Agrafka2- Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 po prostu cudeńko. Marzy mi się taki piękny yorczek. Quote
meja Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Witamy. Ale piękne sesje zdjęciowe, Bonnie pozuje jak modelka:lol: Najbardziej podobaja mi się zdjęcia z różą:loveu::loveu::loveu: Pozdrawiamy Quote
Skibka Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Witamy! I prosimy o nowe fotki maleństwa.:loveu: Quote
Milka_85 Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 [quote name='Agrafka2-']po prostu cudeńko. Marzy mi się taki piękny yorczek.[/quote] Dziękujemy....i witamy w naszej galerii :lol::lol: Quote
Milka_85 Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Troszkę nas nie było,a więc witamy wszystkich..... Zdiątka nowe będą,ale dopiero na weekendzie jak będę miała czas żeby je zgrać na kompa.....:p:p A jeśli chodzi cio tam u nas to zaczynamy uczyć się komend i wiecie całkiem nieźle nam idzie tzn.Bonnie:loveu::loveu: Potrafi [B]siad,daj głos i poproś[/B],ale wie ,że jak grzecznie to zrobi to dostanie nagródkę w postaci żółtego sera:lol::lol: Najlepiej wychodzi jej na razie siad,ale nad reszta ćwiczymy....;) No i przyzwyczajamy się do obróżki co by szoku nie dostała jak wyjdzie na pierwszy spacerek;);) A uszki zaczynamy kleić od piątku,bo już w poniedziałek miała plasterki,ale skubaniec mały ściągnął sobie:diabloti::diabloti: i tak chyba z 5 razy jej zakładałam,aż w końcu odpuściłam.....:oops::oops:,ale w piątek nie odpuszczę i będę jej pilnować co by sobie nie ściągała:cool3::cool3: No zobaczymy jak nam to pójdzie?! Miłego dzioneczka wszystkim..... Quote
syla929 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 a w jakim wieku jest teraz Bonnie? Trzymam kciuki razem z Grace, żeby uszka szybko stanęły:loveu: Quote
Milka_85 Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 [quote name='syla929']a w jakim wieku jest teraz Bonnie? Trzymam kciuki razem z Grace, żeby uszka szybko stanęły:loveu:[/quote] W piątek będzie miała 11 tyg.:lol::lol::lol: Quote
Karolina. Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 [FONT="Century Gothic"]Ale zdolniacha :loveu:[/FONT] Quote
tigrunia Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 [quote name='Milka_85'] A jeśli chodzi cio tam u nas to zaczynamy uczyć się komend i wiecie całkiem nieźle nam idzie tzn.Bonnie:loveu::loveu: Potrafi [B]siad,daj głos i poproś[/B],ale wie ,że jak grzecznie to zrobi to dostanie nagródkę w postaci żółtego sera:lol::lol: Najlepiej wychodzi jej na razie siad,ale nad reszta ćwiczymy....;)[/quote] O kurcze ale macie zdolne psy na tych wyspach :crazyeye: :evil_lol: Quote
fuksowata Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Zdolne to malo powiedziane, maly geniusz nam rosnie :loveu: Quote
C&B Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Moja dopiero co sie nauczyła kilku komend, a ta mała już umie tyle?:crazyeye::loveu: Quote
Milka_85 Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Witamy:loveu::loveu: Sama jestem w szoku,że tak szybko się uczy:crazyeye::crazyeye: widocznie w genach ma cyrkową krew:cool3::cool3: Pozdrawiamy i miłego dzioneczka życzymy :lol::lol: Quote
Pegaza Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 [quote name='laurin']Przyszłam się przywitać :multi:[/quote] I ja znalazlam chwile by powiedziec czesc:multi: Quote
Milka_85 Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Witamy Trochę nas nie było,ale tak jakoś wyszło ciągle zabiegana ostatnio jestem.... Pomalutku szykuję wyjazd do Polski....na wakacje,a nie było nas w Polsce jakieś dwa lata.......Więc trzeba się dobrze przyszykować tym bardziej,że jedziemy autem z dwójką dzieci....:loveu::loveu: A co do zdiątek to mam. Tylko jakoś same zgrać na kompa się nie chcą:mad: Postaram pomóc im się zgrać...to może wieczorkiem,a najpóźniej jutro do południa coś wstawię:lol::lol: A jeśli chodzi o Bonnie to rośnie jak na drożdżach,choć z apetytem jest troszkę gorzej:roll::roll: A co do uszek to klęska na całego.....,nie chcą stać:shake::shake: Kleiłam,masowałam,galaretkę podawałam i podaję,a one zamiast stać na baczność to są opadnięte sama nie wiem co mam robić:roll::roll: A może ja coś źle robię.....:roll::roll: Wczoraj dałam jej odpocząć od plasterków,bo strasznie ich nie lubi,ale dzisiaj na noc znów jej założę;);)..... Mam nadzieję,że uda nam się z tymi ucholkami....,jak myślicie?!! Pozdrawiam Milena i Bonnie Quote
Karolina. Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [FONT="Century Gothic"]Czekamy na zdjęcia :loveu:[/FONT] Quote
darunia96 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [COLOR=Plum]Witam ! Dzięki za obejrzenie mojej galeri :razz: [/COLOR] [COLOR=Magenta]Twój psiaczek jest słodziutki :*** [/COLOR] [COLOR=DarkOrange]Pozdrawiam :)[/COLOR] :bluepaw: Quote
benkul Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Przyszlismy się przywitać,Bonnie jest poprostu przesłodka:loveu:.A co do ucholek to mojemu Fadusiowi też długo nie stały takie klapcochy były.Jak miał 5 miesięcy to był pierwszy raz na strzyżeniu i tam też poposiłam żeby mu podkleili,nosił sklejone oj chyba z 1,5 miesiąca i teraz stoją idealnie.Wiec nie masz sie czym martwić Bonnie jest jeszcze malutka napewno jej staną.Pozdrawiamy i całujemy ślicznotkę.:loveu: Quote
syla929 Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 aj.. to twoj urwisek tylko tydzien starszy od mojego;) ma juz drugie szczepienie? ja ide w srode.. a pozniej dopiero w 16 tygodniu.. Quote
slawi Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Przyszłam się przywitać i pooglądać tak długo oczekiwaną kruszynkę. :loveu::loveu::loveu:Śliczna jest:loveu::loveu::loveu: Quote
Milka_85 Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 No i wróciłyśmy..... A więc co do ucholków to nadal nie stoją:roll::roll::roll:,ale mam nadzieję,że w końcu coś się ruszy:cool1: Co do szczepienia to w piątek mamy drugie......,i również od piątku Bonnie będzie za chipowana..... I oczywiście dziękujemy wszystkim za miłe słowa i odwiedzinki:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts