Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam zdjęcia:)

[img]http://img190.imageshack.us/img190/7808/kladka.jpg[/img]
[img]http://img197.imageshack.us/img197/3639/kladka1.jpg[/img]
[img]http://img29.imageshack.us/img29/7131/kladka2.jpg[/img]

Posted

[quote name='ihabe']no jakaż piękna i dostojna babcinka:loveu::loveu:
Och zakochać się można:loveu:[/QUOTE]
ale musisz przyznać, że Kebab do niej pasuje. Na dietę z Kładką :evil_lol: i z ciocią Marysią też :diabloti:

Posted

[quote name='sonikowa']Ależ ma mądre spojrzenie ! Piękna jest, naprawdę.[B] I wcale nie babcia [/B];-)[/QUOTE]

teraz to juz wiemy :evil_lol: ale na początku to miała być taka babuleńka:diabloti: a tu proszę; zdrowa, zaradna kobieta :loveu: i ponoć straszna gaduła :lol::lol:

Posted

Myślałam jeszcze zanim Kładka przyjechala, że bedzie załamana śmiercią Bobika, a tu nie od razu, biegająca torpeda na podworku. Kładka na poważnie jest bardzo sympatycznym psem. Humory to wszystkie dziadki i babcie mają, u mnie wszystkie trzy starsze psy coś do czegoś zawsze mają.

Posted

[quote name='kamilawa']Wspaniała ! Brakuje mi jej...
To prawda, Kebab do niej pasuje. [B]Marysiu, a ja już na diecie :l[/B]ol:[/QUOTE]
czyżby przez psiejskie deklaracje :evil_lol::evil_lol: czy z własnej nie przymuszonej woli :diabloti:

Posted

[quote name='marysia55']czyżby przez psiejskie deklaracje :evil_lol::evil_lol: czy z własnej nie przymuszonej woli :diabloti:[/quote]

Niedoczynność tarczycy mam i to jest jedna z objaw tej choroby... zalecenie lekarza, ale wcale nie żałuję, już 4 kilo mniej :evil_lol:

Posted

Ciotki, spozniam się z tekstem, przepraszam, ale opiekunka do dziecka zachorowała a ja pracuję w domu, więc każdą chwilę jak maly śpi to wykorzystuję na moje pisanie zawodowe... A nocami padam na nos ;-) Kilka dni zwłoki, prosze.

Posted

[quote name='sonikowa']Ciotki, spozniam się z tekstem, przepraszam, ale opiekunka do dziecka zachorowała a ja pracuję w domu, więc każdą chwilę jak maly śpi to wykorzystuję na moje pisanie zawodowe... A nocami padam na nos ;-) Kilka dni zwłoki, prosze.[/quote]

Oczywiście ;) Rób co musisz, Kładka przecież z głodu i samotności nie umiera :cool3:

Posted

Kładzia zakolegowala sie z Nela, teraz Arsa, juz sie nie obraża i wszystko u Kladki ok. Nowa zdolność wskakiwanie na stół przy stajni. Skoczy na stoł stoi na nim i ona tu rzadzi.

Posted

[quote name='Moria']Kładzia zakolegowala sie z Nela, teraz Arsa, juz sie nie obraża i wszystko u Kladki ok. Nowa zdolność wskakiwanie na stół przy stajni. Skoczy na stoł stoi na nim i ona tu rzadzi.[/quote]

No proszę jaka artystka :lol::lol: