malawaszka Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 no nie mogę :mdleje: jaka szybka akcja!!!! a chłopaczki też może przy okazji znalazły domki jak tylu było chętnych na panienkę? http://images36.fotosik.pl/80/79e55c596e04ebf4.jpg :mdleje: ta fotka wymiata :loveu: Quote
ciapuś Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Rodzeństwo na szczęście też już w nowych domach :multi: Sunia natomiast ma sie świetnie,powoli uczy sie załatwiać na dworze.Na szczęście trafiła na bardzo wyrozumiałą panią która cierpliwie jej tłumaczy że w domku nie wolno się załatwiać.Ma też towarzystwo kota z którym się doskonale dogaduje. Quote
ciapuś Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Nowy domek suni jest w niej zakochany po uszy:loveu::multi: Quote
smerfetka123 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 witam,chciałam spytać,czy są może jeszcze jakieś psiaczki, bo moja ciocia chciała by zaadoptować takiego 2 kg, może inne kruszyny czekają? Quote
Recommended Posts