gonia66 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Strasznie kochane jesteście cioteczki...znowu mi sie chce płakać...tu się bardzo cieszę..ale dławi mnie ciągle coś...To dobrze...to cudownie, że Kłądeczka będzie w domku, że będzie biegała po trawce...poczuje wreszcie po tylu latach co to znaczy żyć...to bardzo dobrze...Dziękuję Wam wszystkim:loveu::loveu::loveu: Quote
Sabina02 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Do mnie tez nie trzeba PM... Wchodze tu codziennie, tylko po cichu... ;) Od lipca zaczne wysylac kaske... :lol: Quote
ihabe Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='agata51']A ja do przelewu muszę mieć adres. I kod.[/quote] wysłałam:loveu::loveu::loveu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Ale cudownie! Dzis Kładka w nowym miejscu-na pewno będzie zestresowana, ale za parę dni odżyje;) Oby domek sie znalazł szybko...byłoby super!! Wieczorem robię bazarek:cool3: Quote
kamilawa Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Jeju, to dziś? Nawet się z nią nie pożegnałam... No, ale trudno się mówi, ważne, że będzie w dobrym miejscu :loveu: Quote
gonia66 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 CZekamy niecierpliwie na wieści...bardzo czekamy:loveu::loveu::loveu: Quote
kamilawa Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Najprawdopodobniej będę na 'pożegnaniu' :oops:;) Rozmawiam właśnie z z panią Paulinką :loveu::loveu: i jest pytanko : czy ona tam będzie na czym miała spać? Czy szukać jej jakiejś podusi ? :cool3: Kładeczko, jak ja się cieszę, że Ci się udało !!! Quote
kamilawa Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 A może przyciągniemy tu na wątek jakieś inne cioteczki za pomocą bannerka? :cool3: Tylko, że ja kompletnie nie wiem jak go zrobić... wczoraj coś próbowałam zrobić w programie, ale nic z tego nie wyszło... Quote
maarit Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Tak jak obiecałam wysłałam dzisiaj za te 2 miesiące od razu. Quote
__Lara Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 To Kładka już dziś pakuje swoje rzeczy i zmienia miejsce zamieszkania :loveu: Quote
kamilawa Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 No to Pani Paulinka za 5 min wyjeżdża i niedługo się spotkamy :) jadę pożegnać tą ślicznotkę... :loveu::loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 :siara::laugh2_2::laugh2_2:..no to czekamy dalej:lol::lol::lol: Quote
sonikowa Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Kładeczko, zaczynasz nowe życie! A Bobik cię pewnie zza Teczowego Mostu pilnuje .. Quote
ihabe Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='kamilawa']Chwilkę przed dwudziestą wyjechali ku lepszemu życiu :oops: Kładka wyglądała na trochę zdezorientowaną, ale grzecznie siedziała na swojej podusi koło pani Pauliny no i oczywiście strasznie się cieszyła. Przed podróżą wyszłyśmy na ostatni spacerek gdzie ją wyściskałam i wycałowałam od Was kochane!! Będzie i jej strasznie brakować, tak jak wszystkim w schronie :oops: Ale najważniejsze, że teraz będzie lepiej... W końcu. Zgubić się nie zgubią podążają za słowami GPSa :D Albo jak to ta się pisze, ważne, że jest :evil_lol::diabloti: Życzę miłej podróży :loveu:[/quote] Och Kładeczko tak bardzo się cieszę, że zaczynasz nowe życie. Czekamy na ciecie kochanie. Quote
kamilawa Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Chwilkę przed dwudziestą wyjechali ku lepszemu życiu :oops: Kładka wyglądała na trochę zdezorientowaną, ale grzecznie siedziała na swojej podusi koło pani Pauliny no i oczywiście strasznie się cieszyła. Przed podróżą wyszłyśmy na ostatni spacerek gdzie ją wyściskałam i wycałowałam od Was kochane!! Będzie i jej strasznie brakować, tak jak wszystkim w schronie :oops: Ale najważniejsze, że teraz będzie lepiej... W końcu. Zgubić się nie zgubią podążają za słowami GPSa :D Albo jak to ta się pisze, ważne, że jest :evil_lol::diabloti: Życzę miłej podróży :loveu: Quote
__Lara Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='kamilawa']Chwilkę przed dwudziestą wyjechali ku lepszemu życiu :oops: Kładka wyglądała na trochę zdezorientowaną, ale grzecznie siedziała na swojej podusi koło pani Pauliny no i oczywiście strasznie się cieszyła. Przed podróżą wyszłyśmy na ostatni spacerek gdzie ją wyściskałam i wycałowałam od Was kochane!! Będzie i jej strasznie brakować, tak jak wszystkim w schronie :oops: Ale najważniejsze, że teraz będzie lepiej... W końcu. Zgubić się nie zgubią podążają za słowami GPSa :D Albo jak to ta się pisze, ważne, że jest :evil_lol::diabloti: Życzę miłej podróży :loveu:[/quote] :loveu: jedź Kładeczko bezpiecznie do celu :multi::lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Kładka ma chorobe lokomocyjna i wymiotuje -musza robic postój co kilka kilometrów:evil_lol: Ale sunia jak na poczatku sie bała wejśc do auta, tak teraz wskakuje do niego bez problemów z powrotem. Paulina pisze ,ze jest Kładka taka śmieszna :p Kazałam wycałowac mordkę ;) Quote
sonikowa Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Dzięki Aniu za wieści! Bidulka, tak daleko jedzie ... Quote
nika28 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='gonia66']JAk daleko jest z Iławy do Elblaga???[/QUOTE] Sprawdziłam na mapie, jakieś 90 kilometrów... ale pewna nie jestem :evil_lol: Quote
gonia66 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 JAk daleko jest z Iławy do Elblaga???BO ja cos nie mam pojecia..myślałam, że to dośc blisko...:razz::razz:A z geografi mailam 5...chyba za ładne oczy:cool3::cool3: Quote
Sonia1 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Przepraszam,ze tak późno piszę,ale dopiero mi net odpalił. Kładeczka jechała tak jak Ania pisała. Później zasnęła mi na kolanach ( bo cała reszta była niestety do prania;)) z moim palcem w pyszczku;). Jest niesamowita, wspaniała i kochana. To nie jest do opisania. No i nie chciała wyjść z samochodu, co już nie jest fajne, bo serce mi pękało,że muszę ją wyjąć...Wiem,że będzie miała dobrze, ale to uczucie i te spojrzenie przedarło mi serducho..Teraz czekamy na wieści z hoteliku, mam nadzieję,że szybciutko sie tam zadomowi- jest otwarta na każdy dobry gest w jej stronę. Przecudowna dziewczyna... Quote
Recommended Posts