Sylwiakx3 Posted July 14, 2018 Share Posted July 14, 2018 Witam, We wrześniu przeprowadzam się do nowego lokum konkretnie mieszkanie w bloku. Dotychczas mieszkałam w domku z ogrodem u rodziców, jednak sytuacja ulega zmianie. We wrześniu ubiegłego roku przygarnęłam 4. tygodniowego szczeniaka więc aktualnie ma ok. 10-11 miesięcy. W związku z przeprowadzką chciałbym zabrać pieska ze sobą do bloku. Jak na taką rewolucję przygotować psiaka? Co zrobić żeby złagodzić mu stres z tym? Czy wgl jest to dobry pomysł? Proszę o wszystkie informacje na ten temat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dwbem Posted July 14, 2018 Share Posted July 14, 2018 Pies jest młody więc powinien przeżyć przeprowadzkę spokojnie jeżeli na początku nie będzier musiał zostawać w mieszkaniu sam bardzo długo. Ja się przeprowadzałamn kilkkakrotnie ze swoimi psami i one nie przeżywały tego zupelnie, wystarczyło im, że jesteśmy nadal razem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts