Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gerta']Dziś podesłałam ludzi chętnych na Negril... Trzymajcie kciuki :roll:

Zgłosiła się też pani, która by chciała Ampera, ale ona jest z Niemiec...

TRZYMAM :thumbs: I ZOBACZYMY JAK TO SIE ROZWINIE

[quote name='gerta'] Mam też prośbę - przyślijcie nam na [email protected] jakieś informacje najświeższe, ze dwie fotki każdego, to zrobimy aktualizację fąflom na stronie

ok i z gory wielkie dzięki

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gerta']Dziś podesłałam ludzi chętnych na Negril... Trzymajcie kciuki :roll:

Trzymam mocno :thumbs:
z tego co słyszałam wczoraj w schronie to Negril ma jechac do domu juz niedługo ...
Czyli rozmowy przebiegły pomyslnie ;)

Tak , ze teraz tylko czekamy :lol: na przyjazd Panstwa .

A Sułtanek na allegro :

Bokser Sułtan

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
śliczne boksie proszą o dom !!!

Może im zrobić takie zbiorowe ogłoszenia? :hmmmm:

To dobry pomysł:lol: tylko jak któryś znajdzie dom to trzeba będzie pilnować aktualizacji

Posted

[quote name='ewatr']Trzymam mocno :thumbs:
z tego co słyszałam wczoraj w schronie to Negril ma jechac do domu juz niedługo ...

A Sułtanek na allegro :

Bokser Sułtan

na razie tylko zaciskam :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: zeby nie zapeszyc :thumbs:

Posted

Soema napisał(a):
K_c jakie były powody oddania tych psiaków? Dla mnie ta rasa nie wad :roll: one są przepiękne... Ile Sułtan może mieć?

Ja tez czesto zastanawiałam się jak ktoś mógł wyrzucić wiele z naszych schroniskowych piesków ale przestałam o tym myśleć bo jak dla mnie odpowiedź jest jedna to był na pewno ktoś kto nie ma serca do zwierząt i powinien mieć zakaz posiadania nawet pcheł :eviltong:

Jeżeli chodzi o Sułtana to on moim zdaniem ma ok 1,5 - 2 lat. Jest to piesek bardzo zadbany i widać że ktoś o niego się o niego troszczył wiec w tym przypadku być może właściciel go szuka.
W miejscu gdzie został znaleziony wiszą plakaty z informacją gdzie piesek teraz przebywa.

Posted

[quote name='k_c']
Jeżeli chodzi o Sułtana to on moim zdaniem ma ok 1,5 - 2 lat. Jest to piesek bardzo zadbany i widać że ktoś o niego się o niego troszczył wiec w tym przypadku być może właściciel go szuka.
W miejscu gdzie został znaleziony wiszą plakaty z informacją gdzie piesek teraz przebywa.

Doałam to info do aukcji moze ktos rozpozna psa i powiadomi własciciela ...
Szukamy tez własciciela na rzeszowiaku ;)

Posted

Dzięki serdeczne, mail doszedł, postaramy się dziś/jutro wrzucić aktualizacje na stronę :loveu:. Bardzo się cieszę, że jesteście w Rzeszowie i możemy na Was liczyć :Rose:
A domek dla Negril przez telefon wydawał się wprost idealny, więc mam nadzieję, że wszystko się potoczy po naszej myśli. :thumbs:

Posted

No niestety:-(Bokser nie pasuje do schroniska:-(Jak tam dzisiaj u nich bylam kazde z nich blagalo o dotyk:-(Lizalo mnie po rekach piszczaly:-(A ja sama mam boksa i serce mi sie kraje jak na nie patrze i nic nie moge zrobic:-(

Ludzie ocknijcie sie one na Was czekaja...

Posted

Na życie ze kratami nie zasługuje żadne zwierzę ale to dla zwierząt ze schroniska codzienność i takie zdjęcia dokładnie to pokazują

Posted

Nie tak powinny wyglądać boksery..:shake: takie zrezygnowane na tych zdjęciach.. coś mi się robi.:-( po Sułtana nikt się nie zgłosił? A Czarnuszka będzie miała dom? A ten dom z Niemiec, chyba dla Ampera?:oops:

Posted

Chociaż jej się udało.. dawno nie widziałam czarnego boxia. Ja w Sułtana jestem wpatrzona, ale adopcja dopiero za parę lat wchodzi... Chyba, że będzie mały boxio w potrzebie i trafi do mnie na tymczas i się niechcący przedłuży.. :oops:

Posted

A wiecie może, czy Negril jedzie do tego domku od nas? Oni byli z Jaworzna chyba. W sumie niby nieważne czy od nas czy nie, ważne, zę ma dziewczynka perspektywę domku :loveu:
Wstawiłam na stronę Sułtana i dziś był nawet jeden telefon, ale szkoda gadać... pani chciała boksera dla pięciolatka na urodziny :angryy:
Aktualizację Ampera też zrobiłam, jeszcze tylko Nestor czeka na uzupełnienie. Za dużo tych boksiów w schronach i naszych DT, nie nadążamy ze stroną :oops:

Posted

:multi:Czarna Perła juz w drodze do domu !!!!:multi::sweetCyb:

gertaA wiecie może, czy Negril jedzie do tego domku od nas? Oni byli z Jaworzna chyba.

Dowiem sie skad ten dom i napisze ale to dopiero jak odwiedze schronsiko w tygodniu ;)

Posted

moja najukochańsza bokserowa córcia Negrila juz w drodze do domu :multi: niestety nie udało m i się jej dzisiaj osobiście ucałować na do widzenia... ale wyszalalysmy się wczoraj na naszym ostatnim wspólnym spacerze :)
a domek z jaworzna ..dziewczyny wielkie dzięki za pomoc :buzi: :Rose:

wczoraj osobistą plenerową sesję miał sułtan .. także niebawem pojawią się zdjęcia na watku ..

NEGRILO KOCHANIE WSZYSTKIEGO NAJ !!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu:

:bluepaw: