Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Okej nie ma sprawy :loveu:
Jak fajnie że więcej psiaków będzie :loveu:

Pod tym zakładem z firankami ?

Bo ja tych lasów tam nie znam, tylko te łąki koło źródełka

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No my też :multi:

Przygotowana byłam na sobotę, i nie ładowałam baterii do aparatu XD
Teraz na szybkiego trzeba, ale może się zdążą troszkę podratować :razz:
Najwyżej zrobi się tylko dwa zdjęcia

Posted

Borys zdycha, a Pandzisz zdechła :evil_lol: Mojego burka pogoda wykańcza :roll: Jak tylko przekroczyłyśmy bramkę to poleciała do ogrodu i wlazła do baseniku schłodzić się. Mądra dziewczynka, że wytrzymała i nie wytaplała się w tym... ścieku?

Dziękuję za spacer :loveu: i do zobaczenia na następnym :razz:

• 2 weeks later...
Posted

Hello
co z tymi zdjęciami ?

Borysiątko się ostatnio wycwaniło i zamiast schodzić po 7miu schodach na pole, woli wejść po dwóch na taras, przeniósł tam nawet z ogródka swoje zabawki :D

• 5 months later...
Posted

Mi też okropne wyszły , tak wczas się odezwałam :D ale pomyślałam że można by było jeszcze raz się spotkać :D
tylko teraz w bardziej otwartej przestrzeni np. tereny nad kopalnią czyli koło źródełka , czy jakieś inne pola :)

mogłabym zwebrować moją koleżankę z psiakiem w typie goldena

myślałam o jakiejś większej ekpie , także byłabym ja , moja koleżanka Ewelina , fajnie by było jakbyś przyszła też z Dorą :) i P. Michał z Borysem ;) i Natalia z Julią i swoimi psiakami
pomyślałam też żeby napisać np. do jeszcze dwóch dziewczyn z Libiąża które mają berneńczyki , może by wpadły
tak żeby każdy miał kogoś "do pary" :D:D
a psiaki mogły się razem pobawić :)

termin?
ja od 18 mam ferie , także raczej bd otwarta na propozycje (odpadną kilka dni napewno, ale może to się nie skrzyżuje)

czekam na odzew :D

i na koniec fotencja ze spaceru z Eweliną i jej psiakiem Bellą :)
żeby jak ktoś nie bał się naszych potworków :D

[IMG]http://i45.tinypic.com/r02xhf.png[/IMG]

Posted

My ostatnio z Michałem byliśmy na... stadionie z burkami :) Dobrze, że już SM nie ma bo by nas pogonili ;-) Stadion jest świetnym miejscem do biegania w tej porze roku - pusto, cicho, duuuużoo miejsca, no i teren zamknięty :D

W zasadzie to my z Michałem przygotowujemy się do sesji (lub już lecimy na zerówkach), ale jakby był w planach jakiś większy spacer to pewnie oderwiemy się od książek.
Aaaa... tylko do mnie lepiej pisać na gg, bo dogo u mnie bardzo kapryśnie chodzi :(

Posted

To może następna niedziela?
A jeśli nie to mi jeszcze w sumie czwartek by pasował : )

Tylko nie wiem czy uda mi się kogoś zabrać, np. tą goldenkę, jutro się dowiem wszystkiego

• 9 months later...
  • 3 years later...
  • 2 months later...
Posted

Hej,

Może ktoś chętny na spacer? Najchętniej jakiś szczeniak ale i starszy może być bo w domu mam dwa - mlodego szczyla i starego - oba tylko by się bawić chciały, ale dla siebie jeszcze wielkościowo nie takie :(

• 2 weeks later...
Posted

Hej,

Może ktoś chętny na spacer? Najchętniej jakiś szczeniak ale i starszy może być bo w domu mam dwa - mlodego szczyla i starego - oba tylko by się bawić chciały, ale dla siebie jeszcze wielkościowo nie takie :(

Ja chętnie :D

Tylko gdzie i o której? xd

• 8 months later...
Posted

hej,

moi Drodzy odświeżam temat aby wybrać się z jakimś pieskiem na spacerek :jumpie:

Szkoleniowiec doradziła nam jakiegoś ułożonego już pieska jednak żadnemu chętnemu nie odmówimy.

Buziaki i czekamy z niecierpliwością :)

Kasia i Luna

• 2 months later...
  • 11 months later...