Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Czy wiadomo, jak Suzi zachowuje się w domu, czy potrafi zostać sama, czy się załatwia?
Czy po jej dotychczasowym zachowaniu można wnioskować, że była psem domowym?
Czy znana jest jej reakcja na dzieci oraz inne zwierzaki?
Jak sprawuje się na spacerze, czy próbuje wyrwać ręce ze stawu, kiedy np zobaczy innego psa?
Czy zna jakieś podstawowe komendy, jak reaguje np na mechaniczne korekty? Czy próbuje się odgryzać, czy jest raczej karnym psem.
Czy przeprowadzone badania wykryły jakieś zdrowotne problemy suki i czym jest aktualnie karmiona?

Posted

natalia_aa napisał(a):
Czy wiadomo, jak Suzi zachowuje się w domu, czy potrafi zostać sama, czy się załatwia?
Czy po jej dotychczasowym zachowaniu można wnioskować, że była psem domowym?
Czy znana jest jej reakcja na dzieci oraz inne zwierzaki.
Jak sprawuje się na spacerze, czy próbuje wyrwać ręce ze stawu, kiedy np zobaczy innego psa?
Czy zna jakieś podstawowe komendy, jak reaguje np na mechaniczne korekty? Czy próbuje się odgryzać, czy jest raczej karnym psem.
Czy przeprowadzone badania wykryły jakieś zdrowotne problemy suki i czym jest aktualnie karmiona?

Zadam wszystkie te pytania ciotkom, które znają ją bardziej niż ja i odpiszę, ok?;)

Posted

[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana]Czy wiadomo, jak Suzi zachowuje się w domu, czy potrafi zostać sama, czy się załatwia? [/FONT][FONT=Verdana]Tego niestety nie wiem, bo mieszka w kojcu.[/FONT]
[FONT=Verdana][/FONT][FONT=Verdana]
Czy po jej dotychczasowym zachowaniu można wnioskować, że była psem domowym? [/FONT]
[FONT=Verdana]Trudno powiedzieć ,kiedy była bardzo chora, biedna i smutna i przytulała się do mnie strasznie jak kanapowy pieszczoch ale na smyczy chodzić nie umie…[/FONT]
[/FONT]
[FONT=Verdana]Czy znana jest jej reakcja na dzieci oraz inne zwierzaki.[/FONT][FONT=Verdana] Na dzieci nie wiem , na inne psy agresja ( Grażyna mówiła że się złapała z Zulką jak jeszcze u niej była). W schronie była z inną , małą suczką i jej nie pogryzła ale wtedy była naprawdę chora. Jak odzyskała zdrowie zrobiła się zaczepna.[/FONT]
[FONT=Verdana]

[/FONT]
[FONT=Verdana]Jak sprawuje się na spacerze, czy próbuje wyrwać ręce ze stawu, kiedy np zobaczy innego psa? [/FONT]
[FONT=Verdana]Generalnie ona nie potrafi chodzić na smyczy, wiec cały czas próbuje wyrywać stawy [/FONT][FONT=Wingdings]L[/FONT][FONT=Verdana] Ma permanentne ADHD, ciągle chce biegać a jednocześnie strasznie zabiega o uwagę człowieka kiedy jest w kojcu.[/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]
[/FONT]
[FONT=Verdana]Czy zna jakieś podstawowe komendy, jak reaguje np na mechaniczne korekty? Czy próbuje się odgryzać, czy jest raczej karnym psem.[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana]Nie odgryza się , jest karna, ale trzeba by ją od początku uczyć. [/FONT]
[FONT=Verdana][/FONT]

Czy przeprowadzone badania wykryły jakieś zdrowotne problemy suki i czym jest aktualnie karmiona?[/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana]Miała okropnego pasożyta beztlenowca ( nie pamiętam jak się nazywał, trza by w książeczce sprawdzić) i była bardzo chuda, teraz jest lepiej. Oprócz tego problemy skórne( odczyn zapalny i brała sterydy).[/FONT][FONT=Verdana][/FONT]
[FONT=Arial]Na ten moment jest w miarę ok. Karma Purina.[/FONT]

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Gdzie obecnie przebywa Suzi?
Czy jest wysterylizowana?
Czy wiadomo o niej coś więcej, bo rozumiem, że tekst z 1 strony nie jest aktualny?
Podaj proszę numer telefonu do ogłoszeń.

Posted

idusiek napisał(a):
ma ogłoszenia. Zdjec na razie nie mamy, bo i czasu brak, Psy rozsypane po całej Warszawie i okolicach :oops: a nas malutko:roll:

a nie można poprosić opiekunów z hoteliku by jej podczas spaceru zdjęcia porobili i wysłali mailem?

Posted

Jenny19 napisał(a):
Gdzie obecnie przebywa Suzi?
Czy jest wysterylizowana?
Czy wiadomo o niej coś więcej, bo rozumiem, że tekst z 1 strony nie jest aktualny?
Podaj proszę numer telefonu do ogłoszeń.

w hoteliku w Otrębusach
nie jest ,ale chcecmy ją ciachnąć

uaktualniłam tekst, niewiele więcej wiem
To bardzo aktywny psiak, trochę z ADHD ;)