kamilawa Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Popytam jeszcze po znajomych... Kurcze, szkoda, że tak wyszło, ale całe szczęście, że mamy coś "w zapasie". ;) Goniu... tutaj 6 cm jest za duża, a ja znam inną historię. Pewnego dnia przychodzi sobie pani z mężem do schroniska i chcą małego pieska, ale nie szczeniaczka. Więc pokazuję 'po boksach' wszystkie nasze pociechy. Dochodzimy do boksu, gdzie siedzi Fido... ma może z 30 cm, o ile się nie mylę. Maleńki w każdym razie. No i mówię, że to jest najmniejszy schroniskowy psiak u nas. Spodziewałam się słów : "jaki maluszek biedny", a mi tu ludzie wyjeżdżają : "wielki! Ja takiego bydlaka w domu nie będę mieć!" no i wtedy ja nie wytrzymałam i się zapytałam, czy państwo przypadkiem chomika nie szukają... Więc odwrócili się do mnie tyłkiem i z tak zwanych fochem na twarzy wyszli ze schronu... Mam nadzieję, że dopóki nie zmądrzeją nie wrócą, póki ja będę... :diabloti: No to jak na razie jeszcze raz dobrej nocy :loveu: Quote
sonikowa Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Gonia, wiem, że to smutne, ale okazalo się, że chodziło o psa zdecydowanie mniejszego, a te 40 cm to już byl max.. Ja wolę tak, niż by potem po tygodniu okazało się, że jednak np nie mieści się na posłaniu ;-) Żartuję, ale może trzeba patrzć na to w ten sposób, że domek jest jednak możliwy, tylko czekac i ogłaszać, ogłaszać. A propos ogłoszeń, czy Kładka ma ogłoszenia?? Quote
marysia55 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Kładeczka nie martw się domek fajny ci znajdziemy, gdzie będziesz robić za skrzacika tylko trochę więcej czasu będziemy potrzebowali :loveu: A tak na marginesie to musiałaś kobieta taka wielka urosnąć :evil_lol::evil_lol: nawet nie wiedzieliśmy że taki kolos z ciebie :lol::lol: Quote
sonikowa Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [quote name='gonia66']Sonikowa...chyba Kladeczka jednak nie ma ogłoszeń..przynajmniej nic o tym nie wiem..:roll:[/quote] No to wielka akcja ogłoszeniowa potrzebna! Kto potrafi? Ja mogę napisać tekst. Ania, może ty powrzucasz Kładkę na strony ogłoszeniowe? Powiem wam, że w Rudzie była taka podobna do Kładki sunia. Też niezbyt wielkiej urody i w dodatku sikająca w domu. Wydawalo się, że szans na dom po prostu nie ma. Aż nagle pani z ogłoszenia zadzwoniła, przyjechała i zakochały sie po prostu z sunią w sobie od pierwszego wejrzenia :-) Trzeba wierzyć! Quote
gonia66 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Ja też wierzę...i wierzę , że Bobiś tam za TM sobie spodgląda nas i posyła nam Dobre Anioły, żeby żonka miala lepiej niż On...dlatego musi sie udać....:loveu::loveu::loveu: Quote
ihabe Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='sonikowa']No to wielka akcja ogłoszeniowa potrzebna! Kto potrafi? Ja mogę napisać tekst. Ania, może ty powrzucasz Kładkę na strony ogłoszeniowe? Powiem wam, że w Rudzie była taka podobna do Kładki sunia. Też niezbyt wielkiej urody i w dodatku sikająca w domu. Wydawalo się, że szans na dom po prostu nie ma. Aż nagle pani z ogłoszenia zadzwoniła, przyjechała i zakochały sie po prostu z sunią w sobie od pierwszego wejrzenia :-) Trzeba wierzyć![/quote] Wierzymy!!!!!!!!!!!!!!!!! i nigdy nie przestaniemy wierzyć, że wszystkie te psiaki, znajdą szczęście!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kładeczka jedzie do Wioli, do mojego Gufiaczka, zobaczycie, dziewczyna tam odżyje, u Wioli każdy zwierzak odnajduje siebie i swoje prawdziwe ja :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Poczekajmy z ogłoszeniami az Kładka będzie u Mori-dostaniemy wtedy nowe zdjęcia, a poza tym z pewnością zostanie dobrze obejrzana fachowy okiem . ;) Ja jutro zrobie bazarek-dzis wieczorkiem chyba do bydgoszczy wyjade to nie dam rady, chyba ze nie-to wieczorkiem dam linka;) Quote
kamilawa Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Ale tu dziś cicho... Trzeba coś dobrego napisać to może ktoś się pojawi :evil_lol: Więc, proszę dopisać jeszcze 10 zł miesięcznie od Agnieszki. Mało, ale grosz do grosza i będzie... kupa grosza :lol: Tą miłą wiadomością chyba Was już pożegnam, bo jestem tak zmęczona, że odpływam po prostu :eviltong: 3 godzinny, strasznie męczący spacer z moją sunią :lol: Kurcze, u Was też tak muszki gryzą? Wszystko mnie swędzi normalnie :razz: Pozdrawiam serdecznie. Quote
__Lara Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Zaglądam do Kładeczki :lol: widzę, że była wizja domku, ale my się tym nie martwimy, że go nie ma, Kładeczka napewno znajdzie jeszcze ten swój DOMEK :D Quote
sonikowa Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Ciotki, potrzebne stałe deklaracje, choćby najmniejsze. Pomóżcie psiej wdowie! Gonia, od kiedy może być hotelik? Quote
gonia66 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 a deklaracje przedstawiają sie póki co następująco: [B]Ihabe- 50 zł Renata5- 15 zł Sonikowa- 20 zł Gonia66- 15 zł [/B] [B]SAbinka02- 100 zł (od lipca) KAmilawa- 10 zł Sonia1- 20 zł[/B] [B]MArysia55- 20 zł[/B] [B]Agnieszka- 10 zł[/B] [U]BArdzo bardzo dziękujemy [/U]:loveu::loveu: Będzie więc od lipca na pewno już 260 zł, ale: [U]do lipca deklarują wstępnie pomoc:[/U](razem na razie jest 35 zł) [B]Agata51- 25 zł Gonia13- 10 zł TAk więc do lipca mamy deklaracjie na 195zł- potrzeba 300 zł...Na dziś, aby mogła Sunie jechać potrzebujemy 105 zł!!!!!!Od lipca potrzebne będą już deklaracje tylko na 40 zł..... KTO SIĘ ULITUJE NAD NASZĄ bABCIĄ.....???:-(:-(:-( [/B] Quote
gonia66 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='sonikowa']Ciotki, potrzebne stałe deklaracje, choćby najmniejsze. Pomóżcie psiej wdowie! Gonia, od kiedy może być hotelik?[/quote] Jutro Wioletka ma u siebie TV...więc wieczorem będe dzwoniła...no ale dopoki nie mamy uzbieranych deklaracji staluch nie mozemy zawozić Kładeczki...:-(:-(Bo na "dzień dobry trzeba wpłacić pieniążki do Wioli. Nie mamy też ustalone kto będzie zbierał, żeby rozesłać swój numer konta na PW- już chyba możnaby wpłaćać deklaracje złożone... Martwie sie, bo tu cos cicho jest faktycznie...:-(ZAraz dopiszę Agę i Jej deklarację..ale to mało....Dziewczyny trzeba zapraszać cioteczki z innych wątków...prosić, błagąc....to nie jest aż tak duzo ale nie mozemy podjać ryzyka przed uzbieraniem deklaracji staluch...to zbyt powazna sprawa- zwlaszcza, ze nie wiadomo jak długo Kladeczka zabawi u Morii...może to się przedłużyć...myśle, że moglaby Kladka już pod koniec tygodnia jechać do Wioli..ale...warunek jest jeden..a ja jutro dzwonie i nie wiem jak się z Nią umawiać konkretnie...:razz::razz: Quote
ihabe Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='gonia66']Jutro Wioletka ma u siebie TV...więc wieczorem będe dzwoniła...no ale dopoki nie mamy uzbieranych deklaracji staluch nie mozemy zawozić Kładeczki...:-(:-(Bo na "dzień dobry trzeba wpłacić pieniążki do Wioli. Nie mamy też ustalone kto będzie zbierał, żeby rozesłać swój numer konta na PW- już chyba możnaby wpłaćać deklaracje złożone... Martwie sie, bo tu cos cicho jest faktycznie...:-(ZAraz dopiszę Agę i Jej deklarację..ale to mało....Dziewczyny trzeba zapraszać cioteczki z innych wątków...prosić, błagąc....to nie jest aż tak duzo ale nie mozemy podjać ryzyka przed uzbieraniem deklaracji staluch...to zbyt powazna sprawa- zwlaszcza, ze nie wiadomo jak długo Kladeczka zabawi u Morii...może to się przedłużyć...myśle, że moglaby Kladka już pod koniec tygodnia jechać do Wioli..ale...warunek jest jeden..a ja jutro dzwonie i nie wiem jak się z Nią umawiać konkretnie...:razz::razz:[/quote] jeśli zabraknie na pierwszy miesiąc to zapłacę różnicę. Sunia nie może czekać, jak jest miejsce. Zrobimy bazarek i już i bedzie na następne miesiące. Wiem, że dzień dziecka blisko ale dzieciaki zrozumią, że to dla psiaków i przyjmą mniejsze preznety:loveu: Quote
gonia66 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='ihabe']jeśli zabraknie na pierwszy miesiąc to zapłacę różnicę. Sunia nie może czekać, jak jest miejsce. Zrobimy bazarek i już i bedzie na następne miesiące. Wiem, że dzień dziecka blisko ale dzieciaki zrozumią, że to dla psiaków i przyjmą mniejsze preznety:loveu:[/quote] Ihabe...kochana cioteczko:loveu::loveu::loveu:BArdzo Ci dziękujemy ale i tak musimy mieć te deklaracje...bo nie chce żebyś musiala dokladać co miesiąc- zwlaszcza, zę liczymy sie z tym, że KLadeczka u Wioli może być dlugo..(choć niekoniecznie:eviltong::eviltong:)...oczywiście w takim razie jutro z Wioletką rozmawiamy o jak najszybszym wyjeździe Kladeczki..ale musimy zbierać deklaracje koniecznie i żebrać gdzie sie da....No i ustalcie dziewczyny, na które konto wysylamy pieniążki...Ihabe...może być na Twoje????:oops::oops: Quote
sonikowa Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Ihabe :loveu::loveu::loveu: Czyli jest tak: transport mamy za darmo braki w pierwszym miesiący pokryje Ihabe :loveu: braki w drugim miesiący możemy pokryć z bazarków Potrzeba 40 zł stałych deklaracji od lipca, myślę, że przez póltora miesiąca znajdziemy je. Wiem, że muszą być, bo inaczej wtopa, ale sądzę, że możemy już rozmawiać o przewiezeniu babuni do hoteliku. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [U]W tym miesiącu mogę jednorazowo wpłacić 20 zł.[/U] A czy nie można by wpłacać bezposrednio na konto do Morii? Czy będzie miała czas aby robic rozliczenia na watku.... Quote
ihabe Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [quote name='Ania+Milva i Ulver'][U]W tym miesiącu mogę jednorazowo wpłacić 20 zł.[/U] A czy nie można by wpłacać bezposrednio na konto do Morii? Czy będzie miała czas aby robic rozliczenia na watku....[/quote] Raczej nie. Jeśli chcecie to oczywiście mogę zbierać i przelewać na konto Mori. :loveu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 No to super:loveu: czekam na numer konta;) Quote
agata51 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [quote name='Ania+Milva i Ulver']No to super:loveu: czekam na numer konta;)[/quote] I ja też czekam. Quote
ihabe Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 oto moj nr konta: Kładka hotelik [COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]mbank: 21 1140 2004 0000 3302 0519 2280[/FONT][/COLOR] Iwona Haberko Katowice Proszę o wstawienie na pierwsza strone:evil_lol: Quote
kamilawa Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Ale Wy dziewczyny wspaniałe jesteście... :loveu::loveu::loveu: Quote
kamilawa Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Cisza... U niuni jak słyszałam spokój ;)) Cieszy się do każdego ;] Quote
kamilawa Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Czy ktoś porozsyłał po innych cioteczkach link z wątkiem? :cool3: Może tak zdołamy uzbierać całą kwotę. :oops: Quote
gonia66 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 No i juz wszystko wiem- Kładka może jechać do Wioli chocby dziś:multi::multi::multi: DZiewczyny..trzeba więc teraz ustalić kiedy ta osoba chętna (zapomnailam nicka:oops::oops:) będzie mogla jechać, Wioletka wyjedzie tak jak pisalam w umowione pod miastem gdzieś miejsce. Trzeba dograć wszystko ze schroniskiem- myśle, że tutaj poprosmy Anię o pomoć w formalnościach...no to tyle...teraz czekam na Was i Wasze decyzje:lol::lol::lol: Quote
__Lara Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [quote name='gonia66']No i juz wszystko wiem- Kładka może jechać do Wioli chocby dziś:multi::multi::multi: DZiewczyny..trzeba więc teraz ustalić kiedy ta osoba chętna (zapomnailam nicka:oops::oops:) będzie mogla jechać, Wioletka wyjedzie tak jak pisalam w umowione pod miastem gdzieś miejsce. Trzeba dograć wszystko ze schroniskiem- myśle, że tutaj poprosmy Anię o pomoć w formalnościach...no to tyle...teraz czekam na Was i Wasze decyzje:lol::lol::lol:[/quote] Super :loveu: Bobik się pewnie cieszy :loveu: Quote
Recommended Posts