marysia55 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Dobranoc Kadunia i ciotki [COLOR="LightBlue"](niedobre)[/COLOR] spadam do łóżka :roll: rano do pracy :placz: Quote
gonia66 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 [quote name='marysia55']Gonia:loveu: ty mnie chyba inwigilujesz, albo mi jakiegos czipa wmontowałaś:evil_lol: a tej kłamczuchy Renatki to Ty nie słuchaj, żaden urlop ( nawet nie wiem jak to cudo wygląda :cool3:) , tylko jakos mnie Dogo ostatnio zasypało tekstami i już nie wyrabiam :placz:[/quote] AAA..no jak nie urlop- to ok..bo inaczej..tak bez mojej wiedz to byloby niedopuszczalne..i mam nadziejej za o tym pamietasz cioteczko:eviltong: A z tym chipem..hmmmm..przejrzałaś mnie cho;ero jedna:razz: Quote
Lionees Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 [quote name='marysia55'] , tylko jakos mnie Dogo ostatnio zasypało tekstami i już nie wyrabiam :placz:[/quote] Się ma talent,to i ma się kupe roboty:eviltong::loveu: Quote
marysia55 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 [quote name='gonia66']A z tym chipem..hmmmm..przejrzałaś mnie cho;ero jedna:razz:[/QUOTE] inteligentna bestia jestem :diabloti::diabloti: [quote name='Renata5']Się ma talent,to i ma się kupe roboty:eviltong::loveu:[/QUOTE] jaki talent, jaki talent ..... ja księgowa jestem nie polonistka :cool3: jeszcze rok temu nawet nie wiedziałam że będę to robić :roll: Kładka poleciała juz od ciotki Marysi kasiorka na wrzesień/ październik kochaniutka :loveu: Quote
marysia55 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Kładunia :loveu: nikt cie bidulko nie odwiedza tylko ciotka marysia :p a tak tu jeszcze niedawno co niektóre ( nie będę uzywać nicków0nicki powyżej ) pyskowały na mnie :eviltong: Quote
Moria Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 No własnie taka cisza u Kladuni, a Kładunia ma sie dobrze, ostatnio swobody w ogrodzie zarzywa w dzien i w nocy bo okupuje cieplutka budę i nie ma zamiaru nigdzie sie przenieść. Kladka tak juz ma jak sobie umiluje jakieś miejsce pobytu to tylko to miejsce i koniec, w malym domku spala to jaka byla obraza jak ja Nelka podsiadla, a teraz tylko buda i swoboda oczywiście w granicach ogrodu czyli 3700 m2. Pozdrowienia od Kladki sama by was pozdrowila bo to przecież gadulka. Quote
kamilawa Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Kładeczko jeszcze na Twoje zdjęcia czekamy :cool3::cool3: Do góry gaduło :loveu: Quote
sonikowa Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 A ja popadam w rozpacz, naprawdę.. Tyle ogłoszeń i żadnego telefonu? Kamilawa, trzeba je odnowić? Ania, może allegro wyróżnione? Kładka koneicznie powinna mieć swój dom, wiem, że Morii jest jej dobrze, ale powinna pójść na swoje. A może jakieś lokalne gazety? tam może ogloszenia? Quote
kamilawa Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Poproszę kierowniczkę, żeby dała małą do naszej gazety, moze akurat coś z tego będzie... :-( Z resztą zaproszę kierowniczkę na wątek :loveu: Może sama coś napisze :cool3: A więcej ogłoszeń mogę porobić oczywiście, w wolnym czasie :cool3: Quote
sonikowa Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 [quote name='kamilawa']Poproszę kierowniczkę, żeby dała małą do naszej gazety, moze akurat coś z tego będzie... :-( Z resztą zaproszę kierowniczkę na wątek :loveu: Może sama coś napisze :cool3: A więcej ogłoszeń mogę porobić oczywiście, w wolnym czasie :cool3:[/quote] Byłoby super, to bardzo ważne! Quote
ihabe Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 A co z Fundacją po zachodniej stronie? Quote
marysia55 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 [quote name='ihabe']A co z Fundacją po zachodniej stronie?[/QUOTE] no właśnie, przecież Kładka ma paszport :lol: i może godnie reprezentować Polskę, a że gaduła to co ... przeciez i tak na początku nikt jej nie zrozumie dopóki nie zacznie studiować słownika polsko-niemieckiego :diabloti: Quote
kamilawa Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Kierowniczka obiecała, że Kładzia będzie w gazecie! :cool3: Quote
sonikowa Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Z Fundacji na razie cisza. A ostatnio taka atmosfera panuje wokół adopcji do Niemiec na dogo, że aż się boję znów sprawę podnosić... Quote
ihabe Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 [quote name='sonikowa']Z Fundacji na razie cisza. A ostatnio taka atmosfera panuje wokół adopcji do Niemiec na dogo, że aż się boję znów sprawę podnosić...[/quote] A dasz jakieś linki, bo ja jestem zielona w tym temacie:diabloti: Quote
__Lara Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 [quote name='ihabe']A dasz jakieś linki, bo ja jestem zielona w tym temacie:diabloti:[/quote] Ja też jestem zielona :diabloti: Quote
sonikowa Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [quote name='ihabe']A dasz jakieś linki, bo ja jestem zielona w tym temacie:diabloti:[/quote] Tu jest caly wielki watek ale daje link do miejsca, gdzie zaczelo sie o Hundehilfe, ktore zajmowalo sie adopcja Kladki/Toffika. [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/co-powinnismy-wiedziec-wyadoptowujac-poza-granice-polski-89321/index82.html[/url] Mozecie tez poczytac watek Pieknej z Boguszyc. W kazdym razie ja chwilowo nie mam sily na takie przepychanki. Zdjeica i relacje z domu Toffika (czyli tego gdzie miala jechac Kladzia) sa na jego watku. A co dalej z Kladka? Nie wiem. Czekam az ktos bedzie mial jakies pomysl. Kamilawa, cos drgnelo z tymi lokalnymi mediami? Quote
kamilawa Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='sonikowa']Kamilawa, cos drgnelo z tymi lokalnymi mediami?[/quote] Teraz rzadko na dogo jestem, bo brak czasu :shake: Ale kierowniczka wyśle zdjęcie i opis do naszej gazety :cool3: niestety tam musi być krótki tekst także będzie troszkę skrócony... Kilka naszych bid już znalazło w ten sposób dom. Teraz czas na Kładkę :cool3: A jak tylko znajdę trochę czasu to i ogłoszenia w necie porobię :cool1: Quote
sonikowa Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='kamilawa']A jak tylko znajdę trochę czasu to i ogłoszenia w necie porobię :cool1:[/quote] Koniecznie!! Ona musi znależć dom, a to jedyny sposób.. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Allegro Kładki jest zwykłe, ale w przyszłym miesiącu wystawie wyróżnione...mam teraz zapaść finansową:oops: Przydałyby się jakies ładne fotki do ogłoszeń:roll: Skoro mała tak ucieka przed aparatem , to może lepiej ja wziąć na smycz i porobić tak... Quote
kamilawa Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Przydałyby się jakies ładne fotki do ogłoszeń:roll: Skoro mała tak ucieka przed aparatem , to może lepiej ja wziąć na smycz i porobić tak...[/quote] Nawet z jakąś osobą, zawsze fotki mozna wyciąć, lub twarz zamazać :cool3: Quote
Moria Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Dobrze ale na forki poczekajcie do niedzieli bo przychodzą w sobote dziewczyny te z super aparatem i poprosze je. Quote
kamilawa Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='Moria']Dobrze ale na forki poczekajcie do niedzieli bo przychodzą w sobote dziewczyny te z super aparatem i poprosze je.[/quote] Poczekamy :loveu: Wymiziać Klopsa proszę! :loveu: Quote
sonikowa Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Kładeczko zaglądam :-) Benio Berni, ktory miał takie ogłoszenia jak ty, pojechał dziś do domu.. Może i tobie się uda. Dziewczyny myślę, zeby zmienić tytuł wątku. Kładka już nie jest staruszką, raczej "ryczącą 50ką" ;-). Może "Sunia, która lubi pogadać. Szuka domu!".. czy coś w tym rodzaju? Quote
Moria Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Kladka nawet zabawki zabiera i chomikuje. Quote
Recommended Posts