sonikowa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Patrzę na allegro Kładki - wyróznione na maksa - i to chyba nie ma sensu. Tzn wyróżnienie. Ma zaledwie kilkadziesiąt wyświetleń, mam wrażenie, że niewiele więcej niz kiedy miała niewyróznione. Może te pieniadze w przyszlości przeznaczyć na wykupienia ogłoszenia w Moim Psie czy czymś takim? Cały czas myślę, jak znaleźć ten jej dom. Tyle prób i nic... Pani z Niemiec bardzo sie nią interesuje i przejmuje. Pytała czy czegoś jej jeszcze nie trzeba - ciepłego kocyka czy czegoś takiego.. Quote
__Lara Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [quote name='sonikowa']Patrzę na allegro Kładki - wyróznione na maksa - i to chyba nie ma sensu. Tzn wyróżnienie. Ma zaledwie kilkadziesiąt wyświetleń, mam wrażenie, że niewiele więcej niz kiedy miała niewyróznione. Może te pieniadze w przyszlości przeznaczyć na wykupienia ogłoszenia w Moim Psie czy czymś takim? Cały czas myślę, jak znaleźć ten jej dom. Tyle prób i nic... Pani z Niemiec bardzo sie nią interesuje i przejmuje. Pytała czy czegoś jej jeszcze nie trzeba - ciepłego kocyka czy czegoś takiego..[/QUOTE] Niedobrze z tymi ogłoszeniami :( Proponuję Kładkę zamieścić w jakiejś gazecie. Quote
ihabe Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Kładzia znajdzie domek, zobaczycie, musi!!! No taka fajna psina, taka babka z klasą:-) Quote
sonikowa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Ihabe, dobrze, że weszłaś. Czy możesz uporządkować finanse? Miesięcznie od Pan z Niemiec mamy 20 euro czyli ok 70 zl. Do tego trzeba dodać deklaracje stałe, które uaktualniałam kilka stron wcześniej. O tak to wyglądalo: [B]Ihabe- 50 zł Renata5- 15 zł Sonikowa- 10 zł Gonia66- 5 zł [/B] [B]SAbinka02- 100 zł KAmilawa- 20 zł Sonia1- 20 zł[/B] [B]MArysia55- 20 zł[/B] [B]Agata51- 20 zł Bjuta - 5 zł zdwrdwd - 15 zł [/B] Quote
ihabe Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][B][FONT=Arial]listopad:[/FONT][/B][/FONT][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][B][FONT=Arial][/FONT][/B][/FONT][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][FONT=Arial]Sonikowa [B]30 zł[/B][/FONT][/FONT][/FONT] [LEFT][FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][FONT=Arial]Bjuta: [B]10 z[/B][/FONT][/FONT][/FONT][/LEFT] [LEFT][FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][FONT=Arial]Sabina02 [B]250 zł[/B][/FONT][/FONT][/FONT][/LEFT] [LEFT][FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][FONT=Arial]Renata5 [B]50 zł[/B][/FONT][/FONT][/FONT][/LEFT] [LEFT][FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][FONT=Arial]Sonia1 [B]20 zł[/B][/FONT][/FONT][/FONT][/LEFT] [LEFT][FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][FONT=Arial]Marysia55 [B]20 zł[/B][/FONT][/FONT][/FONT][/LEFT] [LEFT][FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][FONT=Arial]ihabe [B]50 zł[/B][/FONT][/FONT][/FONT][/LEFT] [LEFT][FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][FONT=Arial]Gonia66[B] 5 zł[/B][/FONT][/FONT][/FONT][/LEFT] [LEFT][FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][FONT=Arial]Kamilawa[B] 20 zł[/B][/FONT][/FONT][/FONT][/LEFT] [LEFT][FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][FONT=Arial]Agata51[B] 20 zł[/B][/FONT][/FONT][/FONT][/LEFT] [LEFT][FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][FONT=Arial]Gonia13[B] 20 zł[/B][/FONT][/FONT][/FONT][/LEFT] [LEFT][FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][FONT=Arial]Sonikowa[B] 10 zł[/B][/FONT][/FONT][/FONT][/LEFT] [LEFT][FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][FONT=Arial][/FONT] [/FONT][/FONT][/LEFT] [FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][FONT=Arial][SIZE=2]=======================[/SIZE][/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][FONT=Times New Roman][B][SIZE=5][FONT=Arial]razem: 505 zł[/FONT] [/SIZE][/B][/FONT][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][SIZE=6][B]przychody r[/B][/SIZE][/FONT][SIZE=6][FONT=Trebuchet MS][B]azem ( V+VI+VII+VIII+ IX+X+XI) [U][SIZE=7]2301 zł[/SIZE][/U][/B][/FONT][FONT=Times New Roman][FONT=Trebuchet MS] [/FONT][/FONT] [I][B][U]Wydatki:[/U][/B][/I][/SIZE] [B][/B] hotelik maj: [B]300zł[/B] ( przelew 20 maj) hotelik czerwiec: [B]300 zł[/B] ( przelew 15 czerwiec) hotelik lipiec: [B]300 zł[/B] ( przelew 15 lipiec) hotelik sierpień: [B]300 zł[/B] ( przelew 15 sierpień) hotelik wrzesień [B]300 zł[/B] ( przelew 15 września) hotelik październik [B]300 zł[/B] ( przewlew 15.X.) paszport +chip [B]150 zł[/B] ( przelew 2 czerwiec) hotelik listopad [B]300 zł[/B] ( przewlew 15.XI.) ======================= [SIZE=5][U][B][COLOR=#ff0000]razem: 2250 zł[/COLOR][/B][/U] [/SIZE][SIZE=7][B][U][COLOR=#ff0000]51zł na plusie[/COLOR][/U][/B][/SIZE] [B][U][SIZE=5][COLOR=#ff0000]następna wpłata za hotelik 15.XII.2009 300zł[/COLOR][/SIZE][/U][/B] [B][U][SIZE=5][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/U][/B] [B][U][SIZE=5][COLOR=#ff0000][I][COLOR=#0000ff]podsumowanie na dzień 25 listopada 2009 [/COLOR][/I] [/COLOR][/SIZE][/U][/B] Quote
sonikowa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Jeszcze nie wpisałaś bazarku ogłoszeniowego Kładki - 60 zł.. Quote
sonikowa Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [quote name='ladySwallow']Dziś odnawiam allegro Kładki.[/QUOTE] Dzięki kochana, ale może już z mniejszym wyróżnieniem - za 12 zł. Bo wydaje mi sie, że w przypadku kundelków to nie działa... Jestem w całym kontakcie z niemieckimi cioteczkami Kładki, które zupełnie się w niej zakochały - wysyłają kolejną paczkę. Tym razem z puszkowanym jedzonkiem i milusim kocykiem :-) Pisałam, że naprawde Kładzi niczego poza domkiem nie brakuje, ale widać, że one sie bardzo zaangażowały i chcą jej umilić życie tak jak mogą... Muszę przyznac, że strasznie to miłe. Quote
__Lara Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [quote name='sonikowa']Dzięki kochana, ale może już z mniejszym wyróżnieniem - za 12 zł. Bo wydaje mi sie, że w przypadku kundelków to nie działa... Jestem w całym kontakcie z niemieckimi cioteczkami Kładki, które zupełnie się w niej zakochały - wysyłają kolejną paczkę. Tym razem z puszkowanym jedzonkiem i milusim kocykiem :-) Pisałam, że naprawde Kładzi niczego poza domkiem nie brakuje, ale widać, że one sie bardzo zaangażowały i chcą jej umilić życie tak jak mogą... Muszę przyznac, że strasznie to miłe.[/QUOTE] :D naprawdę bardzo miłe :D Quote
gonia66 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='sonikowa']Dzięki kochana, ale może już z mniejszym wyróżnieniem - za 12 zł. Bo wydaje mi sie, że w przypadku kundelków to nie działa... Jestem w całym kontakcie z niemieckimi cioteczkami Kładki, które zupełnie się w niej zakochały - wysyłają kolejną paczkę. Tym razem z puszkowanym jedzonkiem i milusim kocykiem :-) Pisałam, że naprawde Kładzi niczego poza domkiem nie brakuje, ale widać, że one sie bardzo zaangażowały i chcą jej umilić życie tak jak mogą... Muszę przyznac, że strasznie to miłe.[/QUOTE] No no...czyli Kladzia robi furore za granicą:) No i dobrze...w koncu nie od parady przeszla na dietkę:):):) Quote
Lionees Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 A obrobiłam zdjęcie Kładeczki:smile: [IMG]http://moje.glitery.pl/obrazki/336/38/2-KADECZKAPOZDRAWIA-0-8463.jpg[/IMG] Quote
sonikowa Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Alez piekne, Renatko! A może takie wyślemy Paniom z Niemiec? Tylko musiałabym się dowiedzieć jak to jest po niemiecku ;-) Quote
Lionees Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [quote name='sonikowa']Alez piekne, Renatko! A może takie wyślemy Paniom z Niemiec?[B] Tylko musiałabym się dowiedzieć jak to jest po niemiecku [/B];-)[/QUOTE] No to się dowiaduj kochana,bo tak szczerze mówiąc to zdjęcie zrobiłam właśnie z tą myślą:smile: [quote name='__Lara']Śliczne :D :D :D [B]Renia - artystka[/B] :D[/QUOTE] Taaa...jasne:evil_lol: Artystka,to może i jestem:cool3::diabloti: Quote
gonia66 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [quote name='Renata5']No to się dowiaduj kochana,bo tak szczerze mówiąc to zdjęcie zrobiłam właśnie z tą myślą:smile: Taaa...jasne:evil_lol: [B]Artystka,to może i jestem[/B]:cool3::diabloti:[/QUOTE] Nie moze, nie może...:D Quote
marysia55 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [quote name='Renata5']A obrobiłam zdjęcie Kładeczki:smile: [url]http://moje.glitery.pl/obrazki/336/38/2-KADECZKAPOZDRAWIA-0-8463.jpg[/url][/QUOTE] Renatko, wyszło Ci piękne, w świątecznym nastroju cudeńko . SIE ma talent, SIE robi takie cudności :lol: Quote
__Lara Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [quote name='marysia55']Renatko, wyszło Ci piękne, w świątecznym nastroju cudeńko . SIE ma talent, SIE robi takie cudności :lol:[/QUOTE] Właśnie! zgadzam się! :lol: Quote
sonikowa Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Renatko. Kładka pozdrawia Kładka lässt Sie grüssen Kładka życzy wesołyc świat. Kładka wünscht Ihnen eine frohes Weihnachtsfest Może uda się Paniom wysłać zdjęcia na święta, Pisały, że bardzo na to czekają i będa sie cieszyć. Quote
Moria Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 ja też w tym tygodniu musze zdjęcia wysłac. Quote
Lionees Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='sonikowa']Renatko. Kładka pozdrawia Kładka lässt Sie grüssen Kładka życzy wesołyc świat. Kładka wünscht Ihnen eine frohes Weihnachtsfest Może uda się Paniom wysłać zdjęcia na święta, Pisały, że bardzo na to czekają i będa sie cieszyć.[/QUOTE] Ok,na rano coś sklecę:lol: Quote
sonikowa Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Świetnie, Dziękuję, Reniu!! Moria, może jeszzce do pani Toffika by wtsłać jedną karteczkę z Kładką? Quote
Lionees Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='sonikowa']Świetnie, Dziękuję, Reniu!! [/QUOTE] Może być coś takiego? Litery muszą być osobno niż obrazek,bo za długo sie pisze po niemiecku i nie mieszczą się:p [IMG]http://moje.glitery.pl/text/341/44/2-Kadka-wunschtIhnen-eine-3750.gif[/IMG] [IMG]http://moje.glitery.pl/obrazki/341/43/2-glitery_pl-Lioness5-0-186.jpg[/IMG] Zaraz zrobię też drugi obrazek Quote
sonikowa Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Czadowe, Renatko, fantastyczne po prostu :-) Quote
Lionees Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Proszę:) Może być? [IMG]http://moje.glitery.pl/obrazki/341/44/2-Kadka-lasstSie-grussen-0-1684.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts