LadyBell Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 miałam wolną chwilę i wpadłam do panienki na wątek i pomyślałam że porobie jej troszkę ogłoszeń.. nie wiem czy już ma czy nie ale serce mi się kraja że ona ciągle bez domku.... warszawa.gumtree.pl adopcjapsa.pl kupiepsa.pl petsy.pl pineska.pl pies.pl animalia.pl ale.gratka.pl cafeanimal.pl wątek " Bullowatych do adopcji" Quote
idusiek Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 ladybell, dzieki wielkie ! :multi: Czy w razie czego ( no jakby się domek znalazł ), to mozna potem pozamienić zdjęcia i opis? Quote
LadyBell Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 tak, w większości tak (np. gumtree, ale.gratka, kupiepsa) a co szykuje się dla ślicznotki domek?? Quote
idusiek Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 cos tam ktos tam, ale jeszcze nic pewnego....:oops: wiecie jak to jest, dzisiaj ktos dzwoni zaaferowany a jutro telefonu nie odbiera... Quote
idusiek Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 tez się cieszymy. teraz Zulka i Fela jeszcze zostały.... :/ Quote
agaga21 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 idusiek napisał(a):tez się cieszymy. teraz Zulka i Fela jeszcze zostały.... :/ zula to wiem....a fela? która to fela? Quote
idusiek Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 na allegro spojrz, ona nie ma wątku Quote
andzia69 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 bardzo sie cieszę, że sunieczka już grzeje dupcię w domku;) Quote
Recommended Posts