się komend i wiecie całkiem nieźle nam idzie tzn.Bonnie:loveu::loveu:
Potrafi [B]siad,daj głos i poproś[/B],ale wie ,że jak grzecznie to zrobi to dostanie nagródkę w postaci żółtego sera:lol::lol:
Najlepiej wychodzi jej na razie siad,ale nad reszta ćwiczymy....;)

No i przyzwyczajamy się do obróżki co by szoku nie dostała jak wyjdzie na pierwszy spacerek;);)

A uszki zaczynamy kleić od piątku,bo już w poniedziałek miała plasterki,ale skubaniec mały ściągnął sobie:diabloti::diabloti: i tak chyba z 5 razy jej zakładałam,aż w końcu odpuściłam.....:oops::oops:,ale w piątek nie odpuszczę i będę jej pilnować co by sobie nie ściągała:cool3::cool3:
No zobaczymy jak nam to pójdzie?!

Miłego dzioneczka wszystkim.....

Posted

[quote name='syla929']a w jakim wieku jest teraz Bonnie?
Trzymam kciuki razem z Grace, żeby uszka szybko stanęły:loveu:[/quote]

W piątek będzie miała 11 tyg.:lol::lol::lol:

Posted

[quote name='Milka_85']

A jeśli chodzi cio tam u nas to zaczynamy uczyć się komend i wiecie całkiem nieźle nam idzie tzn.Bonnie:loveu::loveu:
Potrafi [B]siad,daj głos i poproś[/B],ale wie ,że jak grzecznie to zrobi to dostanie nagródkę w postaci żółtego sera:lol::lol:
Najlepiej wychodzi jej na razie siad,ale nad reszta ćwiczymy....;)[/quote]
O kurcze ale macie zdolne psy na tych wyspach :crazyeye: :evil_lol:

Posted

Witamy:loveu::loveu:
Sama jestem w szoku,że tak szybko się uczy:crazyeye::crazyeye:
widocznie w genach ma cyrkową krew:cool3::cool3:
Pozdrawiamy i miłego dzioneczka życzymy :lol::lol:

Posted

Witamy
Trochę nas nie było,ale tak jakoś wyszło ciągle zabiegana ostatnio jestem....
Pomalutku szykuję wyjazd do Polski....na wakacje,a nie było nas w Polsce jakieś dwa lata.......Więc trzeba się dobrze przyszykować tym bardziej,że jedziemy autem z dwójką dzieci....:loveu::loveu:
A co do zdiątek to mam. Tylko jakoś same zgrać na kompa się nie chcą:mad: Postaram pomóc im się zgrać...to może wieczorkiem,a najpóźniej jutro do południa coś wstawię:lol::lol:
A jeśli chodzi o Bonnie to rośnie jak na drożdżach,choć z apetytem jest troszkę gorzej:roll::roll:
A co do uszek to klęska na całego.....,nie chcą stać:shake::shake:
Kleiłam,masowałam,galaretkę podawałam i podaję,a one zamiast stać na baczność to są opadnięte sama nie wiem co mam robić:roll::roll:
A może ja coś źle robię.....:roll::roll:
Wczoraj dałam jej odpocząć od plasterków,bo strasznie ich nie lubi,ale dzisiaj na noc znów jej założę;);).....
Mam nadzieję,że uda nam się z tymi ucholkami....,jak myślicie?!!
Pozdrawiam Milena i Bonnie

Posted

[COLOR=Plum]Witam ! Dzięki za obejrzenie mojej galeri :razz: [/COLOR]
[COLOR=Magenta]Twój psiaczek jest słodziutki :*** [/COLOR]
[COLOR=DarkOrange]Pozdrawiam :)[/COLOR]

:bluepaw:

Posted

Przyszlismy się przywitać,Bonnie jest poprostu przesłodka:loveu:.A co do ucholek to mojemu Fadusiowi też długo nie stały takie klapcochy były.Jak miał 5 miesięcy to był pierwszy raz na strzyżeniu i tam też poposiłam żeby mu podkleili,nosił sklejone oj chyba z 1,5 miesiąca i teraz stoją idealnie.Wiec nie masz sie czym martwić Bonnie jest jeszcze malutka napewno jej staną.Pozdrawiamy i całujemy ślicznotkę.:loveu:

Posted

No i wróciłyśmy.....
A więc co do ucholków to nadal nie stoją:roll::roll::roll:,ale mam nadzieję,że w końcu coś się ruszy:cool1:
Co do szczepienia to w piątek mamy drugie......,i również od piątku Bonnie będzie za chipowana.....
I oczywiście dziękujemy wszystkim za miłe słowa i odwiedzinki:loveu::loveu: