Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Powodzenia Negrico;).
Boksery w schronisku to tragedia, ale muszę przyznać(z resztą po raz kolejny), że psiurce w "Kundelku" mają bardzo dobre warunki. Jedyne czego im trzeba to "swojego człowieka".

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

halo halo...a my spieszymy z wiadomościami od Negril :) otóż "moja" Czarna Perła Mozambicko- Jamajska :evil_lol: czuje się wyśmienicie w nowym domu... pierwszego dnia miała stresa... po którym juz w kolejnym dniu śladu nie było... dobrze dograła się z psią ekipą rodzinną... a jej Państwo sa nia oczarowani i zachwyceni.... Negrila trzyma sie Człowieka na spacerach .. jednakże na dużej otwartej przestrzeni jeszcze ją korci ... co tam za tym żdziebłem trawy piszczy :evil_lol::evil_lol:

tymczasem wzieło mnie na sentymenty.. i przypominam "moją" Perłe podczas jednego z naszych spacerów:

:bluepaw:

Posted

a wdzięki swoje przypomina SUŁTAN... który z utęsknieniem czeka .... jeden z naszych trzech boksiowych Amigos...... :( pełen wiary i zaufania do człowieka.. ogromnie sympatyczny i przyjazny pies.... bardzo grzeczny i świetnie dogadujący się z człowiekiem. Sułtan to rozkoszna szczenięca dusza:) która tak bardzo chciałaby być blisko człoweika przez cały czas...

:bluepaw:

Posted

GuniaP napisał(a):
Byłam dzisiaj w Kundelku, zajrzałam do do nich, siedziały w kojcach... takie smutne. ech...

Ehhh nawet mi nie przypominajcie:placz:Moje biedactwa gdzie ten domek:placz:

Posted

Co się z tymi ludźmi dzieje.. w Krakowie znaleźli wygłodzoną, śliczną, młodą sunie w Bielski Białej 2 szczeniaki szukają na cito DT.. Gdzie Ci ludzie mają oczy?:shake::-(

Posted

Kochane Cioteczki z Rzeszowa, bardzo proszę o sprawdzenie, jak Sułtan reaguje na dzieci. Całkiem rozsądny pan zadzwonił w odpowiedzi na nasze ogłoszenie... ale potrzebuję rzetelnej informacji - może któraś ma swoje dziecko, albo może pożyczyć od kogoś i sprawdzić, co chłopak na małego ludzia powie...:loveu: