Sonia1 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='gonia66']JAk daleko jest z Iławy do Elblaga???BO ja cos nie mam pojecia..myślałam, że to dośc blisko...:razz::razz:A z geografi mailam 5...chyba za ładne oczy:cool3::cool3:[/quote] Równe 100 km. , ale tylko na poczatku mała źle się czuła. Kilka postojów było. Później ani rusz jej z samochodu;) Quote
gonia66 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 UPs...rozczulil mie ten Twoj paluszek w Jej pyszczku...niby babciunia jest już..a malutka...:-(:-(szukala czulosci..bliskości i znalazla ją w Tobie Soniu.. Bardzo CI dziękujemy za Twoją pomoc i ogromne serducho...nie omieszkam dodac ze bardzo Ci tez zazdroszcze, ze mialas ten zaszczyt poznać Kladeczkę osobiście no i Wioletke też:lol::lol: O los Kladki jestem spokojna- bedzie w domeczku u Wioli- a domku to ona nie zna..bedzie miala mnostwo terenu do biegania..i niewiele w sumie psow do zabawy...bedzie szczesliwa na 100%...i jesli nie znajdzie domku-moze zostać u Morii do konca swoich dni...:loveu::loveu: DZiekuje raz jeszcze wszystkim za wszystko- za pomoc i milosć...bez Was nic by zadna z nas nie pomogla...no i coż Bobisiu...teraz to juz na pewno jesteś szczesliwy na maxa, kiedy Twoja żonka ma wolność....nalezy Ci sie to kochany piesiu...:loveu::loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='Sonia1']Przepraszam,ze tak późno piszę,ale dopiero mi net odpalił. Kładeczka jechała tak jak Ania pisała. Później zasnęła mi na kolanach ( bo cała reszta była niestety do prania;)) z moim palcem w pyszczku;). Jest niesamowita, wspaniała i kochana. To nie jest do opisania. No i nie chciała wyjść z samochodu, co już nie jest fajne, bo serce mi pękało,że muszę ją wyjąć...Wiem,że będzie miała dobrze, ale to uczucie i te spojrzenie przedarło mi serducho..Teraz czekamy na wieści z hoteliku, mam nadzieję,że szybciutko sie tam zadomowi- jest otwarta na każdy dobry gest w jej stronę. Przecudowna dziewczyna...[/quote] Soniu..a zrobilas jakies fotki z pozegnania i podrozy???:razz::razz::lol: Quote
Sonia1 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Z podróży tak, ale z pożegnania...nie, bo ryczałam sobie trochę:oops: Jutro wstawię bo zostawiłam aparat w samochodzie. Wioleta sie śmiała z wyprawki małej,że z reklamówką przyjechała, z miską itp. ;) Quote
gonia66 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='Sonia1']Z podróży tak, ale z pożegnania...nie, bo ryczałam sobie trochę:oops: Jutro wstawię bo zostawiłam aparat w samochodzie. Wioleta sie śmiała z wyprawki małej,że z reklamówką przyjechała, z miską itp. ;)[/quote] No to czekam na fotki i bardzo raz jeszcze dziekuję :loveu::loveu:Dobranoc Soniu...pewnie jesteś padnięta na maxa...należy Ci sie solidny odpoczynek:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
agata51 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Jak dobrze!!!!! [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_1_217.gif[/IMG] Quote
sonikowa Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='Sonia1']Z podróży tak, ale z pożegnania...nie, bo ryczałam sobie trochę:oops: Jutro wstawię bo zostawiłam aparat w samochodzie. Wioleta sie śmiała z wyprawki małej,że z reklamówką przyjechała, z miską itp. ;)[/quote] No to ja się teraz poryczałam, że maleńka ruszyła w świat z taką wyprawkę. Spakowała biedna co miała i dostala - ku nowemu życiu.. Myslę, że bedzie szczesliwa. Quote
ihabe Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='sonikowa']No to ja się teraz poryczałam, że maleńka ruszyła w świat z taką wyprawkę. Spakowała biedna co miała i dostala - ku nowemu życiu.. Myslę, że bedzie szczesliwa.[/quote] Zeby jeszcze ta nasza Wioletka tak np pośrodku Polski miała ten hotelik to byśmy sobie odwiedzały te psiaki. Nasza babcia Kładeczka to dzielna istota, która zasłuzyła na wielkie szczęście i miłość człowieka. Miłość psią miała i właśnie straciła ale zapewne pamięta o Bobisiu w każdej chwili. Kładeczko rozkoszuj się słońcem i zapachem traw.... jesteś bliska wielu gorącym sercom ludzkim i znajdziemy Ci to jedyne, które pokocha Cię do końca Twych psich dni:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
sonikowa Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Bozie, jaka słodka sunka.. co ona musi sobie w tym łebku kombinować? Trochę się pewnie boi, ale z każdą chwilą mniej.. Soniu, dziękujemy, że pojechałaś z Kładeczką, i że zniosłaś te wymioty :oops: Quote
Sonia1 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Kładeczka w podróży: [img]http://img29.imageshack.us/img29/5638/a128.jpg[/img] [img]http://img29.imageshack.us/img29/6638/a134.jpg[/img] [img]http://img29.imageshack.us/img29/4638/a135.jpg[/img] Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 ale miała poduchy:evil_lol: bidulina taka kochana- czekamy na wieści z hoteliku-jak pierwsza noc w domku !!! Quote
Sonia1 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='sonikowa']Bozie, jaka słodka sunka.. co ona musi sobie w tym łebku kombinować? Trochę się pewnie boi, ale z każdą chwilą mniej.. Soniu, dziękujemy, że pojechałaś z Kładeczką, i że zniosłaś te wymioty :oops:[/quote] Na początku była zdezorientowana, ale ją tulilam i zrozumiała że nic złego się nie dzieje. Zwymiotowała kilka razy to było mi biedactwa żal..Ale ją wytarliśmy, zmieniliśmy posłanie na moje kolana i już słodko spała;) Morii mówi, że jest wesoła, pogodna.Rano zjadła ( lubi jeść) i została teraz w domku. Później się na pewno odezwą. Najważniejsze,że jest pogodna. Bardzo się cieszę. Quote
__Lara Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Kochana sunia :loveu: już jest bezpieczna :loveu: Quote
kamilawa Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Jejku jak ja się cieszę... :oops:;) Ale mi jej będzie brakować... Kochane, a ja mam takie pytanko :cool3: Czy w razie czego będzie można ja odwiedzić ?:evil_lol: Bo ja się w lipcu wybieram do lekarza do Elbląga... ale mam nadzieję, że do tego czasu już będzie w swoim domku :p Buziaki :loveu: Quote
gonia66 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 U Wioletki jak najbardziej odwiedziny psiaków sa mozliwe więc i tym razem na pewno nie bedzie miala nic przeciwko:loveu::loveu:Też jestem ciekawa relacji od Morii chociaz przyznam, ze jestem calkiem spokojna:lol::lol: Quote
Moria Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Oczywiscie, że zawsze możecie u mnie wszystkie psy odwiedzac, zbliza sie lato wiec jak najbardziej. Ja niestety nie wyjezdzam na wakacje, wiec prosimy o odwiedziny. Kladeczka jest mila, ale musi nas poznac i psy ja to bym chciala tak doprowadzić, żeby chodzila sobie jak Gufi i pewno tak bedzie tylko musi sie troche przyzwyczaic i poznac nas. Wczoraj żeczywiscie dotarla do nas z przygodami Sonia z mężem krecila i kręciła sie samochodem, aż Kladce zrobilo sie ponoc niedobrze, a moja corka stala na drodze nr 7 i tylko tiry ja mijały. Jednak wszystko skonczylo sie dobrze. Sluchajcie u mnie zaczyna byc tłok, jakos sobie radzimy ale musze psom zrobic wybieg i chyba boksu jeszcze jednego sie dorobic, ale to juz moje problemy. To na razie tyle, ja myslę że jak juz unas bedzie spokojnie to bedzie i częsciej i więcej zdjęc. Quote
kamilawa Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Och, Moria cudne wieści :oops:;) W takim razie, jak mama nic nie będzie maiała przeciwko to po wszystkich badaniach i spotkaniu z panią lekarz zajedziemy w odwiedziny ;) Jednak te moje problemy z tarczycą na coś się przydają... :evil_lol: Quote
ihabe Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='Moria']Oczywiscie, że zawsze możecie u mnie wszystkie psy odwiedzac, zbliza sie lato wiec jak najbardziej. Ja niestety nie wyjezdzam na wakacje, wiec prosimy o odwiedziny. Kladeczka jest mila, ale musi nas poznac i psy ja to bym chciala tak doprowadzić, żeby chodzila sobie jak Gufi i pewno tak bedzie tylko musi sie troche przyzwyczaic i poznac nas. Wczoraj żeczywiscie dotarla do nas z przygodami Sonia z mężem krecila i kręciła sie samochodem, aż Kladce zrobilo sie ponoc niedobrze, a moja corka stala na drodze nr 7 i tylko tiry ja mijały. Jednak wszystko skonczylo sie dobrze. Sluchajcie u mnie zaczyna byc tłok, jakos sobie radzimy ale musze psom zrobic wybieg i chyba boksu jeszcze jednego sie dorobic, ale to juz moje problemy. To na razie tyle, ja myslę że jak juz unas bedzie spokojnie to bedzie i częsciej i więcej zdjęc.[/quote] Jesteś najwspanialsza na świecie:loveu::loveu::loveu: Bardzo dziękuję, że zgodziłaś się przygarnąć naszą Kładkę do Hoteliku, pomimo przepełnienia:loveu::loveu::loveu: Tylko Ty potrafisz zrobic taki uczynek, inni plantatorzy są bezduszni:diabloti: W moim sercu jest zawsze miejsce dla Ciebie i Twojej rodziny:loveu::loveu::loveu: Wyściskaj Kładeczkę od ciotki z dalekich Katowic:loveu: Quote
marysia55 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 dzisiaj nic nie robie tylko chodze po wątkach i uprzejmie donoszę gdzie się da że przelewik poszedł :evil_lol: Dobranoc malutka :loveu: Quote
sonikowa Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Ihabe, ja tez wczoraj poslalam Kladeczce kase - 30 zl, bo przeciez na pol maja tez trzeba zaplacic wiec jest moja miesieczna dola 20 zl + 10 zl za maj. A, i to ja jestem patrycja b. ;-) Quote
kamilawa Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Ja również niedługo coś wpłacę.. czekam na Agę, bo ma mi dać dychę i moja mama wpłaci od razu te dwie dychy ;) ciekawe co tam u Kładeczki słychać... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Skromny ( ja już nic w domu nie mam do wystawiania:evil_lol:) , ale jest- zapraszam!! [url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/sztruksowa-marynarka-rozm-m-idealny-stan-na-oplate-hotelu-kladki-do-31-maja-138325/#post12329308[/url] Quote
kamilawa Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Skromny ( ja już nic w domu nie mam do wystawiania:evil_lol:) , ale jest- zapraszam!! [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/sztruksowa-marynarka-rozm-m-idealny-stan-na-oplate-hotelu-kladki-do-31-maja-138325/#post12329308[/URL][/quote] Aniu, ja mam dużo takich pierdółek. Jeśli chcesz, to mogę przynieść do schronu jak się spotkamy i byś z tego wystawiła bazarek. Ja niestety nie wiem co i jak dokładnie i nie chcę się sama łapać bazarków na razie... Co Ty na to? :cool3: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Nie ma problemu-przynieś a ja postaram się jakos czasowo wyrobic i powystawiać;) Quote
Recommended Posts