natalia_aa Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Czy wiadomo, jak Suzi zachowuje się w domu, czy potrafi zostać sama, czy się załatwia? Czy po jej dotychczasowym zachowaniu można wnioskować, że była psem domowym? Czy znana jest jej reakcja na dzieci oraz inne zwierzaki? Jak sprawuje się na spacerze, czy próbuje wyrwać ręce ze stawu, kiedy np zobaczy innego psa? Czy zna jakieś podstawowe komendy, jak reaguje np na mechaniczne korekty? Czy próbuje się odgryzać, czy jest raczej karnym psem. Czy przeprowadzone badania wykryły jakieś zdrowotne problemy suki i czym jest aktualnie karmiona? Quote
idusiek Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 natalia_aa napisał(a):Czy wiadomo, jak Suzi zachowuje się w domu, czy potrafi zostać sama, czy się załatwia? Czy po jej dotychczasowym zachowaniu można wnioskować, że była psem domowym? Czy znana jest jej reakcja na dzieci oraz inne zwierzaki. Jak sprawuje się na spacerze, czy próbuje wyrwać ręce ze stawu, kiedy np zobaczy innego psa? Czy zna jakieś podstawowe komendy, jak reaguje np na mechaniczne korekty? Czy próbuje się odgryzać, czy jest raczej karnym psem. Czy przeprowadzone badania wykryły jakieś zdrowotne problemy suki i czym jest aktualnie karmiona? Zadam wszystkie te pytania ciotkom, które znają ją bardziej niż ja i odpiszę, ok?;) Quote
idusiek Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana]Czy wiadomo, jak Suzi zachowuje się w domu, czy potrafi zostać sama, czy się załatwia? [/FONT][FONT=Verdana]Tego niestety nie wiem, bo mieszka w kojcu.[/FONT] [FONT=Verdana][/FONT][FONT=Verdana] Czy po jej dotychczasowym zachowaniu można wnioskować, że była psem domowym? [/FONT][FONT=Verdana]Trudno powiedzieć ,kiedy była bardzo chora, biedna i smutna i przytulała się do mnie strasznie jak kanapowy pieszczoch ale na smyczy chodzić nie umie…[/FONT] [FONT=Verdana][/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]Czy znana jest jej reakcja na dzieci oraz inne zwierzaki.[/FONT][FONT=Verdana] Na dzieci nie wiem , na inne psy agresja ( Grażyna mówiła że się złapała z Zulką jak jeszcze u niej była). W schronie była z inną , małą suczką i jej nie pogryzła ale wtedy była naprawdę chora. Jak odzyskała zdrowie zrobiła się zaczepna.[/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]Jak sprawuje się na spacerze, czy próbuje wyrwać ręce ze stawu, kiedy np zobaczy innego psa? [/FONT] [FONT=Verdana]Generalnie ona nie potrafi chodzić na smyczy, wiec cały czas próbuje wyrywać stawy [/FONT][FONT=Wingdings]L[/FONT][FONT=Verdana] Ma permanentne ADHD, ciągle chce biegać a jednocześnie strasznie zabiega o uwagę człowieka kiedy jest w kojcu.[/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]Czy zna jakieś podstawowe komendy, jak reaguje np na mechaniczne korekty? Czy próbuje się odgryzać, czy jest raczej karnym psem.[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana]Nie odgryza się , jest karna, ale trzeba by ją od początku uczyć. [/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana][/FONT][FONT=Verdana] Czy przeprowadzone badania wykryły jakieś zdrowotne problemy suki i czym jest aktualnie karmiona?[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana]Miała okropnego pasożyta beztlenowca ( nie pamiętam jak się nazywał, trza by w książeczce sprawdzić) i była bardzo chuda, teraz jest lepiej. Oprócz tego problemy skórne( odczyn zapalny i brała sterydy).[/FONT][FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Arial]Na ten moment jest w miarę ok. Karma Purina.[/FONT] Quote
Natussiaa Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 jeszcze jedno ogłoszenie ;) Suzi -Piekna amstaffeczka szuka domu / Psy > Amstaffy - Chorz�w Quote
idusiek Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Nic się nie dzieje, takie piękne zdjęcia, taki cudowny pies a tu niccccccccccc.:placz: Quote
mgie Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Alegratka, jak ktoś chce wyróżnić czekam na kod.:cool3: Suzi -Piękna amstaffeczka szuka domu. NOWE ZDJĘCIA Quote
idusiek Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 i nic ,Suzi czeka i nikt od niej nawet nie zajrzał od 1,5 miesiąca:placz: Quote
idusiek Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Suzi nadal czeka, nie dzieje się nic i jeszcze Sunia ma chyba ciąże urojoną :shake: Quote
agaga21 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 biedna sunia, już tak długo czeka:shake: a może "ożywicie" wątek nowymi zdjęciami? czy ona nadal ma cały czas ogłoszenia? Quote
idusiek Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 ma ogłoszenia. Zdjec na razie nie mamy, bo i czasu brak, Psy rozsypane po całej Warszawie i okolicach :oops: a nas malutko:roll: Quote
idusiek Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Suzi potrzebuje domu, a tu nie dzieje się nic. Ciotki , ratujcie jakos! :shake: Quote
idusiek Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 :shake: ile to miesięcy od marca do pażdziernika? Pól roku juz chyba Suzi siedzi i czeka na dom :-( Quote
Jenny19 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Gdzie obecnie przebywa Suzi? Czy jest wysterylizowana? Czy wiadomo o niej coś więcej, bo rozumiem, że tekst z 1 strony nie jest aktualny? Podaj proszę numer telefonu do ogłoszeń. Quote
agaga21 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 idusiek napisał(a):ma ogłoszenia. Zdjec na razie nie mamy, bo i czasu brak, Psy rozsypane po całej Warszawie i okolicach :oops: a nas malutko:roll: a nie można poprosić opiekunów z hoteliku by jej podczas spaceru zdjęcia porobili i wysłali mailem? Quote
idusiek Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 w niedziele miala sesje - zdjecia ma Fela. Wstawi jak sie obrobi :oops: Quote
idusiek Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Jenny19 napisał(a):Gdzie obecnie przebywa Suzi? Czy jest wysterylizowana? Czy wiadomo o niej coś więcej, bo rozumiem, że tekst z 1 strony nie jest aktualny? Podaj proszę numer telefonu do ogłoszeń. w hoteliku w Otrębusach nie jest ,ale chcecmy ją ciachnąć uaktualniłam tekst, niewiele więcej wiem To bardzo aktywny psiak, trochę z ADHD ;) Quote
andzia69 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 kolejna niunia śliczna:placz:...a ja dopiero teraz znalazłam jej wątek:-(:-(:-( ja już nie mam jak uaktualniać swojego wątku...bo za dużo ich jest:-( Quote
idusiek Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 no własnie, ja mam ich juz naście...i ciagle przybywa:shake: Quote
Recommended Posts