Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bulet ma niespełna dwa lata.
Został oddany do schroniska w Olsztynie w ub. tygodniu, bo warczał na dziecko i obcych. Nigdy nikogo nie ugryzł.

Jest wykastrowany, posiada chip identyfikacyjny.

Kontakt:
693 63 32 11 i 604 10 50 18

Posted

Muszę sobie na niego popatrzeć. Zrób przyjemność i daj więcej jego fotek.
Moja córa zawsze mówiła, że kiedyś będzie prowadziła zaprzęg.
Zrobiła pierwszy krok. Za mieszkanie kupiła gospodarstwo w lesie.
Piękny jestem zakochana. Chyba go sobie na tapetę wrzucę. Więcej zdjęć proszę.

Posted

Piękny jest...
Ale dla mnie osobiście ta sierść jest przerażająca :p Myślę, że każdy właściciel zaprzęgowca wie co mam na myśli...:evil_lol:
Nie wiem jak można oddać tak pięknego psa do schronu...
Czyli wychodzi na to, że właściciele oddali go po 2 latach? Bo warknął na dziecko... ehhh...

Posted

Szamanka napisał(a):
Piękny jest...
Ale dla mnie osobiście ta sierść jest przerażająca :p Myślę, że każdy właściciel zaprzęgowca wie co mam na myśli...:evil_lol:
Nie wiem jak można oddać tak pięknego psa do schronu...
Czyli wychodzi na to, że właściciele oddali go po 2 latach? Bo warknął na dziecko... ehhh...

Każda z nas widzi swoje piękno. Mnie właśnie to futro tak się podoba i postawa, spojrzenie. Trzeba przyznać, że chłopiec urodziwy.

Posted

Szamanka napisał(a):
Oj cudny cudny, taki długowłosy haszczak wygląda niesamowicie. Ja tu raczej względy praktyczne miałam na uwadze ;) (np. linienie).

Tak z linieniem to kłopot. Znam to bo mam dwie sunie, których sierść fruwa wszędzie. Wbija się w kłęby. Zmieść się nie da bo odpływa majestatycznie i znajdziesz ją u mnie wszędzie na kubkach, talerzach, garach. Koszmar, ale z tym trzeba się zżyć i zaakceptować.