Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kładzia jeszcze do tego potrafi rozmawiac, zawodzi i zaczepia na nogawki. Tylko niestety rzuca sie na malą Jozie bez ucha, czasami tak ma, potem Frotka ja karci, bo Frotka pilnuje porzadku na podworku.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Renata5']Ja wiszę...sorki pogubiłam się już z lekka,mimo,że mam psiejski zeszycik.Na poniedziałek będą pieniążki.[/QUOTE]

ja też wiszę :grab: ale za karę jutro cosik więcej wpłacę :evil_lol: .... dobrze pamiętam ,że płacimy na konto Gonii66 :lol::lol::lol:

Posted

[quote name='marysia55']ja też wiszę :grab: ale za karę jutro cosik więcej wpłacę :evil_lol: .... dobrze pamiętam ,że płacimy na konto Gonii66 :lol::lol::lol:[/quote]
Ej..Maryś..to ja byłam pijana..ale juz kurde nie jestem..za to przeleciało na Ciebie..czy cóś????Ja aż zdębiałam...mało mnie nie wkreciłaś:eviltong::eviltong:NA Kładeczkę wpłacamy na konto Ihabe:lol::lol::lol:

Posted

[quote name='gonia66']Ej..Maryś..to ja byłam pijana..ale juz kurde nie jestem..za to przeleciało na Ciebie..czy cóś????Ja aż zdębiałam...mało mnie nie wkreciłaś:eviltong::eviltong:NA Kładeczkę wpłacamy na konto Ihabe:lol::lol::lol:[/QUOTE]
:oops2: mnie się zaczyna to wszystko pierdzielić pomału, mam 62 wątki które muszę obskoczyć, na części z nich mam deklaracje. Z pośpiechu nie patrze na pierwszą stronę tyyyyylko jadę jak ten parowóz do przodu i dlatego te wpadki :cool3::cool3: z tego wszystkiego faktycznie pasowałoby sie napić, ale nie w tygodniu :nono::nono:. No to teraz spokojnie lecę zrobic przelew + bonusik jako karę umowną za nietermonowość :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Dobrze Gonia , że trzymasz rękę na pulsie :p:p:p

Posted

[quote name='marysia55']:oops2: mnie się zaczyna to wszystko pierdzielić pomału, mam 62 wątki które muszę obskoczyć, na części z nich mam deklaracje. Z pośpiechu nie patrze na pierwszą stronę tyyyyylko jadę jak ten parowóz do przodu i dlatego te wpadki :cool3::cool3: z tego wszystkiego faktycznie pasowałoby sie napić, ale nie w tygodniu :nono::nono:. No to teraz spokojnie lecę zrobic przelew + bonusik jako karę umowną za nietermonowość :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Dobrze Gonia , że trzymasz rękę na pulsie :p:p:p[/quote]

Marysiu, co to 62 wątki :evil_lol: ja mam zaznaczonych ponad 200 :evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='__Lara']Marysiu, co to 62 wątki :evil_lol: ja mam zaznaczonych ponad 200 :evil_lol::diabloti:[/QUOTE]
Lara:loveu: jak byłam "piękna i młoda" to pewnie też bym dała radę tyle obskoczyć, teraz to już przy tych 62 ( aktywnych wątkach, bo jeszcze jest sporo mam takich co piesiorek poszedł do DS ) to niestety ale łapię zadychę:diabloti:
Kasiorka już poszła na 30,- :lol::lol::lol:

Posted

[quote name='marysia55']
Kasiorka już poszła na 30,- :lol::lol::lol:[/quote]
Szkjoda, że nie do mnie..i po co ja sie kurna wtrącam:niewiem:mogłam cicho siedzieć i na kawusię bym miała jakąs z deserkiem:eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='gonia66']Szkjoda, że nie do mnie..i po co ja sie kurna wtrącam:niewiem:mogłam cicho siedzieć i na kawusię bym miała jakąs z deserkiem:eviltong::eviltong:[/QUOTE]

o żeszzzzz Ty orzeszzzzku :mad::mad:

Posted

[quote name='gonia66']Szkjoda, że nie do mnie..i po co ja sie kurna wtrącam:niewiem:mogłam cicho siedzieć i na kawusię bym miała jakąs z deserkiem:eviltong::eviltong:[/quote]

Goniu, to ja zapraszam do mnie, ja właśnie jem sobie pyszne lody z owocami i polewą truskawkową... :evil_lol:

Posted

[quote name='marysia55']Lara:loveu: jak byłam "piękna i młoda" to pewnie też bym dała radę tyle obskoczyć, teraz to już przy tych 62 ( aktywnych wątkach, bo jeszcze jest sporo mam takich co piesiorek poszedł do DS ) to niestety ale łapię zadychę:diabloti:
Kasiorka już poszła na 30,- :lol::lol::lol:[/quote]

Marysiu, proszę nie narzekać :mad: młodym duchem to zawsze można być :lol:

Posted

[quote name='__Lara']Marysiu, proszę nie narzekać :mad: [B]młodym duchem to zawsze można być :lol:[/B][/QUOTE]

pewnie , aż do samej śmierci :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Przesłałam dziś 40 zł, czyli podwójną dolę, w związku z dziurą budżetową.

Gonia, jakieś ciotki się miały włączyć od lipca? To aktualne, możesz sprawdzić, przypomnieć?

Posted

[quote name='Renata5']A mojej jeszcze niet?:hmmmm:[/quote]

serce moje najdtoższe , oczywisćie że już jest :loveu::loveu::loveu: Dziękuję.

Zrobię update ale jak tylko złapię chwilkę:loveu:

Posted

[quote name='ihabe']serce moje najdtoższe , oczywisćie że już jest :loveu::loveu::loveu: Dziękuję.

[B]Zrobię update ale jak tylko złapię chwilkę[/B]:loveu:[/quote]
Zrób kochana,zrób to będziemy wiedziały ile brakuje na czerwiec

Posted

Ciotki, wiem, że u Kładki dziura z kasą, aż za dobrze to wiem.
Ale muszę i tu poprosić, choćbyście mnie sklęły...

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/baca-dumny-kaukaz-dt-szansa-na-ratunek-od-smierci-potrzebne-deklaracje-na-juz-140817/[/url]

Nie mam czasu, nie mam deklaracji, wisi mi Baca na sumieniu...

Posted

Jest domek zainteresowany Kładką. Pani Toffika go znalazła :-) Nie znam jednak szczegółów, więc nie ma się co cieszyć przedwcześnie. Trzeba się jednak cieszyć, że nasza panna cieszy się zainteresowaniem ;-)

[B]Tylko czemu tych nowych foteczek Kładki już nie ma?[/B] Chciałam wysłać państwu...

Na dogo będe po 10 lipca...

Posted

[quote name='sonikowa']Jest domek zainteresowany Kładką. Pani Toffika go znalazła :-) Nie znam jednak szczegółów, więc nie ma się co cieszyć przedwcześnie. Trzeba się jednak cieszyć, że nasza panna cieszy się zainteresowaniem ;-)

[B]Tylko czemu tych nowych foteczek Kładki już nie ma?[/B] Chciałam wysłać państwu...

Na dogo będe po 10 lipca...[/quote]

Wyjeżdżasz na wakacje? :cool3: Jeśli tak to miłego wypoczynku.
Strasznie się cieszę, że się ktoś Kebabem zainteresował!!! Właśnie dzis o niej w schronie gadaliśmy :evil_lol:

Posted

[quote name='kamilawa']Wyjeżdżasz na wakacje? :cool3: Jeśli tak to miłego wypoczynku.
Strasznie się cieszę, że się ktoś Kebabem zainteresował!!! Właśnie dzis o niej w schronie gadaliśmy :evil_lol:[/quote]

dziękuję. Jedziemy na obóz Psich Ratowników, zero dogo, za to dużo futer w realu plus nasze dwa ;-)
Mam nadzieję, że ten domek wypali. I że się nam spodoba oczywiście ;-)