martyna87 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Witam jestem po długiej przerwie. To był gorący okres tyle sie działo. Tak jak kinia relacjonowała byłam chora na domiar złego skarbuś wydobywał z siebie fontanny odchodów eh :shake: Dzięki Bogu mój kochany TZ pomagał mi jak mógł naprawdę bez niego to chyba bym nie dała rady . Skarbusiowi już jest lepiej mi również wszystko zmierza w dobrym kierunku ;) Quote
Divi Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [quote name='martyna87']Witam jestem po długiej przerwie. To był gorący okres tyle sie działo. Tak jak kinia relacjonowała byłam chora na domiar złego skarbuś wydobywał z siebie fontanny odchodów eh :shake: Dzięki Bogu mój kochany TZ pomagał mi jak mógł naprawdę bez niego to chyba bym nie dała rady . Skarbusiowi już jest lepiej mi również wszystko zmierza w dobrym kierunku ;)[/QUOTE] Ojeju jacy w wszyscy biedni ucałujcie skarbusia i niech się chłopak trzyma za was kciuki. Quote
Gosiapk Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [quote name='PapryczkaChili']ok, robię mu ogłoszenie w Metrze :)[/QUOTE] :multi::multi::multi: Quote
Bjuta Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Dziękujemy wszystkim za wsparcie, a Martynie, TZtowi i Kini, za siły, odwagę i miłość! :loveu: A Małgorzacie z Radomia bardzo dziękujemy za przesłanie 50 zł na leczenie Skarbolca! :loveu: Martynko, zebrało się 60 zł - więc Ci wysyłam, potwierdź, proszę jak dojdą i potwierdź, czy dotarło 40 zł, które wysłałam 1-go listopada. Trzymajcie się dzielnie, zdrowo i miejmy nadzieję, że słońce jeszcze nas wygrzeje tej jesieni! Quote
Gosiapk Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 [quote name='Bjuta']} A Małgorzacie z Radomia bardzo dziękujemy za przesłanie 50 zł na leczenie Skarbolca! :loveu: [/QUOTE] Jeżu, jaka Małgorzata z Radomia?!, to ja jestm - Gosiapk :) Quote
Bjuta Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Musisz mi wybaczyć... Za mało snu, za dużo stresów i tłuste jedzenie :evil_lol: Już będę pamiętać! :loveu: Quote
Divi Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Bjuta z Skarbusiowe pieniąki to na te same kont przesłać co Władka ? Bazarek(Pliszki i mój) zakończony czekam na wpłaty i wyśle.Kaski będzie 69 zł bazarek + 10 zł moje. Quote
Bjuta Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Dziękujemy bardzo za bazarek! :loveu::loveu: Skarbuś ma osobne konto. - Prześlę Ci na PW Quote
martyna87 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Hej skarbuś jak to skarbuś chodzi jęczy nie daje spać skacze po głowie jak śpie bo cwaniaczek sie nauczył wchodzić na łóżko :evil_lol: W czwartek przyślą karmę hipoalergiczną z jagnięciną i ryżem Brit bo wetka zaleciła ją . Pieniędzy poszło juz sporo bo jak bylam chora było 3 wizyty u weta teraz ta karma 60 zł 7 kg i Skarbusiowy budżecik jest mocno nadszarpnięty a przydało by się zrobić rentgen na to serce . Z takim starszym psem to juz sa kłopoty zdrowotne tym bardziej ,że nie wiadomo co go spotkało w życiu. Zauważyłam że mimo wszystko on odmłodniał jak wychodzi na spacery to biega kiedyś to ledwo człapał:loveu: , bawi się benka misiami do gryzienia piłką i chyba czuje sie ok Quote
martyna87 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 To 40 zł jest na koncie tego drugiego nie sprawdzałam . Dziękujemy ze Skarbusiem wszystkim ofiarodawcą :loveu: Quote
Mysia_ Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 [B]kochani, może wygrzebie ktoś jakieś rzeczy na bazarek dla Skarbusia? :cool3: badania i specjalne jedzonko potrzebne :oops:[/B] Quote
Bjuta Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Oj tak... Potrzebujemy tutaj pomocy finansowej na Skarbusia! :oops: Quote
Mysia_ Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 [B]PRZYPOMINAM - jesli ktoś ma chwilkę - przeszukajcie swoje mieszkania, może akurat coś na bazarek się znajdzie :cool3:[/B] Quote
Divi Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Przesyłam pieniążki z bazarku Pliszki i mojego. Na konto wpłynto mi 48 zł, zapłaciłam 10 zł za przesyłke. Dla Skarbusia zostaje 38 zł + 10 zł moja deklaracia= 48 zł dla Skarbusia. Ale będzie jeszcze 21 zł od acha44. Jak dostane to wpłace od .razu Quote
Mysia_ Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='Divi']Przesyłam pieniążki z bazarku Pliszki i mojego. Na konto wpłynto mi 48 zł, zapłaciłam 10 zł za przesyłke. Dla Skarbusia zostaje 38 zł + 10 zł moja deklaracia= 48 zł dla Skarbusia. Ale będzie jeszcze 21 zł od acha44. Jak dostane to wpłace od .razu[/QUOTE] bardzo dziękujemy :loveu: Quote
Bjuta Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='Divi']Przesyłam pieniążki z bazarku Pliszki i mojego. Na konto wpłynto mi 48 zł, zapłaciłam 10 zł za przesyłke. Dla Skarbusia zostaje 38 zł + 10 zł moja deklaracia= 48 zł dla Skarbusia. Ale będzie jeszcze 21 zł od acha44. Jak dostane to wpłace od .razu[/QUOTE] Przyszły! Dziękuejmy! :loveu: Martynko, dołożyłam 2 złote i wysłałam Ci dzisiaj 50. Czyli po tych 40, które odebrałaś, było 60 (sprawdziłaś już może?) i pewnie jutro, czy pojutrze dojdzie 50. Trzymamy kciuki za Wasze zdrowie! Quote
martyna87 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Słuchajcie skarbuś ma przewód pokarmowy do wymiany. Dzis go zostawiłam w domu i jak TZ wrócił z pracy cały dom byl w rzadkich fekaliach poleciałam do weta i on może mieć wrzody . Finanse topnieją ostatnio 3 wizyty jak byłam chora wyniosły ok 90 zł teraz w czwartek przyjdzie karma za 60 zł Brit dziś zapłacilam 34 zł za wizyte i 3 zastrzyki jutro o 15 mam sie zjawic pewnie bedzie kolejne 30 . Dziś dostal papawerynę coś gęstego pewnie antybiotyk i coś jeszcze . On poprostu już nie trawi normalnie :placz: potrzebne pieniądze :-( . |Kini bazarek bedzie jeszcze rozliczony (rzeczy podarowałam ja) i już nie mam co wygrzebać :placz: Jestem załamana bo on cierpi po posiłkach.... TZ się na mnie wkurza bo mu kupuję mieloną wolowinę a sami jemy zupki chińskie hehe Cienko u nas wiec proszę o pomoc. Myślałam że bedzie jadł tą purinę od teścia ale to nie jest hipoalergiczna wiec dochodzi jeszcze wysublimowane jedzenie :shake: Czasami nie mam już sił :-( Quote
martyna87 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 40 wpłynęło 60 też na 50 czekamy:oops: Quote
Bjuta Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Musimy Cię zatem jakoś wesprzeć. Pooffowałam na różnych wątkach. Spróbuję znaleźć coś na bazarek... Quote
Mysia_ Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 postaram się jutro czegoś poszukać na bazarek.... Quote
Recommended Posts