Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Całkiem dziarsko chłopak maszeruje. Nawet kumpla po drodze znalazł. trzymaj tak dalej misiaczku!

Aż wierzyć się nie chce, że nikt nie zauważył takiego cudeńka.

Posted

Dzień dobry,

Dziś uruchomimy kolejną edycję bazarku  (póki co jest w trakcie robienia, proszę nie licytować) " Bazarek Bożonarodzeniowy", proszę się zapoznać z ofertą :), uruchomiliśmy opcję KT ( jeśli ktoś chce kupić rzeczy w opcji KT proszę doliczyć 3 zł do CW, kto pierwszy ten lepszy, cena KT jest ceną ostateczną i nie podlega dalszej licytacji), dlatego daję znać wcześniej. 

Pozdrawiam Wszystkich Fanów Tobiego :)

https://www.dogomania.com/forum/topic/350885-bożonarodzeniowy-bazarek-dla-tobiego-do-05122019r-w-trakcie-robienia/

Posted

Niestety - zimna ciąg dalszy. Wiatr momentalnie przeszywa na wskroś. Ciepła miejscówka będzie najlepszym rozwiązaniem. Musimy misiaczku czekać na lepsze czasy pogodowe.

Posted
3 godziny temu, Nesiowata napisał:

Pluszowy piesku - nie wystawiaj nosa za drzwi, bo jeszcze wieje.  Bez konieczności nie warto zostawiać ciepłej miejscówki. Trzymaj się zdrowo!

Co racja to racja ,Tobisiu słuchaj rady Cioteczki bo ma zupełną rację. Miłej niedzieli

Posted

Zaczynamy nowy tydzień, ale jakoś pogoda nie chce się zmienić (na lepsze), nadal zimno a i wiaterku nie brakuje. Nie chce się wychodzić z domu choć czasem trzeba. Byle nie za długo.

Trzymaj się zdrowo.

Posted

Dziś również po ciemku - ale  dopiero po południu. Dziś mam wybitnie leniwy dzień, czytam ale nawet nie chce mi się pisać.

W nocy pewnie będzie mrozek, przez cały dzień było go czuć. Zdrówka jak najwięcej pluszowy psiaku.

Posted

Kolejny dzień kiedy od rana nic mi się nie chce. Przeczytałam wszelkie wieści, ale dopiero teraz zmusiłam  się do pisania. 

Głaski dla cudnego pluszowego pieska.