Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Doda_']Jak dobrze ze Gufi nie trafił do niej :angryy::angryy::angryy:[/quote]
Pewnie że dobrze tylko, że i tak jakiegoś psa prędzej czy później sobie znajdzie bo nie sądzę aby była w stanie racjonalnie podejść do swoich zachcianek...Gufiemu się udało...

Posted

[quote name='taks']Pewnie że dobrze tylko, że i tak jakiegoś psa prędzej czy później sobie znajdzie bo nie sądzę aby była w stanie racjonalnie podejść do swoich zachcianek...Gufiemu się udało...[/quote]

Czy nie mozna by kiedys indziej do niej pojechać i sprawdzić?
Gandzia moglaby powiedziec, ze przyjechała odwiedzić :evil_lol:

Posted

grzenka napisz pw do fizi bo na gufiaka to fizia prowadzi zbiorke tzn na jej konto przelewamy bo ja juz mam na swoim zorra ,hebanka i korunie wiec bym sie pogubila;)

Posted

Przepraszam za offa ale zerknijcie proszę na ten wątek:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f402/teraz-albo-nigdy-zmieniamy-prawo-zasypmy-poslow-mailami-134409/?[/url]

myślę, że warto tę inicjatywę rozpropagować na dogo a dołączony film KONIECZNIE zobaczyć :shake:

Posted

Cały czas uzupełniam pierwsza stronę

[B][SIZE=3]Narazie mamy:[/SIZE][/B]

[B][SIZE=3]- Clo - [COLOR=yellowgreen]100 zł jednorazowo[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]- Stokrotka - [COLOR=yellowgreen]20 zł jednorazowo[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#9acd32]- [COLOR=black]Bico -[/COLOR] 50 zł jednorazowo[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#9acd32][COLOR=black]- Diana79[/COLOR] - 26 zł z bazarku[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#9acd32]- [COLOR=black]bazarek od Taks[/COLOR] - 60 zł[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#9acd32][COLOR=black]- Grzenka[/COLOR] - [/COLOR][COLOR=magenta]10 zł miesięcznie[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#9acd32][COLOR=black]- Bico -[/COLOR] [COLOR=magenta]30 zł miesięcznie[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#9acd32]-[COLOR=black] Ihabe[/COLOR] - [COLOR=magenta]50 [/COLOR][COLOR=magenta]zł miesięcznie[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#9acd32][COLOR=black]- Ihabe[/COLOR] - 100 zł jednorazowo[/COLOR][/SIZE][/B]

[B][SIZE=3][COLOR=#9acd32]356 zł jednorazowo[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#9acd32][COLOR=magenta]90 zł miesięcznie[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B]

[B][SIZE=3][COLOR=#ff00ff][COLOR=blue]w sumie[/COLOR] [COLOR=blue]446 zł[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B]

[B][COLOR=black]doszło ostatnio do mnie 100 zł od Piotra H - to od Ciebie pieniążki Ihabe?[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='fizia']Cały czas uzupełniam pierwsza stronę

[B][SIZE=3][/SIZE][/B]

[B][COLOR=black]doszło ostatnio do mnie 100 zł od Piotra H - to od Ciebie pieniążki Ihabe?[/COLOR][/B][/quote]

tak, to moja druga połówka:lol:

Posted

Fiziu, wiem, że miałam zrobić allegro cegiełkowe, ale nie wyrabiam :/

Ktoś chciał na tym wątku zrobić jeszcze allegro cegiełkowe - bico mi napisała, że mam go poinstruować - która to osoba? niech się ze mną skontaktuje na PW.

Posted

przepraszam że wklejam ale tam nikt nie zagląda a ona jest taka smutna i chudziutka proszę pomóżcie mi ją wyciągnąć z schroniska założyłam pierwszy raz wątek i nie wiem co dalej
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/husky-luna-tesknie-wypatruje-domku-w-schronisku-w-gdyni-134595/#post12049785[/URL]

Posted

Gufisiu, już jutro Cię zabieramy do hoteliku dziadziusiu. Niedługo zrobi się piękna pogoda i pobiegasz po trawce:multi: Ciocia juz nie może sie doczekać żeby Cię zabrać ze schronu:multi:

Posted

Miał robione przez cały ten czas pobytu w schronisku, ale jakoś nikt się nie skusił...

Ale jutro - miejmy nadzieję, że wszystko bedzie dobrze i że pojedzie do hoteliku - może jakieś fajne zdjęcia, nowe będa i musimy ruszyć z ogłoszeniami

Posted

[quote name='clo']ihabe lara jestescie kochane!!dziekujemy wam za pomoc![/quote]

a biedna bico, że podrzuciła chętnego do allegro cegiełkowego ihabe, Larze, to już przez nikogo niekochana?:eviltong:
żartuję:cool3:
dobrze, że jest ktoś chętny na zrobienie tego allegro, bo kaska się Gufiakowi przyda:multi: Serdecznie dziękujemy:loveu:

gdzie to stale deklaracje, cholerka?:-(

Posted

[quote name='Gandzia'][B][I]Dzisiaj zainteresowana Gufim Pani była w Wolbromiu na przystanku... Czekała na busa w stanie wskazującym na dość ostre picie.. Razem z nią był jakiś mężczyzna również po mocnym trunku:/ [/I][/B][/quote]

No i wszystko jasne:-(:-(:-(

Teraz już się ostatecznie utwierdziłam, że dobrze, że Gufiś do niej nie trafił...

A jeszcze nie wiadomo co mogło by strzelić do głowy temu facetowi jakby Gufiś czymś go wkurzył np. sporadycznym szczeknięciem czy chęcią wyjścia na dwór po 24 h w domu...