Coyote Ugly FCI Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 [LIST][B]1st Entry close 08.IV.2009[/B] [*]For the first dog: 30 EUR [*]For everyone following: 25 EUR [*]Baby, puppies, veterans: 10 EUR [*]Couple competition, Breeding groups: 10 EUR [/LIST] [LIST][B]2nd Entry close 09.VI.2009[/B] [*]For the first dog: 35 EUR [*]For everyone following: 30 EUR [*]Baby, puppies, veterans: 10 EUR [*]Couple competition, Breeding groups: 10 EUR [/LIST] [LIST][B]3rd Entry close 19.VII.2009[/B] [*]For the first dog: 40 EUR [*]For everyone following: 35 EUR [*]Baby, puppies, veterans: 10 EUR [*]Couple competition, Breeding groups: 10 EUR [/LIST] [COLOR=red][B]Entry close 19.VII.2009[/B][/COLOR] [IMG]http://uzhgorod-dog.org/images/line20.gif[/IMG] [COLOR=green][B]09.VIII.2009[/B][/COLOR] [COLOR=darkviolet] [B]CAC UA ZAKARPATIE-2009[/B] Uzhhorod(Uzhgorod,Ungvar) [/COLOR] [URL="http://uzhgorod-dog.org/exhibitions/2009/entryform-cac-zakarpatie2009.doc"] [SIZE=-1][COLOR=black][I]Entry form for CAC UA ZAKARPATIE-2009[/I][/COLOR][/SIZE] [/URL] [URL="http://uzhgorod-dog.org/exhibitions/2009/experts_en.htm"]Judges[/URL] [B]PAYMENTS AND FEES:[/B] [LIST][B]1st Entry close 08.IV.2009[/B] [*]For the first dog: 20 EUR [*]For everyone following: 15 EUR [*]Baby, puppies, veterans: 5 EUR [*]Couple competition, Breeding groups: 5 EUR [/LIST] [LIST][B]2nd Entry close 19.VII.2009[/B] [*]For the first dog: 25 EUR [*]For everyone following: 20 EUR [*]Baby, puppies, veterans: 8 EUR [*]Couple competition, Breeding groups: 8 EUR [/LIST] [COLOR=green][B]09.VIII.2009[/B][/COLOR] [COLOR=darkblue] [B]Special(club) shows CAC UA[/B] [/COLOR] [URL="http://uzhgorod-dog.org/exhibitions/2009/entryform-cac-specshows2009.doc"] [SIZE=-1][COLOR=black][I]Entry form for special(club) shows CAC UA[/I][/COLOR][/SIZE] [/URL] [COLOR=blue] [LIST=1][B]Special(club) show of the hunting breeds (groups: III,IV,V(lajka),VI,VII,VIII,X)[/B] [/LIST] [COLOR=black] [B]PAYMENTS AND FEES:[/B] [LIST][B]1st Entry close 01.III.2009[/B] [*]For the first dog: 13 EUR [*]For everyone following: 10 EUR [*]Baby, puppies, veterans: 10 EUR [/LIST] [LIST][B]2nd Entry close 19.VII.2009[/B] [*]For the first dog: 15 EUR [*]For everyone following: 10 EUR [*]Baby, puppies, veterans: 10 EUR [/LIST] [/COLOR] [COLOR=red][B]Entry close 19.VII.2009[/B][/COLOR] [LIST=1][B]Special(club) show CAC UA for berner sennenhund[/B] [/LIST] [COLOR=black] [B]PAYMENTS AND FEES:[/B] [LIST][B]1st Entry close 01.III.2009[/B] [*]For the first dog: 13 EUR [*]For everyone following: 10 EUR [*]Baby, puppies, veterans: 8 EUR [/LIST] [LIST][B]2nd Entry close 19.VII.2009[/B] [*]For the first dog: 15 EUR [*]For everyone following: 10 EUR [*]Baby, puppies, veterans: 10 EUR [/LIST] [/COLOR] [/COLOR] [COLOR=red][B]Entry close 19.VII.2009[/B][/COLOR] Quote
jovi Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Ja się wybiorę , tylko jak z opłatami, na miejscu czy przelew bankowy ? Quote
Coyote Ugly FCI Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 [quote name='jovi']Ja się wybiorę , tylko jak z opłatami, na miejscu czy przelew bankowy ?[/quote] wydaje mi sie ze przelew, z tego co pisze ale moge sie mylić Quote
narisowa Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 [quote name='jovi']Ja się wybiorę , tylko jak z opłatami, na miejscu czy przelew bankowy ?[/quote] w ub. roku płaciłam na wystawie, kwota jak w terminie zgłoszenia, nie było problemów :lol: Quote
Elitesse Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 a jakie dokumenty zdrowotne sa dla psa potrzebne ? Quote
efra-husky Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 świadectwo od powiatowego weterynarza, pieczątka w paszporcie psa, że jest zdrowy i przebadany przed wyjazdem klinicznie ;) To na granicach sprawdzają. Teoretycznie badania na przeciwciała chociaż mi tych badań nikt nigdy nie sprawdził ;) Quote
Frytela Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 [quote name='efra-husky']świadectwo od powiatowego weterynarza, pieczątka w paszporcie psa, że jest zdrowy i przebadany przed wyjazdem klinicznie ;) To na granicach sprawdzają. Teoretycznie badania na przeciwciała chociaż mi tych badań nikt nigdy nie sprawdził ;)[/quote] Ja nigdy nie mialam zaswiadczenia od powiatowego, bo ten powiedzial ze nie potrzebujemy i ze wystarczy nam wpis w paszporcie... :evil_lol: Quote
Elitesse Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 a moze ktos bedzie jakiegos busika kombinowal ? Quote
quadrupedium Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Bardzo miła atmosfera panuje na wystawie w Użgorodzie. Organizatorzy bardzo życzliwi i chętni do pomocy. [URL="http://uzhgorod-dog.org/index_en.htm"] [/URL] Quote
Elitesse Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 hmm musze paszporty ludzkie sztuk 3 zalatwic i notarialne upowaznienie na samochod bo nie ejst na nas zarejestrowany :roll: Quote
narisowa Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='Elitesse']hmm musze paszporty ludzkie sztuk 3 zalatwic i notarialne upowaznienie na samochod bo nie ejst na nas zarejestrowany :roll:[/quote] upowaznienia sprawdzają, najlepiej jeszcze mieć to przetłumaczone na ukraiński :razz: ale koszt to ok. 120 zł, więc robiłam minę niewiniątka i puścili na podstawie upoważnienia po polsku. i świadectwo od powiatowego jest obowiązkowe, a że pauli nie sprawdzali, to nie znaczy, że nie trzeba mieć. znam przypadki, że słono na granicy trzeba było zapłacić bez tego kwitka, żeby przejechać. a i tak dla wielu osób jest to granica "stresująca" , więc po co sobie kłopotów przysparzać... obsługa wystawy w uzhorodzie SUPER !!! wszyscy mili i pomocni tylko w ub. roku wizyta w wc była "traumatycznym" przeżyciem :evil_lol: Quote
Zabajka Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Nie mogę otworzyć wklejonego pliku, wyskakuje mi, że jest uszkodzony... Czy mogłabym prosić o normalne wklejenie na nasze forum info o tej wystawie...? zabajka Quote
narisowa Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='Elitesse']a gdzie taki kwitek na auto zrobic ??[/quote] to się nazywa upowaznienie notarialne i robiłam u pierwszego lepszego notariusza za 20 zł. musi być własciciel wozu i osoba upoważniana osobiście z dowodem tozsamości i dokumentami samochodowymi. 10 min. i masz :lol: Quote
Frytela Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [PHP][/PHP][quote name='narisowa']upowaznienia sprawdzają, najlepiej jeszcze mieć to przetłumaczone na ukraiński :razz: ale koszt to ok. 120 zł, więc robiłam minę niewiniątka i puścili na podstawie upoważnienia po polsku. i świadectwo od powiatowego jest obowiązkowe, a że pauli nie sprawdzali, to nie znaczy, że nie trzeba mieć. znam przypadki, że słono na granicy trzeba było zapłacić bez tego kwitka, żeby przejechać. a i tak dla wielu osób jest to granica "stresująca" , więc po co sobie kłopotów przysparzać... obsługa wystawy w uzhorodzie SUPER !!! wszyscy mili i pomocni tylko w ub. roku wizyta w wc była "traumatycznym" przeżyciem :evil_lol:[/quote] Jak to mówią głupi ma szczęście :evil_lol::evil_lol: Na ukraine jezdzilam hmm chyba 3 razy... nie pamietam. Przed ostatimi dwoma wyjazdami dzwonilismy do powiatowego i kurcze nam powiedzial ze nie musimy, ze nasz wet jak walnie podpis w paszporcie to ok... W każdym razie sie wybieram z rudą i czarnym... no i mam nadzieje ze Iwona z Kentakim nas zaszczycą swoją obecnością w samochodzie :cool3::cool3: Quote
quadrupedium Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='narisowa'] obsługa wystawy w uzhorodzie SUPER !!! wszyscy mili i pomocni tylko w ub. roku wizyta w wc była "traumatycznym" przeżyciem :evil_lol:[/quote] Uwierz, że gorzej to wyglądało we Lwowie w sierpniu 2008 roku. :crazyeye: Quote
Elitesse Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 juz wstepnie rozejrzalam sie za noclegami i za atrakcjami turystycznymi w okolicy ;) mysle ze warto pojechac :p Quote
Frytela Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 [quote name='quadrupedium']Uwierz, że gorzej to wyglądało we Lwowie w sierpniu 2008 roku. :crazyeye:[/quote] Potwierdzam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Byłam, i sprawdziłam, chyba to bylo najgorsze "wc" w moim życiu:evil_lol: Quote
AnkaW Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 [quote name='Frytela']Potwierdzam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Byłam, i sprawdziłam, chyba to bylo najgorsze "wc" w moim życiu:evil_lol:[/quote] A ja miałam szczęście i rano na wodę w spułczce i w kranie się załapałam :multi::multi::evil_lol: Quote
Frytela Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 [quote name='AnkaW']A ja miałam szczęście i rano na wodę w spułczce i w kranie się załapałam :multi::multi::evil_lol:[/quote] zazdroszcze :eviltong: A tak serio jak sie dowiedzialam o tych zmianach dot. championatu nie wiem czy jade.... Prawdopodobnie znow odwiedze kijow z kokosem, chilli teoretycznie ma juz ml ch ua Quote
Frytela Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 [quote name='Elitesse']jakie zmiany ??[/quote] Te co teraz w marcu wprowadzili (chyba w marcu) A mnie nie urzadza tyle razy jezdzic na ukraine :) Juz 4 razy bylam w ciagu hmm roku. Wystarczy mi Quote
Frytela Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 [quote name='AnkaW']mnie na szczęście jednego malutkiego cac-a brakuje, więc może będzie to drugi i ostatni wyjazd :roll:[/quote] Ja tak kurde czekalam z tym Kokosem az skonczy ch pl... a tu bec on nie skonczyl i zmienili zasady. Żałuje ze nie zgłosiłam go w grudniu :placz: Quote
AnkaW Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 mnie na szczęście jednego malutkiego cac-a brakuje, więc może będzie to drugi i ostatni wyjazd :roll: Quote
Elitesse Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 tzn ze juz nie da sie jednym CACem zrobic ichniejszego Championatu? :roll: Quote
Recommended Posts