kamilawa Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [quote name='sonikowa']Kamilawa, dokładnie o to mi chodziło, dlatego przekleiłam post Goni z maja. Osobiscie uważam, że [B]Sabina nie powinna zwiekszać[/B] swojej deklaracji bo dzięki wpłatom z Niemiec będziemy chyba na plusie.[/QUOTE] Zapomniałam o Pani z Niemiec :loveu: Jasne, masz rację, też tak uważam. Sabinka i tak daje już dużo kaski, zmieniam na 100 jak było poprzednio, tak? :cool3: Quote
Sabina02 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Dobrze cioteczki, to od stycznia wroce na kwote 100 zl i obiecuje ze pozostale 25 zl dadeklaruje na inna bide. :p A te 250 zl, ktore ostanio przeslalam Kladeczce za listopad i grudzien niech juz zostana. :lol: Quote
maarit Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Cioteczki już wyjaśniam-ja na początku jak niunia poszła do hoteliku obiecałam tylko przez 2 m-ce wpłacać po dyszce. Ostatnio tez obiecałam małe wsparcie na dług i wysłałam 2 dyszki. Mam sporo deklaracji i nie mogę zdeklarować się na stałe:shake: Sorki... Bardzo bym chciała... Quote
sonikowa Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 A ja korzystając z tego, że będziemy wychodzić na plusie chciałabym obniżyć swoją deklarację z 20 do 10 zł. Z obietnicą, że wrazie jakichś klopotów znów ją podniosę. Zadeklarowalam wczoraj na kolejnego psiaka, tutaj: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/czarny-pomoz-odmienic-jego-los-w-schronisku-zginie-172973/index2.html[/url] Kamilawa, napisz może do innych deklarujących na Kładkę, żeby była jasność. Quote
agata51 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Ja deklarowałam 25zł do lipca (2x25zł). Jednak wpłacam regularnie (w miarę) 20zł/mies. Nie wiem, dlaczego w rozliczeniu brakuje mojej sierpniowej wpłaty :shake: A teraz lecę na pocztę i wysyłam za listopad. Quote
ihabe Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [quote name='agata51']Ja deklarowałam 25zł do lipca (2x25zł). Jednak wpłacam regularnie (w miarę) 20zł/mies. Nie wiem, dlaczego w rozliczeniu brakuje mojej sierpniowej wpłaty :shake: A teraz lecę na pocztę i wysyłam za listopad.[/QUOTE] kochanie Ty moje, nie mogę się jej doszukać. Sprawdzę raz jeszcze i juz teraz przeprasza, jeśli się pomyliłam.:loveu::loveu::loveu: Quote
agata51 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Cholera, staram się prowadzić księgi rachunkowe ;) skrupulatnie, ale i mnie mogło się pochrzanić. ihabe, daj spokój, to już historia. Na poczcie byłam, wpłaciłam, powinno dojść w poniedziałek. Mizianko dla Kładeczki. Quote
Moria Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 [IMG]http://i575.photobucket.com/albums/ss199/HotelAmicus/100_4761.jpg[/IMG] [IMG]http://i575.photobucket.com/albums/ss199/HotelAmicus/100_4763.jpg[/IMG] [IMG]http://i575.photobucket.com/albums/ss199/HotelAmicus/100_4775.jpg[/IMG] Quote
sonikowa Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Jakie piękne te zdjęcia na czerwonym kocyku! To kiedy wchodzi do domku? Cudna Kładeczka :-) Moria, powinnaś dostać z niemiec dwie wpłaty po 10 euro każda. Płaci Pani - matka chrzestan oraz jej opiekunka. Myślę też, ze skoro wydaje się, że mamy nadwyżkę finansową to powinniśmy to przeznaczyć na ogłoszenia Kładki - wypasione allegro i inne. Lady Swallow ma takie specjalne abonamenty ogłoszeniowe, zorientuję się co i jak i myślę, że powinnismy Kładce coś takiego wykupić. Quote
__Lara Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Cudne :lol: [IMG]http://i575.photobucket.com/albums/ss199/HotelAmicus/100_4761.jpg[/IMG] Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Tez jestem zdania ,ze nadwyżkę najlepeij pzreznaczyc na ogłoszenia! Moze by w takim razie poprosic kogos aby zrobił fajne allegro skoro bedzie zwrot...allegro musi się wyrózniać...a ja nie umiem:oops: Quote
Sonia1 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Jestem zauroczona zdjęciami Kładeczki na łóżku ;) Proszę ją uściskać mocno!!! Wygląda pięknie, szczęśliwa jest. Quote
sonikowa Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Kamilawa, wtrące ci się pod twoja nieobecnośc, ale wyjeżdżam na tydzień a chcę zalatwić sprawe ogłoszeń dla Kładki.. Deklaracje wyglądają mniej wiecej tak. Jak się nie zgadza, to krzyczeć głośno proszę :-) Zwłaszcza Renatka i Marysia, bo nie potwierdzały jeszcze. [B]Ihabe- 50 zł Renata5- 15 zł Sonikowa- 10 zł Gonia66- 5 zł [/B] [B]SAbinka02- 100 zł (od lipca) KAmilawa- 20 zł Sonia1- 20 zł[/B] [B]MArysia55- 20 zł[/B] [B]Agata51- 20 zł Bjuta - 5 zł zdwrdwd - 15 zł [/B] w sumie 28o zł. Do tego dochodzi co miesiąc wpłata od ciotek z Niemiec (2 przyjaciólki, każda po 10 euro) czyli 20 euro, zaleznie od kursu to ok. 90 zł, bezpośrednio na konto hotelu. CZYLI 280 zl + 90 zł = [B]370 ZŁ.[/B] Miałybyśmy więc [B]70 zł[/B] do zagospodarowania miesięcznie. Abonament miesięczny u LadySwallow kosztuje 40 zł - (ogłoszenie na 20 portalach, odnawiane, w tym allegro). Ja bym zainwestowała. Możemy też zainwestować tylko w super allegro - koszt 20 zł na 2 tygodznie, czyli 40 zł miesięcznie. Wyróznione, pogrubione itd. [B]Co wybieramy? Możemy też wykupić abonament i zdecydowac się na wypasione allegro przez 2 tygodnie - wtedy to będzie 60 zl. [/B]Prosze o decyzje, bo jutro chciałabym to załatwić i poprosić Ihabe o przelanie kasy na konto LadySwallow. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Jestem za ogłoszeniami Lady swallow;), ewentualnie za dozbieraniem kasy aby robiła wyróznione allegro choć raz w miesiącu. Quote
Bjuta Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='sonikowa']Kamilawa, wtrące ci się pod twoja nieobecnośc, ale wyjeżdżam na tydzień a chcę zalatwić sprawe ogłoszeń dla Kładki.. Deklaracje wyglądają mniej wiecej tak. Jak się nie zgadza, to krzyczeć głośno proszę :-) Zwłaszcza Renatka i Marysia, bo nie potwierdzały jeszcze. [B]Ihabe- 50 zł Renata5- 15 zł Sonikowa- 10 zł Gonia66- 5 zł [/B] [B]SAbinka02- 100 zł (od lipca) KAmilawa- 20 zł Sonia1- 20 zł[/B] [B]MArysia55- 20 zł[/B] [B]Agata51- 20 zł [/B] w sumie 260 zł. Do tego dochodzi co miesiąc wpłata od ciotek z Niemiec (2 przyjaciólki, każda po 10 euro) czyli 20 euro, zaleznie od kursu to ok. 90 zł, bezpośrednio na konto hotelu. CZYLI 260 zl + 90 zł = [B]350 ZŁ.[/B] Miałybyśmy więc 50 zł do zagospodarowania miesięcznie. Abonament miesięczny u LadySwallow kosztuje 40 zł - (ogłoszenie na 20 portalach, odnawiane, w tym allegro). Ja bym zainwestowała. Możemy też zainwestować tylko w super allegro - koszt 20 zł na 2 tygodznie, czyli 40 zł miesięcznie. Wyróznione, pogrubione itd. [B]Co wybieramy? [/B]Prosze o decyzje, bo jutro chciałabym to załatwić i poprosić Ihabe o przelanie 40 zł na konto LadySwallow.[/QUOTE] Ja kiedyś deklarowałam 5 zł na Kładkę, ale od wielu miesięcy przesyłam 10, ze względu na długi. Skro jest zapas, to chętnie wrócę do tych pięciu. Dobrze? Chyba że już w ogóle nie potrzebne? :roll: Quote
sonikowa Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Jestem za ogłoszeniami Lady swallow;), ewentualnie za dozbieraniem kasy aby robiła wyróznione allegro choć raz w miesiącu.[/QUOTE] Doszukałam sie jeszcze na wątku, że deklaracje płaci Bjuta oraz Zdwrdwd, Więc suma nam wzrosła i stać nas na wyróznieni allegro. Dalej proszę o opinię . Quote
sonikowa Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='Bjuta']Ja kiedyś deklarowałam 5 zł na Kładkę, ale od wielu miesięcy przesyłam 10, ze względu na długi. Skro jest zapas, to chętnie wrócę do tych pięciu. Dobrze? Chyba że już w ogóle nie potrzebne? :roll:[/QUOTE] To zostawmy 5 zl, dobrze? Tak na wsiaki słuczaj ;-) Dziękuję! Quote
kamilawa Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Kochana, Ty się bardziej znasz. Rób to co uważasz za słuszne. Ja się pod tym obiema rękoma podpiszę :lol: Quote
Bjuta Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='sonikowa']To zostawmy 5 zl, dobrze? Tak na wsiaki słuczaj ;-) Dziękuję![/QUOTE] Dobra, jakby co to daj znać - co do ogłoszeń - mnie się wydaje, że wszystkie (poza gazetowymi oczywiście) mogą się schować przy wyróżnionym allegro. Ale to 25 zł miesięcznie... Quote
sonikowa Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='Bjuta']Dobra, jakby co to daj znać - co do ogłoszeń - mnie się wydaje, że wszystkie (poza gazetowymi oczywiście) mogą się schować przy wyróżnionym allegro. Ale to 25 zł miesięcznie...[/QUOTE] 12,50 kosztuje wyróżnienie, razem z pogrubieniem i podświetleniem to 20 zł na 2 tygodnie. Quote
ewatonieja Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 pamiętajcie o alegratce wiem że bardzo często nie dzieki allegro ale własnie alegratce sa telefony w sprawie psów a potem adopcje udane naszym łódzkim psiakom ogłoszenia w gazecie załatwiła tamb może warto ja poprosić? Quote
kamilawa Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 [quote name='ewatonieja']pamiętajcie o alegratce wiem że bardzo często nie dzieki allegro ale własnie alegratce sa telefony w sprawie psów a potem adopcje udane naszym łódzkim psiakom ogłoszenia w gazecie załatwiła tamb może warto ja poprosić?[/QUOTE] Na pewno warto... ...pewnie psiaków pełno w kolejce. Napisać do Tamb? Quote
LadyS Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Przywlokłam się za sonikową i dodam jeszcze - ten pakiet za 40 zł obejmuje 20 ogłoszeń na różnych serwisach (w tym allegro, ale.gratka itd, można zobaczyć na wątku w moim podpisie, pierwszy post), ale nie jest to abonament tylko miesięczny - abonament polega na tym, że po miesiącu wznawiam wszystkie te ogłoszenia, prócz allegro, które w trakcie całego trwania abonementu, czyli 2 miesięcy, jest wznawiane 4 razy. Quote
sonikowa Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ciotki, to ja proponuję abonamnet (40 zl) i przez 2 tygodnie wypasione allegro (20 zł). Potem zobaczymy. Czyli 60 zł powinno być przelane dla LadySwallow. Ihabe, przeslę ci konto, dobrze? Moria, czy wpłynęły pieniądze z Niemiec? Daj mi znac jak beda, to przekaze Pani, ze jest ok :-) I jeszcze offik: ciotki, taka sama milosc jak Bobika I Kladki - psiaki rozdzielono, teraz moga sie polaczyc w hoteliku, ale ... kasy, kasy jeszcze brak..Pomozcie, pls. [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/czarny-pomoz-odmienic-jego-los-jego-zycie-zalezy-od-uzbierania-deklaracji-pomozcie-172973/index12.html[/url] Quote
Recommended Posts