Jump to content
Dogomania

JEDNO SERCE NIE DA RADY ! Serce Pipi i podopieczni w potrzebie!!! (Posty inf. 1-6)

Recommended Posts

Posted

Przed chwilą dostałam taką wiadomość,zobaczcie:
cyt."Pani Irenko. Balbinka już się do nas wszystkich przyzwyczaila. Swietnie daje sobie radę na podwórku, biega po calej działce, szczeka na obcych i jeździ z mężem samochodem. Chodzi luzem na spacery, bardzo się pilnuje i nie odchodzi daleko od nas a na każde zawolanie przybiega. Jest szczęśliwa, radośnie merda ogonem i lubi dzieci- dziewczyny ją szczotkują a ona z radości przymyka oczy. Same zadecydowaly, że oddadzą jej swoją jedną ulubioną kołderkę aby Balbinka mogła na niej spać. Pozdrawiam. Lecę na śniadanko."
Bardzo się cieszę.Jak narazie,to wszytkie trzy lepiej trafić nie mogły.Pan Lampa,co kilka dni pisze do mnie na gg.Do Demonka sama dzwoniłam i też wszystko dobrze.Mam zajechać w odwiedziny.

Posted

agaciaa co do ogloszen robia sie caly czas.wprawdzie robie jeszcze olsztynskie psiaki lomiankowe i inne ale nie zapominam o tych...takze ja ogloszonka bede robila:):):)Pipi ciesze sie ze takie wspaniale wiesci mozesz nam przekazac:)pozdrawiam gorąco cala Wasza rodzinke i mizianko dla pieskow

Posted

Suchajcie,kochane,wszystkie trzy piesy oddałam przez Allegro.Tylko jedna pani dzwoniła z kupię psa.Każdy do tej pory kto dzwonił,to zawsze pytałam.Narazie nikt od tygodnia nie dzwoni.Tylko pani,która chciała Misię,dzwoniła 2 razy i teraz z innych telefonów i przedstawiała się inaczej.Ja po głosie i po gadce poznałam,że to ona.No chyba,że się mylę.Ale rozmowa/styl/taka sama i głos zmienia.Pytała oczywiście teraz nie o Misię,tylko o Śnieżkę.Pierwszy raz powiedziałam,że warunkiem jest sterylizacja,a za drugim razem,że jest już po.Pani powiedziała,że dziękuję.Wysterylizowana suka to już nie suka,a po co ją męczyć i stresować - tak powiedziała ta pani.Myślę,że trzeba wpisać ją na czarne kwiatki.

Posted

Dzwonił pan z Białegostoku,zainteresowany Luką i Polą jednocześnie.Na wszystko się zgadza,ale najpierw sam chce przyjechać zobaczyć.Ma rodzinę w Brańsku,zna dobrze tę trasę i Falki też,więc trafi bez problemu.Pan ma dom na ul.Kieleckiej w Białymstoku,ale mieszkać będa w mieszkaniuChce,aby robiły dużo szumu,bo ma sąsiada,który ma wilczury,które spać nie dają i chce również mieć pieski szczekające,ale małe.Nie wiem co myśleć?.Chyba znam tego pana.Kiedyś mieszkałam na Kieleckiej przez dwa lata.Jeśli to ten,to mogę być spokojna,bo jego żona to psiara,ale nigdy nie mieli psa,bo mąż nie chciał.Jeszcze nie powiedziałam,że możemy się znać.Zobaczę jak przyjedzie i wtedy powiem.Mnie to wygląda na to,że chce sąsiadowi na złość zrobić.Ale jak przy okazji sunie miały by niezły domek?
Jutro już do pracy idę:multi:
agacia,pan zadzwonił z adopcjepsa,jednal ludzie latają po ogłozeniach,przeprosiny się należą

Posted

Trzymam kciuki za ten domek! No i powodzenia w pracy.

[quote name='Pipi']agacia,pan zadzwonił z adopcjepsa,jednal ludzie latają po ogłozeniach,przeprosiny się należą[/quote]

Tam akurat nie ja ogłaszałam, pewnie anetek ;) ale Demonek zdaje się miał domek z alegratki, a nie z allegro? W każdym razie im więcej ogłoszeń na różnych stronkach, tym większa szansa na domek więc próbować trzeba ;)

Posted

[COLOR=SeaGreen]Pipi droga:multi::loveu::loveu:ja tez mocniutkooo caly czas za ta prace trzymam:multi::multi:a za piesiunki to najbardziej kochana :thumbs::Rose:[COLOR=Magenta]a zeby ci pierwszy dzien w pracy minal spokojnie :bigcool::bigcool:Pipi jak zdrowie meza?? Czy jest lepiej kochana napisz :Dog_run::iloveyou::iloveyou:te serducha dla Ciebie i zwierzaczkow:multi::loveu:trzymaj sie mocnooo i cieplutkoooo1!!!![COLOR=SeaGreen]Pozdrow prosze meza , zeby juz pelen sil do domu wracal ! pa slodkich snow:multi::multi::loveu:[/COLOR][/COLOR][/COLOR]

Posted

tak na adopcjepsa ja tez robilam ale nie wazne gdzie i skad wazne ze jest odzew i to sie liczy:):):)Pipi trzymam kciuki za pierwszy i kolejne dni w pracy,wszystko bedzie dobrze,musi byc juz tylko lepiej:):):):):):):loveu::loveu:

[CENTER][IMG]http://www.e-gify.strefa.pl/gify/zwierzeta/psy/psy12.gif[/IMG][/CENTER]

Posted

Dziękuję za wsparcie.Dzięki Wam odmieniło się w moim życiu.Chociaż się nie spotykamy,to tu na ekranie tak jak bym Was wszystkie znała.Szkoda,że na dogo nie można pogadać tak jak na skype hi hi.
A wiecie,że w miarę jedzenia apetyt rośnie???/jeszcze czego,nie?/:crazyeye::crazyeye::razz:
Zaraz jadę do miasta załatwić sprawy papierkowe i na 12:00 do pracy.Wróce ok 21:00.Szkoda mi piesów.W dodatku nikogo nie ma,to bardzo nie dobrze.Boję się jakiegoś kolejnego przy bramie,albo szczeniaków podrzuconych.Za kilka tygodni znowu zacznie się wyrzucanie.Tego najbardziej sie boję.
Mój TZ ma wyjść w czwartek.Dziękuję za pozdrowienia.Za wszystko dziękuję.;););););):multi::multi:

Posted

Dzisiaj jak będę w mieście,sprawdzę konto, dokładnie wszstko podliczę i zrobię rozliczenie ile mam w skarpecie.Wczoraj w lecznicy wizyta z Sabusią trwała bardzo długo,potem pan doktor przyjmował dostawę leków,nie było już jak kupić tabletek na robaki,ani nie pogadałam na temat środków na pchły i kleszcze.Za nami zgromadziło się dużo psich i kocich klientów.Saba miała już dosyć,wyrywała się na widok tylu zwierząt,więc odpuściłam i pojechałyśmy do domu.Szczegółowe rozliczenie zrobię najpewniej w sobotę.Wybaczcie,przepraszam.Tyle w ostatnich dzniach się dzieje i w dodatku jestem sama.Nie gniewajcie się.Mój TZ jednak dużo mi pomaga.Dopiero teraz to zauważyłam :evil_lol::oops::oops:

Posted

my sie kochana Pipi nie gniewamy nie mamy za co:):):)i inne cioteczki mi na pewno rację przyznają:)jesteś wspaniałą osobą,która chce jak najlepiej dla swoijej rodziny i psiaczków,które też śa członkami familii:):)także trzymaj sie główencja do góry trzymam kciuki za prace i wszystko pozostałe

Posted

[quote name='Pipi'].Mój TZ jednak dużo mi pomaga.Dopiero teraz to zauważyłam :evil_lol::oops::oops:[/quote]
W takim razie pozdrowienia dla TZta :lol:
P.S. Pipi- jak minął pierwszy dzień w pracy ? :lol:

Posted

[COLOR=Lime]Pipiniuuuuuuuu [COLOR=RoyalBlue]kochanaaaaa trzymamy kciuki !:multi::loveu:Za chwilke pewnie wrocisz zmeczona do domku , ale mocno wierze ze szczesliwa :loveu:Psiaczki pewno plakaly bez ciebie , ale jak twoj malzonek wroci to spokojnie bedziesz mogla byc w pracy , zwierzaczkowo nie bedzie samiutkie:loveu:[COLOR=DarkOrange]Caluski dla Ciebie Pipi i dla piesiow i :Dog_run::kociak::kociak::kociak::bigcool:kotusiow! Zycze tobie zebyscie byli bezpieczni i zdrowi [/COLOR][/COLOR][/COLOR]calusyyy dla was i [COLOR=Magenta]spokojnych snow , do zobaczonka znow :loveu:paaaaa[/COLOR]

Posted

Dziękuję za życzenia w imieniu TZ,zaraz do niego jadę,coś tam nie tak chyba,bo dzwonili rano.On ma wrzody żołądka i na dwunastnicy i się otworzyły,tak że nie ciekawie.
W pracy fajnie.Pracowałam już w tej szkole 1,5 roku,więc czuję się jakbym nie miała przerwy.Koleżanki i koledzy ci sami,atmosfera jak w domu,generalnie w porządku,tylko połapać się nie mogłam i strasznie głowa mnie bolała.Jest dużo zaległości,bo przez kilka miesięcy nie było nikogo w Ośrodku Sportu,no i jeszcze dokładnie nie wiadomo co mam ostatecznie robić,więc na początek mam wyprowadzić zaległości,to jest co robić.Normalna sprawa zresztą,na początku zawsze tak jest.Ale ja,,,szczęśliwa.
W sobotę mam jechać z sukami po to,żeby wet sprawdził u Saby jak jej skóra wygląda po enkortonie,a Nora na USG,czy nie jest w ciąży.Myślę,że Arka chce wiedzieć,bo wet koniecznie kazał ją przywieść.
Nie będzie lekko,ale zawiozę.Dzisiaj łapki Saby wyglądają lepiej.Wygląda na to,że alergia.Dostała,tylko dwie tabletki enkortonu i odrazu widać poprawę.Opuchlizna zeszła,bo miała lekko spuchnięte tylne łapki.Dzisiaj będę dzwoniła po 20:00,jak wyniki krwi się dowiem.Napiszę wieczorem pa pa.