anetek100 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 ja ogłoszonka tez wznowię,a co do allegro to ostatnio przeglądając po kolei widzialłam allegro psiakow Pipi...nie pamietam kto robil ale allegro jest:):):) Quote
agaciaaa Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 [quote name='anetek100']ja ogłoszonka tez wznowię,a co do allegro to ostatnio przeglądając po kolei widzialłam allegro psiakow Pipi...nie pamietam kto robil ale allegro jest:):):)[/quote] Ja wiem, że allegro jest, chyba Brysio odnawia regularnie ;) Ale mi chodzi o allegro wyróżnione, które jest płatne. Trzymam kciuki za Misię. A do mnie jakaś pani napisała maila, że żadnego psiaka wziąć nie może, ale może pomóc finansowo. Także za chwilę jej odpiszę i zaproszę tu na wątek :) Quote
Pipi Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Anetek100,dziękuję.Jak byś mogła podaj link do tego allegro,nie mogę znależć. Dzisiaj miałam telefon w sprawie Misi.Pani z Kielc,chciała by Misię na podwórko.Pytała,czy Misia może być na dworze.Powiedziałam,że raczej tak.Ona w zimie na śniegu spała pod szkołą u mnie w wiosce.Pani zadzwoni jeszcze.Ponoć na niedzielę planuje przyjechać. Quote
agaciaaa Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 A tu link do allegro: [url=http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6635248]Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro[/url] Tu są wszystkie ogłoszenia wystawione przez tą osobę, sa też wśród nich Twoja psiaki Pipi. Quote
anetek100 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 no właśnie o te allegro mi chodziło,a ja źle zrozumiałam bo pewnie chodziło o takie allegro wyróżnione wspólne, ale ja niestety nie umiem jeszcze robić Quote
agaciaaa Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 No ja niestety też nie umiem robić allegro. Napisałam do Brysio czy mogłaby zrobić za zwrotem kosztów. Pipi, czy pani zainteresowana Misią dzwoniła, lub przyjechała? Coś wiadomo w tej sprawie? Quote
Brysio Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Witam przepraszam dawno nie wchodziłam na watek, odnawiam allegro regularnie i oczywiscie zrobię to wyróznione;) Quote
agaciaaa Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 No kochani, to potrzebujemy jeszcze tylko tekstu. Parę zdań o psiakach Pipi, do wspólnego allegro. Kto pomoże? Quote
Pipi Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Agacia,Brysio,dziękuję bardzo.Może znowu coś się ruszy z tymi adopcjami :-(:-(:-(:roll::roll: Quote
Brysio Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 ok zrobiłam allegro wyróznione, pogrubione, wsplne dla psiaków, jesli trzeba cos zmienic dajcie znac;) [URL="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=653255431"]www.allegro.pl/show_item.php?item=653255431[/URL] Quote
Pipi Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Brysiu,dziękuję.Trzeba jeszcze dodać,że są po sterylizacji i kastracji. Podaj mi na pw nr konta i napisz ile pieniążków mam przelać za to allegro.Przeleję z wpłat,tak jak się umawiałyśmy. Quote
Brysio Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Pipi ale nie ma sprawy;) nic mi nie jestes winna;) juz dopisuję;) Quote
agaciaaa Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Super, dziękujemy bardzo!! Mam tylko małą uwagę - Balbinka ma już domek, więc trzeba ją z allegro usunąć ;) Może by w zamian Shivię wrzucić? Tu jej wątek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/bransk-shivia-suczka-mix-shar-peia-konieczny-dt-znowu-moze-wrocic-na-ulice-135556/[/URL] a krótki opis można wziąć np. stąd: [URL="http://www.pineska.pl/?id=61842&do=view"]Ogłoszenia - Shiva-mloda,mix Shar pei ,pilnie dom potrzebny[/URL] tylko skasować to że mieszka w Brańsku, bo to już nieaktualne, teraz jest u Pipi. Przepraszam Brysiu, że tak się czepiam i głowę zawracam :oops: ale naprawdę leży mi na sercu los psiaków Pipi... Aha, i prosiłam akuchę o jakiś tekst, więc jeśli napisze, można będzie zmienić ;) Quote
Pipi Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Brysiu,w takim razie dziękuję pięknie. Agaciaaa,pięknie dziękuję. No właśnie,zapomniałam o Balbince.Chociaż serce boli i nie wiem,co robić.Ona miała byc w mieszkaniu,a mąż już dwa razy jeździł tam/przy okazji/i ona w budzie mieszka raczej,bo deszcz padał,nikogo nie było,a ona mokra siedziała na schodku pod drzwiami.Raz był jak już ciemno było na dworze i w oknach było ciemno,czyli nikogo nie było.Chciał zabrać ją od razu,ale nie pozwoliłam.Jednak nie wiem co zrobić,szkoda mi jej.Ona w łóżku spała u nas.Przedtem mieszkała na ulicy i wychodzi na to,że znowu na dworze mieszka.Ale to tak,na marginesie.Biję się z myślami.Ale zabrać?,raczej nie mogę.Nie wiem,co zrobić?. Quote
Brysio Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 zaraz zmienię;) o Boze biedaczka kurcze:-( Pipi a spisałas umowę adopcyjną? jak umawiałas się z tymi ludzmi? jesli na to, ze bedzie mieszkała w domu to chyba mozna zabrac na podstawie nie wywiązania się z umowy.. Quote
agaciaaa Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 A może trzeba by porozmawiać z tymi ludźmi? Nieciekawie to wygląda.. Takie maleństwo, przyzwyczajone do ciepłego łóżka, a siedzi nawet w deszcz na podwórku. Ale może nie jest tak źle jak wygląda? Ech, sama już nie wiem. Szkoda suńki, ale brać ją z powrotem to też bez sensu. Pipi i tak ma mnóstwo roboty. Quote
Pipi Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Umowę podpisałyśmy i zaznaczone jest,że w mieszkaniu ma być suczka.Ja nie jestem taka skora,żeby ją zabierać.Ale pojedziemy do tej pani i ja powiem,że mąż widział ją na dworze.Poproszę i zapytam,czy mieszka w budzie,a poproszę,żeby chociaż na noc zabierali do mieszkania.Ja to myślę,że ona pchała się do łóżka i dlatego wyskoczyła z mieszkania.Wyjaśnię to może nawet w sobotę jak będę jechała z Sabą do kontroli do weta.Po drodxze prawie będzie. Ooo,witaj leni miło,że wpadłaś. Quote
enia Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Sprawdz Pipi i porozmawiaj, szkoda suni, zobacz czy nie schudła i jakie ma relacje z nową rodziną. Może podczas nieobecności ją zostawiaja bo boją sie ,że nasika? Quote
Pipi Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 No właśnie nie wiem,co mam myśleć,bo pani Małgosia jest bardzo miła,pisze do mnie na gg,sama informuje mnie o Balbince i wspominała,że ona pogryzła tapicerkę na drzwiach.Może tak jest,że jak zostawała sama w mieszkaniu,to broiła i dlatego zostawiają ją na podwórku.Oni pracują w mieście i ok 10 godzin nie ma nikogo.Ale wieczorem mąż jeździł.Wczoraj pytałam która to była godzina,powiedział,że ok 22:00 i w oknach ciemno było.Chyba już spali,albo nikogo nie było,nie wiem.Nie chciał wchodzić do nich bez zpowiedzi to raz,a druga sprawa pomyślał,że jak jej się pokaże i nikogo nie ma,to jak by zaczęła płakać na jego widok,to by zabrał,a nie chciał tego robić,bo to kradzież tak? W sobotę postaram się tam zajechać.Mąż tam zabłądził,bo fuchę miał w pobliżu. Quote
Brysio Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 o kurcze to te maleństwo o 10 wieczór siedzało same przed domem? :placz::placz::placz: Quote
li1 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Shiva, ktora jest u Pipi, musi w ciagu kilku dni znalezc nowy dom. Quote
Brysio Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Własnie dostałam maila z prosbą o więcej zdjęc MIsi i posłałam;) zobaczymy... Quote
li1 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 A ja znowu o Shivie. Zapytalam sie o miejsce dla niej na tym watku, chyba ten hotelik dobrze sie prezentuje ? [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotel-u-jamora-propozycja-138231/index2.html[/URL] Quote
AgusiaP Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Prezentuje się super;)Tylko kurcze dalej nie ma odpowiedzi:shake: Quote
Recommended Posts