Jagoda1 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Bulet ma niespełna dwa lata. Został oddany do schroniska w Olsztynie w ub. tygodniu, bo warczał na dziecko i obcych. Nigdy nikogo nie ugryzł. Jest wykastrowany, posiada chip identyfikacyjny. Kontakt: 693 63 32 11 i 604 10 50 18 Quote
wanda szostek Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Muszę sobie na niego popatrzeć. Zrób przyjemność i daj więcej jego fotek. Moja córa zawsze mówiła, że kiedyś będzie prowadziła zaprzęg. Zrobiła pierwszy krok. Za mieszkanie kupiła gospodarstwo w lesie. Piękny jestem zakochana. Chyba go sobie na tapetę wrzucę. Więcej zdjęć proszę. Quote
Jagoda1 Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 "...Czy te oczy mogą kłamać...?":lol: Quote
Szamanka Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Piękny jest... Ale dla mnie osobiście ta sierść jest przerażająca :p Myślę, że każdy właściciel zaprzęgowca wie co mam na myśli...:evil_lol: Nie wiem jak można oddać tak pięknego psa do schronu... Czyli wychodzi na to, że właściciele oddali go po 2 latach? Bo warknął na dziecko... ehhh... Quote
wanda szostek Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Piękny, majestatyczny i to futro fantastyczne. Quote
wanda szostek Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Szamanka napisał(a):Piękny jest... Ale dla mnie osobiście ta sierść jest przerażająca :p Myślę, że każdy właściciel zaprzęgowca wie co mam na myśli...:evil_lol: Nie wiem jak można oddać tak pięknego psa do schronu... Czyli wychodzi na to, że właściciele oddali go po 2 latach? Bo warknął na dziecko... ehhh... Każda z nas widzi swoje piękno. Mnie właśnie to futro tak się podoba i postawa, spojrzenie. Trzeba przyznać, że chłopiec urodziwy. Quote
Szamanka Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Oj cudny cudny, taki długowłosy haszczak wygląda niesamowicie. Ja tu raczej względy praktyczne miałam na uwadze ;) (np. linienie). Quote
wanda szostek Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Szamanka napisał(a):Oj cudny cudny, taki długowłosy haszczak wygląda niesamowicie. Ja tu raczej względy praktyczne miałam na uwadze ;) (np. linienie). Tak z linieniem to kłopot. Znam to bo mam dwie sunie, których sierść fruwa wszędzie. Wbija się w kłęby. Zmieść się nie da bo odpływa majestatycznie i znajdziesz ją u mnie wszędzie na kubkach, talerzach, garach. Koszmar, ale z tym trzeba się zżyć i zaakceptować. Quote
buddy2009 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 nasz śliczny bulecik :loveu::loveu:w sobote czeka Cie wielka dawka długiego spaceru przytulania i miłosci :loveu: Quote
wanda szostek Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Jagoda1 napisał(a):Bulet ma dom! Czy chociaż ten najlepszy z najlepszych? Quote
Recommended Posts