Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Widze, ze watek rzadko odwiedzany, ale cóż...spróbuję. 

Szukam (jak w tytule) wizytatorow dla suni z Miedar.

Jeden chętny dom, to ul. Kruszwicka we Wrocławiu, 

drugi jest w Olawie.

Czy ktos może pomóc i zrobić wizytę PA.

Bardzo prosze!

Posted

Pięknie dziękuję  za radę. 

Jest sporo Osób z Wrocławia które robią wizyty (sama też tu mieszkam), jednak chciałam, by zgłosił sie ktos, kto mialby blisko do tego domu i nie musiał jechać w tym celu, przez całe miasto.

Pozdrawiam serdecznie !

Posted

Z parą młodych ludzi juz sie spotkaliśmy, bo przyjechali w tym celu do Wrocławia. Niestety, raczej nic z tego domku nie będzie, bo "moja" Usia bardzo się rozszczekala i była mocno zdenerwowana. Oni co prawda rozumieją, ze to jest pies po przejściach i ze są psy, bardziej lub mniej szczekliwe, jednak Ich maleńka, jamnikowata sunia Maja, była Usia przerażona. Sama odoradzalam Im tą adopcję, ze względu na dobro Ich Suni.

Zatem, prośba o wizytę w Olawie już jest nieaktualna, natomiast Wrocław, nadal tak.

Nino, dziękuję raz jeszcze za (tak mily) odzew na mój apel.

Pozdrawiam :)

Anna

• Like 2
Posted

Aniu jak nie ma nikogo chętnego, może poproszę Krzysia?  jutro zadzwonię , dobrze?  czas goni!  Krzysiu ew mógłby tylko jutro ,ponieważ bierze wolne w piątek i sobotę?

Posted

Aniu, ale Ci ludzie sa w domu od 17.30 (pracuja). Czy to Tobie i Panu Krzysiowi by odpowiadało?

Kochana, to raczej ja powinnam zadzwonić...tylko o której pasowaloby Ci najbardziej?

Posted

Zadzwonię po 11 tej. 

Kochana Jesteś, niezawodna i pomocna,  jak zwykle...

Muszę w takim razie drukować jutro umowę, bo coś czuje, ze już Usie zostawimy...