Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='marysia55']Gonia:loveu: ty mnie chyba inwigilujesz, albo mi jakiegos czipa wmontowałaś:evil_lol:

a tej kłamczuchy Renatki to Ty nie słuchaj, żaden urlop ( nawet nie wiem jak to cudo wygląda :cool3:) , tylko jakos mnie Dogo ostatnio zasypało tekstami i już nie wyrabiam :placz:[/quote]
AAA..no jak nie urlop- to ok..bo inaczej..tak bez mojej wiedz to byloby niedopuszczalne..i mam nadziejej za o tym pamietasz cioteczko:eviltong:
A z tym chipem..hmmmm..przejrzałaś mnie cho;ero jedna:razz:

Posted

[quote name='gonia66']A z tym chipem..hmmmm..przejrzałaś mnie cho;ero jedna:razz:[/QUOTE]
inteligentna bestia jestem :diabloti::diabloti:
[quote name='Renata5']Się ma talent,to i ma się kupe roboty:eviltong::loveu:[/QUOTE]
jaki talent, jaki talent ..... ja księgowa jestem nie polonistka :cool3: jeszcze rok temu nawet nie wiedziałam że będę to robić :roll:
Kładka poleciała juz od ciotki Marysi kasiorka na wrzesień/ październik kochaniutka :loveu:

Posted

No własnie taka cisza u Kladuni, a Kładunia ma sie dobrze, ostatnio swobody w ogrodzie zarzywa w dzien i w nocy bo okupuje cieplutka budę i nie ma zamiaru nigdzie sie przenieść. Kladka tak juz ma jak sobie umiluje jakieś miejsce pobytu to tylko to miejsce i koniec, w malym domku spala to jaka byla obraza jak ja Nelka podsiadla, a teraz tylko buda i swoboda oczywiście w granicach ogrodu czyli 3700 m2.
Pozdrowienia od Kladki sama by was pozdrowila bo to przecież gadulka.

Posted

A ja popadam w rozpacz, naprawdę.. Tyle ogłoszeń i żadnego telefonu? Kamilawa, trzeba je odnowić? Ania, może allegro wyróżnione?
Kładka koneicznie powinna mieć swój dom, wiem, że Morii jest jej dobrze, ale powinna pójść na swoje.

A może jakieś lokalne gazety? tam może ogloszenia?

Posted

Poproszę kierowniczkę, żeby dała małą do naszej gazety, moze akurat coś z tego będzie... :-(
Z resztą zaproszę kierowniczkę na wątek :loveu: Może sama coś napisze :cool3:

A więcej ogłoszeń mogę porobić oczywiście, w wolnym czasie :cool3:

Posted

[quote name='kamilawa']Poproszę kierowniczkę, żeby dała małą do naszej gazety, moze akurat coś z tego będzie... :-(
Z resztą zaproszę kierowniczkę na wątek :loveu: Może sama coś napisze :cool3:

A więcej ogłoszeń mogę porobić oczywiście, w wolnym czasie :cool3:[/quote]

Byłoby super, to bardzo ważne!

Posted

[quote name='ihabe']A co z Fundacją po zachodniej stronie?[/QUOTE]
no właśnie, przecież Kładka ma paszport :lol: i może godnie reprezentować Polskę, a że gaduła to co ... przeciez i tak na początku nikt jej nie zrozumie dopóki nie zacznie studiować słownika polsko-niemieckiego :diabloti:

Posted

[quote name='sonikowa']Z Fundacji na razie cisza. A ostatnio taka atmosfera panuje wokół adopcji do Niemiec na dogo, że aż się boję znów sprawę podnosić...[/quote]

A dasz jakieś linki, bo ja jestem zielona w tym temacie:diabloti:

Posted

[quote name='ihabe']A dasz jakieś linki, bo ja jestem zielona w tym temacie:diabloti:[/quote]

Tu jest caly wielki watek ale daje link do miejsca, gdzie zaczelo sie o Hundehilfe, ktore zajmowalo sie adopcja Kladki/Toffika.

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/co-powinnismy-wiedziec-wyadoptowujac-poza-granice-polski-89321/index82.html[/url]

Mozecie tez poczytac watek Pieknej z Boguszyc.

W kazdym razie ja chwilowo nie mam sily na takie przepychanki.
Zdjeica i relacje z domu Toffika (czyli tego gdzie miala jechac Kladzia) sa na jego watku.
A co dalej z Kladka? Nie wiem. Czekam az ktos bedzie mial jakies pomysl.
Kamilawa, cos drgnelo z tymi lokalnymi mediami?

Posted

[quote name='sonikowa']Kamilawa, cos drgnelo z tymi lokalnymi mediami?[/quote]

Teraz rzadko na dogo jestem, bo brak czasu :shake: Ale kierowniczka wyśle zdjęcie i opis do naszej gazety :cool3: niestety tam musi być krótki tekst także będzie troszkę skrócony...
Kilka naszych bid już znalazło w ten sposób dom. Teraz czas na Kładkę :cool3:

A jak tylko znajdę trochę czasu to i ogłoszenia w necie porobię :cool1:

Posted

Allegro Kładki jest zwykłe, ale w przyszłym miesiącu wystawie wyróżnione...mam teraz zapaść finansową:oops:

Przydałyby się jakies ładne fotki do ogłoszeń:roll: Skoro mała tak ucieka przed aparatem , to może lepiej ja wziąć na smycz i porobić tak...

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']Przydałyby się jakies ładne fotki do ogłoszeń:roll: Skoro mała tak ucieka przed aparatem , to może lepiej ja wziąć na smycz i porobić tak...[/quote]

Nawet z jakąś osobą, zawsze fotki mozna wyciąć, lub twarz zamazać :cool3:

Posted

[quote name='Moria']Dobrze ale na forki poczekajcie do niedzieli bo przychodzą w sobote dziewczyny te z super aparatem i poprosze je.[/quote]

Poczekamy :loveu: Wymiziać Klopsa proszę! :loveu:

Posted

Kładeczko zaglądam :-) Benio Berni, ktory miał takie ogłoszenia jak ty, pojechał dziś do domu.. Może i tobie się uda.

Dziewczyny myślę, zeby zmienić tytuł wątku. Kładka już nie jest staruszką, raczej "ryczącą 50ką" ;-). Może "Sunia, która lubi pogadać. Szuka domu!".. czy coś w tym rodzaju?