Moria Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Kładzia jeszcze do tego potrafi rozmawiac, zawodzi i zaczepia na nogawki. Tylko niestety rzuca sie na malą Jozie bez ucha, czasami tak ma, potem Frotka ja karci, bo Frotka pilnuje porzadku na podworku. Quote
marysia55 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='Renata5']Ja wiszę...sorki pogubiłam się już z lekka,mimo,że mam psiejski zeszycik.Na poniedziałek będą pieniążki.[/QUOTE] ja też wiszę :grab: ale za karę jutro cosik więcej wpłacę :evil_lol: .... dobrze pamiętam ,że płacimy na konto Gonii66 :lol::lol::lol: Quote
gonia66 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='marysia55']ja też wiszę :grab: ale za karę jutro cosik więcej wpłacę :evil_lol: .... dobrze pamiętam ,że płacimy na konto Gonii66 :lol::lol::lol:[/quote] Ej..Maryś..to ja byłam pijana..ale juz kurde nie jestem..za to przeleciało na Ciebie..czy cóś????Ja aż zdębiałam...mało mnie nie wkreciłaś:eviltong::eviltong:NA Kładeczkę wpłacamy na konto Ihabe:lol::lol::lol: Quote
marysia55 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='gonia66']Ej..Maryś..to ja byłam pijana..ale juz kurde nie jestem..za to przeleciało na Ciebie..czy cóś????Ja aż zdębiałam...mało mnie nie wkreciłaś:eviltong::eviltong:NA Kładeczkę wpłacamy na konto Ihabe:lol::lol::lol:[/QUOTE] :oops2: mnie się zaczyna to wszystko pierdzielić pomału, mam 62 wątki które muszę obskoczyć, na części z nich mam deklaracje. Z pośpiechu nie patrze na pierwszą stronę tyyyyylko jadę jak ten parowóz do przodu i dlatego te wpadki :cool3::cool3: z tego wszystkiego faktycznie pasowałoby sie napić, ale nie w tygodniu :nono::nono:. No to teraz spokojnie lecę zrobic przelew + bonusik jako karę umowną za nietermonowość :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobrze Gonia , że trzymasz rękę na pulsie :p:p:p Quote
__Lara Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='marysia55']:oops2: mnie się zaczyna to wszystko pierdzielić pomału, mam 62 wątki które muszę obskoczyć, na części z nich mam deklaracje. Z pośpiechu nie patrze na pierwszą stronę tyyyyylko jadę jak ten parowóz do przodu i dlatego te wpadki :cool3::cool3: z tego wszystkiego faktycznie pasowałoby sie napić, ale nie w tygodniu :nono::nono:. No to teraz spokojnie lecę zrobic przelew + bonusik jako karę umowną za nietermonowość :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobrze Gonia , że trzymasz rękę na pulsie :p:p:p[/quote] Marysiu, co to 62 wątki :evil_lol: ja mam zaznaczonych ponad 200 :evil_lol::diabloti: Quote
marysia55 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='__Lara']Marysiu, co to 62 wątki :evil_lol: ja mam zaznaczonych ponad 200 :evil_lol::diabloti:[/QUOTE] Lara:loveu: jak byłam "piękna i młoda" to pewnie też bym dała radę tyle obskoczyć, teraz to już przy tych 62 ( aktywnych wątkach, bo jeszcze jest sporo mam takich co piesiorek poszedł do DS ) to niestety ale łapię zadychę:diabloti: Kasiorka już poszła na 30,- :lol::lol::lol: Quote
gonia66 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='marysia55'] Kasiorka już poszła na 30,- :lol::lol::lol:[/quote] Szkjoda, że nie do mnie..i po co ja sie kurna wtrącam:niewiem:mogłam cicho siedzieć i na kawusię bym miała jakąs z deserkiem:eviltong::eviltong: Quote
marysia55 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='gonia66']Szkjoda, że nie do mnie..i po co ja sie kurna wtrącam:niewiem:mogłam cicho siedzieć i na kawusię bym miała jakąs z deserkiem:eviltong::eviltong:[/QUOTE] o żeszzzzz Ty orzeszzzzku :mad::mad: Quote
gonia66 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='marysia55']o żeszzzzz Ty orzeszzzzku :mad::mad:[/quote] No co??/Każdy orze , jak może:eviltong::eviltong: Quote
kamilawa Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='gonia66']Szkjoda, że nie do mnie..i po co ja sie kurna wtrącam:niewiem:mogłam cicho siedzieć i na kawusię bym miała jakąs z deserkiem:eviltong::eviltong:[/quote] Goniu, to ja zapraszam do mnie, ja właśnie jem sobie pyszne lody z owocami i polewą truskawkową... :evil_lol: Quote
gonia66 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Za poźno tu wlazłam:razz: Dziś miałam 4 godzinną Radę pedagog więc i tak nic by z tego nie wyszło..ale odbiję sobie niebawem:lol: Quote
__Lara Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='marysia55']Lara:loveu: jak byłam "piękna i młoda" to pewnie też bym dała radę tyle obskoczyć, teraz to już przy tych 62 ( aktywnych wątkach, bo jeszcze jest sporo mam takich co piesiorek poszedł do DS ) to niestety ale łapię zadychę:diabloti: Kasiorka już poszła na 30,- :lol::lol::lol:[/quote] Marysiu, proszę nie narzekać :mad: młodym duchem to zawsze można być :lol: Quote
marysia55 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='__Lara']Marysiu, proszę nie narzekać :mad: [B]młodym duchem to zawsze można być :lol:[/B][/QUOTE] pewnie , aż do samej śmierci :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
ihabe Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='marysia55'] Kasiorka już poszła na 30,- :lol::lol::lol:[/quote] juz jest.... dziękuję z serca:loveu: Quote
sonikowa Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Przesłałam dziś 40 zł, czyli podwójną dolę, w związku z dziurą budżetową. Gonia, jakieś ciotki się miały włączyć od lipca? To aktualne, możesz sprawdzić, przypomnieć? Quote
Lionees Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='ihabe']juz jest.... dziękuję z serca:loveu:[/quote] A mojej jeszcze niet?:hmmmm: Quote
ihabe Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='Renata5']A mojej jeszcze niet?:hmmmm:[/quote] serce moje najdtoższe , oczywisćie że już jest :loveu::loveu::loveu: Dziękuję. Zrobię update ale jak tylko złapię chwilkę:loveu: Quote
Lionees Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='ihabe']serce moje najdtoższe , oczywisćie że już jest :loveu::loveu::loveu: Dziękuję. [B]Zrobię update ale jak tylko złapię chwilkę[/B]:loveu:[/quote] Zrób kochana,zrób to będziemy wiedziały ile brakuje na czerwiec Quote
sonikowa Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Ciotki, wiem, że u Kładki dziura z kasą, aż za dobrze to wiem. Ale muszę i tu poprosić, choćbyście mnie sklęły... [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/baca-dumny-kaukaz-dt-szansa-na-ratunek-od-smierci-potrzebne-deklaracje-na-juz-140817/[/url] Nie mam czasu, nie mam deklaracji, wisi mi Baca na sumieniu... Quote
sonikowa Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Jest domek zainteresowany Kładką. Pani Toffika go znalazła :-) Nie znam jednak szczegółów, więc nie ma się co cieszyć przedwcześnie. Trzeba się jednak cieszyć, że nasza panna cieszy się zainteresowaniem ;-) [B]Tylko czemu tych nowych foteczek Kładki już nie ma?[/B] Chciałam wysłać państwu... Na dogo będe po 10 lipca... Quote
kamilawa Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 [quote name='sonikowa']Jest domek zainteresowany Kładką. Pani Toffika go znalazła :-) Nie znam jednak szczegółów, więc nie ma się co cieszyć przedwcześnie. Trzeba się jednak cieszyć, że nasza panna cieszy się zainteresowaniem ;-) [B]Tylko czemu tych nowych foteczek Kładki już nie ma?[/B] Chciałam wysłać państwu... Na dogo będe po 10 lipca...[/quote] Wyjeżdżasz na wakacje? :cool3: Jeśli tak to miłego wypoczynku. Strasznie się cieszę, że się ktoś Kebabem zainteresował!!! Właśnie dzis o niej w schronie gadaliśmy :evil_lol: Quote
sonikowa Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='kamilawa']Wyjeżdżasz na wakacje? :cool3: Jeśli tak to miłego wypoczynku. Strasznie się cieszę, że się ktoś Kebabem zainteresował!!! Właśnie dzis o niej w schronie gadaliśmy :evil_lol:[/quote] dziękuję. Jedziemy na obóz Psich Ratowników, zero dogo, za to dużo futer w realu plus nasze dwa ;-) Mam nadzieję, że ten domek wypali. I że się nam spodoba oczywiście ;-) Quote
Recommended Posts