Jump to content
Dogomania

Inka Hurtownia... pamietacie? Niestety reaktywacja, wraca jedna suka... w bagazniku!

Recommended Posts

Posted

No, gratulacje dla Fuksa! :multi:
Może ktoś sprawdzić allegro? Bo jak wchodzę na allegro przez linka wklejonego tu na forum to jest ok, ale jak próbuję na własną rękę to nie mogę się doszukać Inkowych szczeniaków. Tzn. wychodzą, jak się wpisze "szczeniaki inki", ale nie wyświetla ich przy wyszukiwaniu "szczenię" ani przy ustawieniu ceny od najniższej. Przeglądałam to ze trzy razy i nie znalazłam...Nie wiem, to tylko u mnie czy jakiś kiks?

• Replies 669
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzeba to allegro naprawić! One maja takie piękne zdjęcia (btw. troszeczkę długo się to otwiera - może coś się da zrobić, żeby szybciej się ładowały, bo to tez może zniechęcać), naprawdę powinny mieć branie jak nie wiem co!
Może im indywidualne zrobić ( będzie chodziło szybciej), a w każdym podlinkować pozostałe szczeniory? Już tylko 9 zostało, jak rozumiem...Trzeba dopilnować, żeby sie pokazywało przy wyszukiwaniu z zaznaczoną opcją "szczenię" i wtedy, jak się ustawia cenę od najniższej
A, żeby nie było, że się wymądrzam po próżnicy - to ja chętnie się włączę finansowo w "allegrowanie" szczeniorów, proszę o wiadomość komu i ile mam przelać, jakieś konto, no takie tam...

Posted

dziś zrobię szczeniakom allegro - więcej aukcji większe szanse na znalezienie domku.

[B]Agatko, czy te "zarezerwowane" też ogłaszać czy już nie?[/B]

Posted

Xmartix, listy wpłacajacych będę miała pod koniec tygodnia - jestem zależna , jak juz pisałam.

Wczoraj Inka się troche podtruła, wylizała prawdopodobnie szczeniaki z Fiprexu. Dostała zastrzyki i wieczorem wszystko było juz dobrze.
Żal mi że maluchy zostana same, ale jak patrze na nią to myslę, że ona powinna jak najszybciej trafić do triany1. To dobra i kochajaca sunia, myślę, ze jak dostanie dużo ciepła, cierpliwosci i spokoju to otworzy sie i bedzie cudownym, wiernym i wdzięcznym przyjacielem.
Uwielbiam takie suki, zgnebione życie kobietki, którym chciałabym dać najlepszy dom na świecie. Ich najwieksza wada to to, że kochaja potem za mocno...;)

Posted

[quote name='Kasia']dziś zrobię szczeniakom allegro - więcej aukcji większe szanse na znalezienie domku.

[B]Agatko, czy te "zarezerwowane" też ogłaszać czy już nie?[/B][/quote]

Super, od przybytku głowa nie boli!
Zarezerwowanych nie ogłaszaj, zakładam, że domki są pewne.

Posted

[B]jeszcze tylko 9!!! :multi: [/B]

Maluchy nawet nie zauważą, że ich mama wyjechała :lol: Są już w takim wieku, że w główkach im tylko wspólne zabawy... ;)

Najgorzej bedzie miał ten ostatni... :razz:

Posted

[quote name='Kasia']dziś zrobię szczeniakom allegro - więcej aukcji większe szanse na znalezienie domku.

[B]Agatko, czy te "zarezerwowane" też ogłaszać czy już nie?[/B][/quote]
Kasia, ja deklarowałam że wezmę w tym udział finansowy, zrób im wyróżnione, wszystkie 9,napisz ile to będzie razem i prześlij mi na pw namiary to Ci przeleję.

Posted

[quote name='Alojzyna']
Maluchy nawet nie zauważą, że ich mama wyjechała :lol: Są już w takim wieku, że w główkach im tylko wspólne zabawy... ;)

Najgorzej bedzie miał ten ostatni... :razz:[/quote]

Niestety chyba jednak zauważą i moim zdaniem bedą tęsknić. To tak jakby zostawic dzieci samopas. Oczywiscie bedziemy to nadzorować, ale....

Dlatego myslę , że najlepsze byłoby dla nich żeby równoczesnie z wyjazdem Inki znalazły DT.
2 pieski z 9 ewentualnie moze weźmie marcyha, ale co z resztą?

Błagam o jakies tymczasy!!!

Posted

[quote name='Agata69']Dzisiaj u piesków byli gosci, którzy sie nam bardzo spodobali, pieskom chyba też.
Wieczorek zapadła decyzja;

[B]piesek z zielona tasiemką[/B] od dzisiaj Fuks pojedzie w piatek do nowego domu. Będzie miał tam do towarzystwa suczkę i 3 kotki. Fuks ma być wsparciem dla Pana w tym owładnietym przez kobiety (żona i 2 córki) stadle.
Fuks bedzie mieszkał w okolicach Włocławka.:multi:[/QUOTE]

Agata jesteś niezastąpiona:loveu:. Ukłony wielkie w twoją stronę. Widziałam nasze dzieciaki na niemieckich stronach adopcyjnych.

Rozniosłam wici co do ewentualnych tymczasów, powiedziałam też Tamarze ,że szukamy. A jak Inusia i Maximilian;) przed podróżą swego życia?

Posted

Maximus dziś zaczął karierę w szołbiznesie - był z nami w TV Kujawy. Propozycja programu o zwierzakach z kącikiem adopcyjnym spotkała się z aprobatą, więc startujemy! Program ma trwać 10 minut, w każdy ostatni wtorek miesiąca. Szukamy sponsorów - koszt 300 zł, za to sponsor uzyskuje ośmiosekundową rekalmkę przed samym programem:). Teraz to wymyślcie tytuł programu, o:)!

Posted

[quote name='marcyha']Maximus dziś zaczął karierę w szołbiznesie - był z nami w TV Kujawy. Propozycja programu o zwierzakach z kącikiem adopcyjnym spotkała się z aprobatą, więc startujemy! Program ma trwać 10 minut, w każdy ostatni wtorek miesiąca. Szukamy sponsorów - koszt 300 zł, za to sponsor uzyskuje ośmiosekundową rekalmkę przed samym programem:). Teraz to wymyślcie tytuł programu, o:)![/QUOTE]

Psi-jaciele;)

Posted

Postaram się chociaż jednego wbić na tymczas do siebie.. Ło matko, moja rodzicielka to się za głowę złapie. A muszę liczyć się z jej zdaniem. Biorąc pod uwagę ile zwierzaków przez te 26 lat przyprowadziłam, i ile z nich zostało już u mnie będzie przerażona:evil_lol: (skoro zgodziła na DS dla Cysia, to może DT dla dzieciaka przejdzie). Mówiłam o szczeniorach, sąsiadowi z dołu. To fantastyczni ludzie. Niedawno stracili swoją kochaną sunię i mają też kocura, taki szczenior...:razz: W każdym razie szczeniaki ma na względzie, wysyłam też foty do innej Pani.

Posted

[quote name='Negri']2 szczeniory mają dom :) zamieszkają razem :) suczka 4 i piesek 6 ;) Aga skontaktuj się ze mną proszę to ustalimy co i jak ;)[/quote]

Sliczne są te jasne i baardzo duże. A pieskowi stoja uszki. Własnie dzisiaj je obserwowałam i pomyśłałam że szybko domy znajdą.
Zadzwonie wqieczorem. Jutro szczepimy.

Posted

[quote name='Agata69']Xmartix, listy wpłacajacych będę miała pod koniec tygodnia - jestem zależna , jak juz pisałam.[/quote]

spoko, nie ma problemu, parę osób dopiero w poniedziałek wpłaciło :)

Posted

Bardzo prosze o oznaczenie na zdjęciach zarezerwowanych szczeniaków.

A Inusia dzisiaj znowu długo się do mnie przytulała. Ona mnie lubi, bardzo mi miło z tego powodu.