Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sonikowa']Dobry Kebab nie jest zły ;)

Nic jeszce nie wiem, dziewczyny z Fundacji ruszają właśnie do Polski i domyślam się, że mają co innego na głowie niż pisanie maili do mnie. Pewnie odzewa się w przyszlym tygodniu. Jesli wszystko pojdzie po naszej mysli, to Kladka i tak jechalaby dopiero w lipcu.

Na razie, blagam, trzymajcie kciuki za Toffika, ktory dzis rusza w pierwszy etap podrozy..[/quote]

Trzymamy, trzymamy :loveu: a i domkiem dla Kładeczki już się cieszę :loveu::loveu:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:crazyeye::crazyeye: oooojjjjj jakaś nieprzyzwoita cisza sie na wątku zrobiła, a mnie się chce nowych wiadomości i jakąś foteczkę Kładeczki :lol::lol:
No tak ale skoro Kebabik taki ruchliwy , że do "domku złotej jesieni" się nie nadaje to pewnie trudno jej zdjęcie zrobić :evil_lol:

Posted

Kebab biega po podworku, pogoda brzydka na zdjecia i nie nastraja równiez, ale juz mowiłam że ja jestem beztalencie komputerowe poprosze i przypilnuje corke aby nowe fotki wkleiła.
Zrobimy Kebabowi rowniez i tez będą proszę o chwile cierpliwości.

Posted

[quote name='Moria']Kebab biega po podworku, pogoda brzydka na zdjecia i nie nastraja równiez, ale juz mowiłam że ja jestem beztalencie komputerowe poprosze i przypilnuje corke aby nowe fotki wkleiła.
Zrobimy ebabowi rowniez i tez będą proszę o chwile cierpliwości.[/quote]

Kładeczko, biegaj sobie i używaj życia :loveu:

Posted

Jakieś wieści od Kładeczki ? ;)

dziewczyny, sorki za spam... Może Wy coś pomożecie? Mamy dwa dni na znalezienie suni domu, choćby dt... :-(
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/mloda-sunia-z-trzema-szczeniakami-porzucona-w-lesie-bialystok-139688/[/url]

Posted

Kebabowi ciężko jest zrobić zdjęcie bo ona ciągle zajęta jest czymś.
Natomiast lubi zaczepiać człowieka z tyłu za rękę za nogę aby zwrócić na
nią uwagę.

Posted

[quote name='Moria']Kebabowi ciężko jest zrobić zdjęcie bo ona ciągle zajęta jest czymś.
Natomiast lubi zaczepiać człowieka z tyłu za rękę za nogę aby zwrócić na
nią uwagę.[/quote]

Rozbrykała się panna :cool3: Druga młodość, po prostu ...

Posted

Moria, jaka jest nasza sytuacja finansowa? Bo 20.06 się zbliża? Lub raczej Ihabe... ile kasy, ile brakuje?

Niestety, na razie nie mam żadnych wieści z Niemiec, ale dziś się zapytam.

Posted

kochane przydałyby się na pierwszej stronie rozliczenia deklaracji albo przynajmniej zestawienie stały deklaracji. Chyba, że są a ja oczy gdzieś zgubiłam :evil_lol: Bo jak zapomne wpłacić to będzie na was :mad::mad:

Posted

[U][I][B][COLOR=Blue]podsumowanie z mojej strony:[/COLOR][/B][/I][/U]

[U][B][COLOR=Red]wpłaty w maju:[/COLOR][/B][/U]

Sonikowa 30zł
Gonia13 10zł
renata5 15zl
Marysia55 20zl
Agata51 25zł
ihabe 50zl
Gonia66 5zł
Ania Milwa 20zł
Bjuta 50zł
Sonia1 20zł

====================
[B][COLOR=Red]razem: 245 zł[/COLOR][/B]

[I][U][B][COLOR=Red]czerwiec:[/COLOR][/B][/U][/I]

bazarek od Ania+Milwa 60 zł
Gonia13 10zl
kamilawa 20
Sonia1 20
Agata51 25
ihabe 50
Gonia66 5
Bjuta 35
Bjuta 5
=============================
[B][COLOR=Red]razem: 230[/COLOR][/B]

[U][B][COLOR=Red]razem: 475 zł
[/COLOR][/B][/U]
[I][U][B][COLOR=Blue]Wydatki:[/COLOR][/B][/U][/I]
[COLOR=Blue]hotelik maj: [B]300zł [/B]( przelew 20 maj)
hotelik czerwiec: [B]300 zł[/B] ( przelew 15 czerwiec)
paszport +chip [B]150 zł[/B] ( przelew 2 czerwiec)[/COLOR]
=======================
[B][COLOR=Red]razem: 750 zł[/COLOR][/B]

750 - 475 zł= [U][B][COLOR=Red]275 zł na minusie[/COLOR][/B][/U]

proszę wlejcie to na pierwsza stronę aby później nie szukać po wszystkich stronach:evil_lol:

Posted

[quote name='ihabe'] 750 - 475 zł= [U][B][COLOR=Red]275 zł na minusie[/COLOR][/B][/U]
[/quote]

No dobra. [B]Czy ktoś wisi jeszcze z deklaracjami za czerwiec[/B]. Ja wpłacę w przyszłą środę swoje 20 zł.

W ciągu najbliższych dni będę też wiedziała co z adopcją w Niemczech. Jesli będzie ok, to wtedy za paszport odda nma pieniądze fundacja.
Jeśli nie, to część zapłacę ja, a część trzeba będzie ze wspólnych środków pokryć..
[B]Nawet jeśli jednak dostaniemy za paszport (150 zł) plus moja deklaracja 20 zł to jest to 170 zł i i tak jestesmy na minusie 105 zł.
[/B]
Od lipca o ile pamiętam miały dojść jakieś ciotki wpłacające?

A tak w ogóle to ja Kładeczka się miewa?

Posted

Kładeczka miewa sie super. Biega, zaczepia, nawet dyskutuje z czlowiekiem, glośno zawodząc. Ogolnie jest w dobrej formie i proszę o bardzo dobry domek dla niej w tych Niemczech, jeżeli już będzie to taki dobrze dobrze sprawdzony, bo Kebab zasługuje na to i jest w ogole super psem.

Posted

[quote name='Moria']Kładeczka miewa sie super. Biega, zaczepia, nawet dyskutuje z czlowiekiem, glośno zawodząc. Ogolnie jest w dobrej formie i proszę o bardzo dobry domek dla niej w tych Niemczech, jeżeli już będzie to taki dobrze dobrze sprawdzony, bo Kebab zasługuje na to i jest w ogole super psem.[/quote]

Oczywiście, na pewno. Przecież już przy tej poprzedniej propozycji zastanwiałyśmy się i dobrze, że taką decyzję podjęłyśmy. Domek był naprawdę z górnej półki, miód i ultramaryna, ale nie dla Kładki. Pojechał Toffik i jest tam w siódmym niebie. Ale to z trudnością człapiący staruszek i dobrze, że ma swoją podusię i człowieka do miziania na starość.
Na pewno będę w kontakcie z domkiem i będę o wszystko pytać. Toffik przetarł szlak i myślę, że przy Kładzi będziemy już w mniejszych nerwach.

Posted

[quote name='sonikowa']No dobra. [B]Czy ktoś wisi jeszcze z deklaracjami za czerwiec[/B]. [/quote]
Ja wiszę...sorki pogubiłam się już z lekka,mimo,że mam psiejski zeszycik.Na poniedziałek będą pieniążki.

Posted

[quote name='Renata5']Ja wiszę...sorki pogubiłam się już z lekka,mimo,że mam psiejski zeszycik.Na poniedziałek będą pieniążki.[/quote]

Kochani, proszę nie panikujcie, jesli cos wypadło albo nie możecie teraz...nic się nie dzieje.... każdy może zapomnieć:loveu::loveu:
Najważniejsze ,żeby Moria miała zapłacone i kebabik był szczęśliwy:loveu:

Posted

[quote name='Moria']Kładeczka miewa sie super. Biega, zaczepia, nawet dyskutuje z czlowiekiem, glośno zawodząc. Ogolnie jest w dobrej formie i proszę o bardzo dobry domek dla niej w tych Niemczech, jeżeli już będzie to taki dobrze dobrze sprawdzony, bo Kebab zasługuje na to i jest w ogole super psem.[/quote]

Najlepszy domek pod słońcem! :lol:

Posted

Niestety, dostałam w końcu maila z Niemiec, że domek, który był zainteresowany Kładką już wziął innego starego pieska. Przykre, ale rozumiem też tych ludzi, bo dowiedzieli się, że Kładka jedzie do innego domu, potem ich zawiadomiono, że nie pojechała, ale w Niemczech będzie dopiero w lipcu, a inna bieda potrzebowała domku na już...
Poza tym myślę, że może dla nich Kładka tez byłaby zbyt żwawa ;-)

Czekamy, szukamy więc dalej... [B]Czy Kładka ma w ogóle jakieś ogloszenia? I kto może zrobić?[/B]

Kłopot jedynie jeszcze taki, że jesteśmy w plecy z paszportem i chipem. Ja myslę, że się przydadzą i wtedy dostaniemy zwrot z Niemiec, ale na razie [B]jesteśmy na minusie. Postaram sie przelać więcej kasy w przyszłym tygodni, ponad swoją dolę, ale to nie wystarczy na cały dług. [/B]Czy ktos jakiś bazarek może wystawić, albo coś?:shake:

Posted

Ogłoszenia drobne mogę porobić. ;)
Aha, Aniu czytałam, że nie długo będziesz u nas w schronie, a ja w wakacje pewnie codziennie będę, więc, wezmę jakieś rzeczy i będzie do bazarku- tak jak wcześniej mówiłam :cool3:

Oj tak, fotki! fotki! fotki! :evil_lol: Gdybym miała bliżej to bym wskoczyła i kilka porobiła, a tak to... no cóż, może ta Kładeczka jakoś się uspokoi i da się sfotografować :diabloti:

Miłego dnia :loveu:

Posted

ogolnie przyleci, pogada, pochodzi za czlowiekiem....
ale jak widzi aparat.... to juz jej nie ma x]
ciekawe czemu, z poprzedniego zycia zle doswiadczenia z paparazzi? x]

[IMG]http://i575.photobucket.com/albums/ss199/HotelAmicus/Kladka010.jpg[/IMG]
[IMG]http://i575.photobucket.com/albums/ss199/HotelAmicus/Kladka007.jpg[/IMG]