Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 524
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to już troszkę czasu minęło od wizyty - co z podróżą do Poznania? Czy będzie jakiś transport czy Pani sama przyjedzie? Jak to zorganizujecie? Pani pytała mnie gdzie dokładnie jest Wilusiński, czyli może sama zechce po niego przybyć? :loveu:

Posted

Jeszcze lepiej by było gdyby przyjechała Wiluś jest w Zamościu tzn,na jego obrzeżach.
Anita skontaktujesz się z nia zeby to ustalić ,kto co i jak?:roll:

Posted

[quote name='funia']Jeszcze lepiej by było gdyby przyjechała Wiluś jest w Zamościu tzn,na jego obrzeżach.
Anita skontaktujesz się z nia zeby to ustalić ,kto co i jak?:roll:[/quote]

nie rozumiem... a dlaczego nie może ustalić tego osoba, która do tej pory prowadziła sprawę? Czyli chyba Marta, tak? Oczywiście, jeśli trzeba to mogę się z p. Elizą skontaktować, ale po pierwsze nie mam do niej telefonu, tylko maila, po drugie lepiej żeby już jedna osoba wszystko dogadywała.

My jedziemy do Wawy 20 czerwca pewnie raniutko. Wiluska moglibyśmy oczywiście zabrać tam.

Posted

Rozmawiałam dzisiaj z Panią Elizą; wraca z Rodzina do kraju dopiero 23 czerwca i dopiero po tym terminie mozna organizowac transport, najlepiej do Poznania.
Jest wiec trochę czasu i mozna to jakośc zgrać.
Cała Rodzinka nie moze juz się już doczekac Wilusia:loveu:

Posted

A czy p. Eliza dołoży się do kosztów transportu? Byłoby dobrze :razz:

Moja propozycja jest taka żeby może przewieźć Wiluska do Warszawy (my), a tam żeby przeczekał kilka dni i dalej jechał do Poznania. Z Wawy zawsze łatwiej znaleźć dróżkę dalej niż od nas. Trzeba już teraz umieścić na wątku transportowym info - zresztą zaraz to zrobię, najwyżej jak nie będzie trzeba to wykasuje się.

A macie już może jakieś swoje plany co do tego transportu?

Posted

z wROCŁAWIA BEDZIE TRUDNO ZŁAPAĆ KOGOŚ DO POZNANIA,:roll:

lEPIEJ BY BYŁO Z wARSZAWY ,TAM NAWET ŁATWIEJ BY BYŁO PRZETRTZYMAĆ GDYBY KTOS MIAŁ GO ODEBRAC