Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sonikowa']Kamilawa, dokładnie o to mi chodziło, dlatego przekleiłam post Goni z maja. Osobiscie uważam, że [B]Sabina nie powinna zwiekszać[/B] swojej deklaracji bo dzięki wpłatom z Niemiec będziemy chyba na plusie.[/QUOTE]

Zapomniałam o Pani z Niemiec :loveu: Jasne, masz rację, też tak uważam. Sabinka i tak daje już dużo kaski, zmieniam na 100 jak było poprzednio, tak? :cool3:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobrze cioteczki, to od stycznia wroce na kwote 100 zl i obiecuje ze pozostale 25 zl dadeklaruje na inna bide. :p A te 250 zl, ktore ostanio przeslalam Kladeczce za listopad i grudzien niech juz zostana. :lol:

Posted

Cioteczki już wyjaśniam-ja na początku jak niunia poszła do hoteliku obiecałam tylko przez 2 m-ce wpłacać po dyszce.
Ostatnio tez obiecałam małe wsparcie na dług i wysłałam 2 dyszki. Mam sporo deklaracji i nie mogę zdeklarować się na stałe:shake: Sorki... Bardzo bym chciała...

Posted

A ja korzystając z tego, że będziemy wychodzić na plusie chciałabym obniżyć swoją deklarację z 20 do 10 zł. Z obietnicą, że wrazie jakichś klopotów znów ją podniosę.
Zadeklarowalam wczoraj na kolejnego psiaka, tutaj:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/czarny-pomoz-odmienic-jego-los-w-schronisku-zginie-172973/index2.html[/url]

Kamilawa, napisz może do innych deklarujących na Kładkę, żeby była jasność.

Posted

Ja deklarowałam 25zł do lipca (2x25zł). Jednak wpłacam regularnie (w miarę) 20zł/mies. Nie wiem, dlaczego w rozliczeniu brakuje mojej sierpniowej wpłaty :shake:

A teraz lecę na pocztę i wysyłam za listopad.

Posted

[quote name='agata51']Ja deklarowałam 25zł do lipca (2x25zł). Jednak wpłacam regularnie (w miarę) 20zł/mies. Nie wiem, dlaczego w rozliczeniu brakuje mojej sierpniowej wpłaty :shake:

A teraz lecę na pocztę i wysyłam za listopad.[/QUOTE]

kochanie Ty moje, nie mogę się jej doszukać. Sprawdzę raz jeszcze i juz teraz przeprasza, jeśli się pomyliłam.:loveu::loveu::loveu:

Posted

Cholera, staram się prowadzić księgi rachunkowe ;) skrupulatnie, ale i mnie mogło się pochrzanić. ihabe, daj spokój, to już historia.

Na poczcie byłam, wpłaciłam, powinno dojść w poniedziałek.

Mizianko dla Kładeczki.

Posted

[IMG]http://i575.photobucket.com/albums/ss199/HotelAmicus/100_4761.jpg[/IMG]

[IMG]http://i575.photobucket.com/albums/ss199/HotelAmicus/100_4763.jpg[/IMG]

[IMG]http://i575.photobucket.com/albums/ss199/HotelAmicus/100_4775.jpg[/IMG]

Posted

Jakie piękne te zdjęcia na czerwonym kocyku! To kiedy wchodzi do domku?
Cudna Kładeczka :-)

Moria, powinnaś dostać z niemiec dwie wpłaty po 10 euro każda. Płaci Pani - matka chrzestan oraz jej opiekunka.

Myślę też, ze skoro wydaje się, że mamy nadwyżkę finansową to powinniśmy to przeznaczyć na ogłoszenia Kładki - wypasione allegro i inne. Lady Swallow ma takie specjalne abonamenty ogłoszeniowe, zorientuję się co i jak i myślę, że powinnismy Kładce coś takiego wykupić.

Posted

Kamilawa, wtrące ci się pod twoja nieobecnośc, ale wyjeżdżam na tydzień a chcę zalatwić sprawe ogłoszeń dla Kładki..

Deklaracje wyglądają mniej wiecej tak. Jak się nie zgadza, to krzyczeć głośno proszę :-) Zwłaszcza Renatka i Marysia, bo nie potwierdzały jeszcze.

[B]Ihabe- 50 zł
Renata5- 15 zł
Sonikowa- 10 zł
Gonia66- 5 zł
[/B] [B]SAbinka02- 100 zł (od lipca)
KAmilawa- 20 zł
Sonia1- 20 zł[/B]
[B]MArysia55- 20 zł[/B]
[B]Agata51- 20 zł
Bjuta - 5 zł
zdwrdwd - 15 zł
[/B]
w sumie 28o zł. Do tego dochodzi co miesiąc wpłata od ciotek z Niemiec (2 przyjaciólki, każda po 10 euro) czyli 20 euro, zaleznie od kursu to ok. 90 zł, bezpośrednio na konto hotelu.

CZYLI 280 zl + 90 zł = [B]370 ZŁ.[/B]

Miałybyśmy więc [B]70 zł[/B] do zagospodarowania miesięcznie. Abonament miesięczny u LadySwallow kosztuje 40 zł - (ogłoszenie na 20 portalach, odnawiane, w tym allegro). Ja bym zainwestowała.
Możemy też zainwestować tylko w super allegro - koszt 20 zł na 2 tygodznie, czyli 40 zł miesięcznie. Wyróznione, pogrubione itd.
[B]Co wybieramy? Możemy też wykupić abonament i zdecydowac się na wypasione allegro przez 2 tygodnie - wtedy to będzie 60 zl.
[/B]Prosze o decyzje, bo jutro chciałabym to załatwić i poprosić Ihabe o przelanie kasy na konto LadySwallow.

Posted

[quote name='sonikowa']Kamilawa, wtrące ci się pod twoja nieobecnośc, ale wyjeżdżam na tydzień a chcę zalatwić sprawe ogłoszeń dla Kładki..

Deklaracje wyglądają mniej wiecej tak. Jak się nie zgadza, to krzyczeć głośno proszę :-) Zwłaszcza Renatka i Marysia, bo nie potwierdzały jeszcze.

[B]Ihabe- 50 zł
Renata5- 15 zł
Sonikowa- 10 zł
Gonia66- 5 zł
[/B] [B]SAbinka02- 100 zł (od lipca)
KAmilawa- 20 zł
Sonia1- 20 zł[/B]
[B]MArysia55- 20 zł[/B]
[B]Agata51- 20 zł
[/B]
w sumie 260 zł. Do tego dochodzi co miesiąc wpłata od ciotek z Niemiec (2 przyjaciólki, każda po 10 euro) czyli 20 euro, zaleznie od kursu to ok. 90 zł, bezpośrednio na konto hotelu.

CZYLI 260 zl + 90 zł = [B]350 ZŁ.[/B]

Miałybyśmy więc 50 zł do zagospodarowania miesięcznie. Abonament miesięczny u LadySwallow kosztuje 40 zł - (ogłoszenie na 20 portalach, odnawiane, w tym allegro). Ja bym zainwestowała.
Możemy też zainwestować tylko w super allegro - koszt 20 zł na 2 tygodznie, czyli 40 zł miesięcznie. Wyróznione, pogrubione itd.
[B]Co wybieramy?
[/B]Prosze o decyzje, bo jutro chciałabym to załatwić i poprosić Ihabe o przelanie 40 zł na konto LadySwallow.[/QUOTE]

Ja kiedyś deklarowałam 5 zł na Kładkę, ale od wielu miesięcy przesyłam 10, ze względu na długi. Skro jest zapas, to chętnie wrócę do tych pięciu. Dobrze? Chyba że już w ogóle nie potrzebne? :roll:

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']Jestem za ogłoszeniami Lady swallow;), ewentualnie za dozbieraniem kasy aby robiła wyróznione allegro choć raz w miesiącu.[/QUOTE]

Doszukałam sie jeszcze na wątku, że deklaracje płaci Bjuta oraz Zdwrdwd, Więc suma nam wzrosła i stać nas na wyróznieni allegro.

Dalej proszę o opinię .

Posted

[quote name='Bjuta']Ja kiedyś deklarowałam 5 zł na Kładkę, ale od wielu miesięcy przesyłam 10, ze względu na długi. Skro jest zapas, to chętnie wrócę do tych pięciu. Dobrze? Chyba że już w ogóle nie potrzebne? :roll:[/QUOTE]

To zostawmy 5 zl, dobrze? Tak na wsiaki słuczaj ;-) Dziękuję!

Posted

[quote name='sonikowa']To zostawmy 5 zl, dobrze? Tak na wsiaki słuczaj ;-) Dziękuję![/QUOTE]
Dobra, jakby co to daj znać - co do ogłoszeń - mnie się wydaje, że wszystkie (poza gazetowymi oczywiście) mogą się schować przy wyróżnionym allegro. Ale to 25 zł miesięcznie...

Posted

[quote name='Bjuta']Dobra, jakby co to daj znać - co do ogłoszeń - mnie się wydaje, że wszystkie (poza gazetowymi oczywiście) mogą się schować przy wyróżnionym allegro. Ale to 25 zł miesięcznie...[/QUOTE]

12,50 kosztuje wyróżnienie, razem z pogrubieniem i podświetleniem to 20 zł na 2 tygodnie.

Posted

pamiętajcie o alegratce wiem że bardzo często nie dzieki allegro ale własnie alegratce sa telefony w sprawie psów a potem adopcje udane
naszym łódzkim psiakom ogłoszenia w gazecie załatwiła tamb może warto ja poprosić?

Posted

[quote name='ewatonieja']pamiętajcie o alegratce wiem że bardzo często nie dzieki allegro ale własnie alegratce sa telefony w sprawie psów a potem adopcje udane
naszym łódzkim psiakom ogłoszenia w gazecie załatwiła tamb może warto ja poprosić?[/QUOTE]

Na pewno warto...
...pewnie psiaków pełno w kolejce.
Napisać do Tamb?

Posted

Przywlokłam się za sonikową i dodam jeszcze - ten pakiet za 40 zł obejmuje 20 ogłoszeń na różnych serwisach (w tym allegro, ale.gratka itd, można zobaczyć na wątku w moim podpisie, pierwszy post), ale nie jest to abonament tylko miesięczny - abonament polega na tym, że po miesiącu wznawiam wszystkie te ogłoszenia, prócz allegro, które w trakcie całego trwania abonementu, czyli 2 miesięcy, jest wznawiane 4 razy.

Posted

Ciotki, to ja proponuję abonamnet (40 zl) i przez 2 tygodnie wypasione allegro (20 zł). Potem zobaczymy. Czyli 60 zł powinno być przelane dla LadySwallow.
Ihabe, przeslę ci konto, dobrze?

Moria, czy wpłynęły pieniądze z Niemiec? Daj mi znac jak beda, to przekaze Pani, ze jest ok :-)

I jeszcze offik: ciotki, taka sama milosc jak Bobika I Kladki - psiaki rozdzielono, teraz moga sie polaczyc w hoteliku, ale ... kasy, kasy jeszcze brak..Pomozcie, pls.

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/czarny-pomoz-odmienic-jego-los-jego-zycie-zalezy-od-uzbierania-deklaracji-pomozcie-172973/index12.html[/url]