Lorijel Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Ast został przywieziony kilka miesięcy temu do schroniska przez osoby, które rzekomo miały się opiekować nim na czas wyjazdu osoby do Anglii. Podobno osoba, która wyjechała już nie wróci bo miała wypadek i one nie chcą się nim już zajmować. Pies po przywiezeiniu i włożeniu do kojca był w takim silnym szoku, że myślałam, że nie da rady. Oczka mu się zrobiły maleńkie, okrąglutkie i na zawołanie i próbę kontaktu zsikał się pod siebie, cały czas się trząsł i myśleliśmy, że nie da rady. Jak już nam w miarę udało się z psiakiem dojśc do "ładu" pojawiły się znowu owe "Opiekunki", że go zabiorą jednak na wieś do budy bo znalazły mu miejsce... nawet nie opiszę jakie awantury i groźby odchodziły... W każdym razie w końcu znowu miały przyjechać i nie przyjechały... Bestera wykastrowaliśmy... identycznie jak poprzedni Ast w schronie wygryza sobie łapki i ogon uszy jak dla mnie ma w sposób bestialski obcięte... (za krótko)... łagodny i bardzo przyjazny do ludzi... uwielbia zabawę, jedzonko i pieszczotki... do zwierząt róźnie. Ma około 3 lat. kontakt: [email protected] gg 4086818 Quote
agaga21 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 zaznaczam asteczka...już go gdzieś widziałam... Quote
Aga_Mazury Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Besterek wczoraj nie chciał wyjść na spacer..... :shake: Quote
Lorijel Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 on sobie chyba 'wybrał' człowieka, z którym wychodzi... kiedy on ma Bestera na smyczy każdy z nas może podejść, Bester się cieszy, wita... nie boi się... a kiedy jest sam w boksie i ktoś inny wchodzi, żeby zapiąć go na smycz i wyprowadzić - nie chce, chowa się.. nie podchodzi w ogóle... tydzień temu aż posikiwał uciekając na budę... Quote
agaga21 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 biedak...dodałam go tu: Logowanie do nasza-klasa.pl Quote
agaga21 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 biedaczka nikt nie odwiedza...czy on ma allegro? jeśli nie to mu zrobię tylko proszę o jakiś numer kontaktowy. Quote
agaga21 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 helloooooooo! jest tu ktoś? ponawiam pytanie o allegro i numer kontaktowy! Quote
Aga_Mazury Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Bester ma allegro :) dziękujemy :) numer kontaktowy 505222207 dzięki :Rose: Quote
Jenny19 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Czy chłopak znalazł dom? Jeśli nie mogę pomóc w ogłoszeniach. Quote
lidka_park Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Niestety Bester nadal w schronisku :shake: Quote
andzia69 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 jak nie porobicie ogłoszen tym waszym bullowatym to one reszte zycia spędzą w schronisku:shake::shake::shake: Quote
lidka_park Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Bester ma allegro Bester w schronisku, amstaff POMÓŻ!!!! (755501115) - Aukcje internetowe Allegro Quote
andzia69 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 no właśnie...te ostródzkie wątki to zapomniane straszliwie:( Quote
asus Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 andzia69 napisał(a):no właśnie...te ostródzkie wątki to zapomniane straszliwie:( czy coś wiadomo o tym Biedaku???? - jak on się czuje? Quote
andzia69 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [quote name='asus']czy coś wiadomo o tym Biedaku???? - jak on się czuje? pewno nic nie wiadomo...a jeszcze w tym schronie jest taki bidulek: i były jeszcze inne wątki ostródzkich bullowatych...ale jakos nikt się nimi specjalnie nie przejął...:( więc nawet nie wiadomo co z tymi psiakami:( Quote
agaga21 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 też mnie martwi to, że o psiakach z ostródy nic nie wiadomo. Quote
Canaveral-staff Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 wczoraj byłam w schronisku w Ostródzie i Bastera nie ma ,wiec prawdopodobnie został adoptowany ,Kilo ten z chorym oczkiem nadal jest ,na oko prowdopodobnie nie widzi ,piesek jest az za gruby w tym momencie ,siedzi w czystym kojcu ,jest bardzo spokojny ,ale na pewno marznie bo nie ma wcale podszerstka a i sierść taka byle jaka Quote
lidka_park Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Tak, Bester ponad miesiąc temu znalazł domek w Ostródzie. Zamieszkał u państwa, którzy już wcześniej adoptowali astka ze schroniska w Ostródzie (nie wiem, czy ktoś pamięta Nero?). Psiak mieszka w moim sąsiedztwie, mam na niego ok. Trafił do wspaniałego i odpowiedzialnego domku :) Kilo czuje się zdecydowanie lepiej, mieszka sam w nowej fundacyjnej wiacie. Na spacery wychodzi z wolontariuszem Marcinem, który wcześniej przyjeżdżał do Bestera i zabierał go na wycieczki do lasu :) Quote
Recommended Posts