Doda_ Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Jak dobrze ze Gufi nie trafił do niej :angryy::angryy::angryy: Quote
taks Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 [quote name='Doda_']Jak dobrze ze Gufi nie trafił do niej :angryy::angryy::angryy:[/quote] Pewnie że dobrze tylko, że i tak jakiegoś psa prędzej czy później sobie znajdzie bo nie sądzę aby była w stanie racjonalnie podejść do swoich zachcianek...Gufiemu się udało... Quote
Doda_ Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 [quote name='taks']Pewnie że dobrze tylko, że i tak jakiegoś psa prędzej czy później sobie znajdzie bo nie sądzę aby była w stanie racjonalnie podejść do swoich zachcianek...Gufiemu się udało...[/quote] Czy nie mozna by kiedys indziej do niej pojechać i sprawdzić? Gandzia moglaby powiedziec, ze przyjechała odwiedzić :evil_lol: Quote
clo Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 grzenka napisz pw do fizi bo na gufiaka to fizia prowadzi zbiorke tzn na jej konto przelewamy bo ja juz mam na swoim zorra ,hebanka i korunie wiec bym sie pogubila;) Quote
grzenka Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Dzięki:lol: Już mam nr konta i przelałam pieniążek. Quote
taks Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Przepraszam za offa ale zerknijcie proszę na ten wątek: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f402/teraz-albo-nigdy-zmieniamy-prawo-zasypmy-poslow-mailami-134409/?[/url] myślę, że warto tę inicjatywę rozpropagować na dogo a dołączony film KONIECZNIE zobaczyć :shake: Quote
fizia Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Oj tak - trzeba coś zrobić koniecznie, moze wreszcie gdzieś tam w rządzie, ktos się nad tym wszystkim zastanowi. Quote
ihabe Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Ile jeszcze brakuje?:-( Dla Gufisia każdy dzień się liczy:-( Quote
clo Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 gufi ty sie pakuj i zbieraj deklaracje maly juz chyba az tak wiele nie brakuje:!)) Quote
clo Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 fiziu jak wygladaja nasze stale deklaracje na gufiaka?z tego co ja pamietam to chyba mamy juz ze 100zl stalych prawda? Quote
fizia Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Cały czas uzupełniam pierwsza stronę [B][SIZE=3]Narazie mamy:[/SIZE][/B] [B][SIZE=3]- Clo - [COLOR=yellowgreen]100 zł jednorazowo[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3]- Stokrotka - [COLOR=yellowgreen]20 zł jednorazowo[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#9acd32]- [COLOR=black]Bico -[/COLOR] 50 zł jednorazowo[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#9acd32][COLOR=black]- Diana79[/COLOR] - 26 zł z bazarku[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#9acd32]- [COLOR=black]bazarek od Taks[/COLOR] - 60 zł[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#9acd32][COLOR=black]- Grzenka[/COLOR] - [/COLOR][COLOR=magenta]10 zł miesięcznie[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#9acd32][COLOR=black]- Bico -[/COLOR] [COLOR=magenta]30 zł miesięcznie[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#9acd32]-[COLOR=black] Ihabe[/COLOR] - [COLOR=magenta]50 [/COLOR][COLOR=magenta]zł miesięcznie[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#9acd32][COLOR=black]- Ihabe[/COLOR] - 100 zł jednorazowo[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#9acd32]356 zł jednorazowo[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#9acd32][COLOR=magenta]90 zł miesięcznie[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#ff00ff][COLOR=blue]w sumie[/COLOR] [COLOR=blue]446 zł[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B] [B][COLOR=black]doszło ostatnio do mnie 100 zł od Piotra H - to od Ciebie pieniążki Ihabe?[/COLOR][/B] Quote
ihabe Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 [quote name='fizia']Cały czas uzupełniam pierwsza stronę [B][SIZE=3][/SIZE][/B] [B][COLOR=black]doszło ostatnio do mnie 100 zł od Piotra H - to od Ciebie pieniążki Ihabe?[/COLOR][/B][/quote] tak, to moja druga połówka:lol: Quote
fizia Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 [quote name='ihabe']tak, to moja druga połówka:lol:[/quote] Serdecznie dziękujemy za te pieniążki :loveu::loveu::multi: Quote
__Lara Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Fiziu, wiem, że miałam zrobić allegro cegiełkowe, ale nie wyrabiam :/ Ktoś chciał na tym wątku zrobić jeszcze allegro cegiełkowe - bico mi napisała, że mam go poinstruować - która to osoba? niech się ze mną skontaktuje na PW. Quote
ihabe Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Ja chętnie zrobię allegro cegiełkowe tylko ktoś musi mnie na mailu przeszkolić i podać dokładne info:multi: Quote
clo Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 ihabe lara jestescie kochane!!dziekujemy wam za pomoc! Quote
iwi10 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 przepraszam że wklejam ale tam nikt nie zagląda a ona jest taka smutna i chudziutka proszę pomóżcie mi ją wyciągnąć z schroniska założyłam pierwszy raz wątek i nie wiem co dalej [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/husky-luna-tesknie-wypatruje-domku-w-schronisku-w-gdyni-134595/#post12049785[/URL] Quote
ihabe Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Gufisiu, już jutro Cię zabieramy do hoteliku dziadziusiu. Niedługo zrobi się piękna pogoda i pobiegasz po trawce:multi: Ciocia juz nie może sie doczekać żeby Cię zabrać ze schronu:multi: Quote
diana79 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 czy Guffiś ma jakieś ogłoszenia porobione? jeżeli nie to ja mogę porobić :lol: Quote
fizia Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Miał robione przez cały ten czas pobytu w schronisku, ale jakoś nikt się nie skusił... Ale jutro - miejmy nadzieję, że wszystko bedzie dobrze i że pojedzie do hoteliku - może jakieś fajne zdjęcia, nowe będa i musimy ruszyć z ogłoszeniami Quote
iwi10 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Super że będą nowe zdjęcie bardzo się przydadzą do ogłaszania. Quote
bico Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 [quote name='clo']ihabe lara jestescie kochane!!dziekujemy wam za pomoc![/quote] a biedna bico, że podrzuciła chętnego do allegro cegiełkowego ihabe, Larze, to już przez nikogo niekochana?:eviltong: żartuję:cool3: dobrze, że jest ktoś chętny na zrobienie tego allegro, bo kaska się Gufiakowi przyda:multi: Serdecznie dziękujemy:loveu: gdzie to stale deklaracje, cholerka?:-( Quote
bico Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 [quote name='Gandzia'][B][I]Dzisiaj zainteresowana Gufim Pani była w Wolbromiu na przystanku... Czekała na busa w stanie wskazującym na dość ostre picie.. Razem z nią był jakiś mężczyzna również po mocnym trunku:/ [/I][/B][/quote] No i wszystko jasne:-(:-(:-( Teraz już się ostatecznie utwierdziłam, że dobrze, że Gufiś do niej nie trafił... A jeszcze nie wiadomo co mogło by strzelić do głowy temu facetowi jakby Gufiś czymś go wkurzył np. sporadycznym szczeknięciem czy chęcią wyjścia na dwór po 24 h w domu... Quote
Recommended Posts