Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

myśle że moze być, bede wysyłała wieczorkiem (jak spłodze reszte ogłoszeń). Dzina poleciała do gazety gliwickiej 2 tyg temu, nie wiem czy sie ukazała, ale nawet jak nie wyszła (bo redaktor naczelna byla na urlopie) to napewno wyjdzie, czeka w kolejce.

sprawdzajcie prosze czy zabrzańskie ogloszenia wychodzą, ja nie dam rady tego kontrolowac, a chce tam głównie Wasze psiaki zamieszczac.

Posted

Za trzy dni kończy się biedakowi allegro... Znowu żadnego pytania...
Dziewczyny - wielka prośba - o fotki, takie plenerowe, atrakcyjne, chciałabym mu odświeżyć to allegro, bo coś pechowe jest...
Tfu... Tfu...

Iwonko 213 wiedzę w Twoim podpisie identyczne psiaki! To chyba Twój wyraźny typ... (mnie też się b. podobają) :lol:

Posted

No niby chwytają, ale chyba równie odstraszają - żadnego pytania, żadnego obserwatora... Wydaje mi się, że chociaż 3 fotki spacerowe + szpitalne, dawałyby większą szansę...

Posted

dzisiaj jak chodzilam po tym placu gdzie jest skarbus to cieszyl sie do mnie jeden pies a skarbus zaczal na niego szczekac i gryzc go za ogon i doszlo do spiecia..psy sie zbiegly cale szczescie szybko przeszlo i nikomu nic sie nie stalo ale ten skarbek to strasznie zaczepny jest a potem go gryza:shake:

Posted

To może w ogłoszeniach nie pisać ze to zadziora
a skupić się bardziej na tym ze psy go moga zagryźć i adopcja w tym przypadku jest jedynym ratunkiem:roll:

Posted

w sumie w jego przypadku nie wiem od czego to zalezy - z jednymi psami zero spięć, a z innymi non stop jakaś kłótnia :roll: W sumie to najgorzej z Medo.....

Posted

powiem Wam kochani, że Skarbuś jest bardzo bardzo biedny :-(:-(:-( taki taki słaby, taki zmarnowany :-( Codziennie po kilka razy ratuję go z opałów :roll:

• 2 weeks later...
Posted

To pierwsze dodałam do allegro. Drugie jest jakieś zbyt przygnębiające. Ale nie ukrywam, że gdyby było takie na zielonej trawce, z uśmiechniętym pycholkiem, to by było najlepiej... Na razie Skarbuś na zwykłym allegro. Następne już będzie wyróżnione.

Posted

ostatnio zabrałam go do kuchni po zostało mi troche rosołku z kurczaków, które gotowałam psiakom na diecie, no i potem już był problem, zeby dać go spowrotem na podwórko od kotłowni, gdzie mieszka - on w ogóle nie patrzy gdzie idzie, wołam go z drugiej strony, zeby nie przechodził koło Medora, a on Medorowi idzie przed samym pyskiem i jeszcze nie wiele brakowało, zeby na niego wlazł :roll:

Posted

[IMG]http://lh4.ggpht.com/_eEp86X1sdU4/SpqPPRU8WXI/AAAAAAAAAds/ufXT6W47J6g/s576/S7306784.JPG[/IMG]

[IMG]http://lh4.ggpht.com/_eEp86X1sdU4/SpqMB6gq7fI/AAAAAAAAAdE/aN98aW3HjqE/s576/S7306780.JPG[/IMG]

[IMG]http://lh4.ggpht.com/_eEp86X1sdU4/SpqL-XPQDPI/AAAAAAAAAcU/kdG0iEAUGP4/s800/S7306774.JPG[/IMG]

• 2 weeks later...