Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nowy tydzień zaczynamy ze "starą" pogodą, znów przymrozek. 

Tobisiu - najlepiej teraz bez specjalnej potrzeby nie wychylać nosa za drzwi. Domowa miejscówka to najlepsze rozwiązanie na najbliższe miesiące. Pamiętaj o tym.

Posted

Przyjemnego dnia pluszaczku, może dziś pogoda nas zaskoczy? Przydałoby się choć trochę słoneczka na poprawienie nastroju i zdrowia. Zawsze to przyjemniej spacerować w promieniach słoneczka niż w kropelkach mżawki.

Posted

Zapowiada się całkiem przyjemny, choć chłodny, dzień. Z powodzeniem będzie można spacerować. Mam nadzieje, że  skorzystasz z tej możliwości. 

Jak najwięcej zdrowia malutki.

Posted

Spokojnej soboty pluszowy piesku, choć pogodą to nas raczej straszą - znów ma być mokro. Może być nieprzyjemnie.

A może jednak zapowiedzi nie sprawdzą się?

Posted

No i doczekałam się dziś chociaż trochę słońca! Od razu świat robi się piękniejszy. I na spacer psów nie trzeba specjalnie zapraszać.

Skorzystaj pluszaczku z tego co daje natura.

Posted

Kochani u Tobiego wszystko bez zmian, przepraszam że tak mało piszę ale sprawy osobiste i zawodowe... postaram się wgrać nowe filmiki i zdjęcia - aby tylko dogo działało. Dziękuję że wiernie jesteście z Tobim :)

• Like 2
Posted
2 godziny temu, Kejciu napisał:

Kochani u Tobiego wszystko bez zmian, przepraszam że tak mało piszę ale sprawy osobiste i zawodowe... postaram się wgrać nowe filmiki i zdjęcia - aby tylko dogo działało. Dziękuję że wiernie jesteście z Tobim :)

To dobrze.

Posted

Dobiliśmy do piątku, za oknem czarna noc i mżawka do pełni szczęścia. Dobrze, że moje psy wypuściłam zanim zaczęło coś  kapać z nieba - teraz pewnie by nie wystawiły nosów z domu.

Tobisiu - nie wybieraj się bez potrzeby z domu, nie warto. 

Posted
6 godzin temu, b-b napisał:

Jak tam twoje zdrówko maluchu?

Pewnie nie jest źle skoro nic nie słychać. Powodzenia pluszaczku, trzymaj się zdrowo i pokaż się  czasem.