quen Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Sunia została znaleziona kilka dni temu w centrum Krakowa, wychudzona błąkała się miedzy tramwajami. Na początku bardzo bała sie ludzi, ktoś prawdopodobnie psiaka bił i niemożliwie zagłodził.Teraz przeczekuje u mnie i czeka az ktoś ja przygarnie.Sunia jest łagodna i niezwykle wdzięczna, chodzi krok w krok za człowiekiem jesli ten okaże jej odrobinę czułości i da trochę ciepła.Poza tym przynosi buty w zębach kiedy chce isc na spacer.jest bardzo spokojna i ułożona. Jeśli tylko ktoś może przygarną psiaka proszę o kontakt pod nr.512 477 316 lub na maila:[email protected] To zdjęcia małej: http://img297.imageshack.us/img297/5870/szpula.jpg Quote
dorota1 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Widziałam sunię w programie Kundel bury i kocury. Czy były jakieś telefony w jej sprawie? Sunia jest cudna i taka przytulasta.:loveu: Powinna od razu znaleźć dom. Quote
tamb Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Też widziałam sunię w programie. Jest słodka.:loveu: Quote
tamb Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Sunia jest dzisiaj w Dzienniku Polskim. Trzymam kciuki za dobre domki. Quote
dorota1 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 tamb napisał(a):Sunia jest dzisiaj w Dzienniku Polskim. Trzymam kciuki za dobre domki. Ja też trzymam ;) Quote
Recommended Posts