Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']To miło usłyszeć pochwałę rasy, hodowanej przez siebie. Myslę, że wszystkich włąścicieli basków ucieszy nowy sympatyk rasy.
DZIĘKUJEMY!
Pzdr.[/quote]

pewnie że sypmatyk :D można powiedziec że fan :wink: zresztą Asiaczek wie że będe miec psa od niej, co on na to :wink: ? zresztą już napisalam ze jak będe miec Basenji to tylko od............ASIACZKA :wink: :) :D :wink:
Mam nadzieje że Asiaczek nauczy mnie jeszcze o tej WSPANIAŁEJ RASIE!!!
A tak wogóle to wole pół na pół jednak, 50%husky, 50%basenji :D
Przygotowuje się do roli właściciela :wink:
Villarica Siberians (później Siberians&basenjis) :wink: :wink:

Posted

Savanah, z tego co pisałaś ty i Asiaczek wynika, że mieszkasz gdzieś na trasie z Wawy do Kaliningradu. Uzupełnij profil z miejscowością - może będzie szansa na spotkanie basków z północy.
No i gratuluję wyboru wspaniałej rasy.
Zdrówko :lol:

Posted

[quote name='Savannah'][quote name='Asiaczek']To miło usłyszeć pochwałę rasy, hodowanej przez siebie. Myslę, że wszystkich włąścicieli basków ucieszy nowy sympatyk rasy.
DZIĘKUJEMY!
Pzdr.[/quote]

pewnie że sypmatyk :D można powiedziec że fan :wink: zresztą Asiaczek wie że będe miec psa od niej, co on na to :wink: ? zresztą już napisalam ze jak będe miec Basenji to tylko od............ASIACZKA :wink: :) :D :wink:
Villarica Siberians (później Siberians&basenjis) :wink: :wink:[/quote]
A ja juz teraz zaczynam poważnie myśleć o przyszłym mężu dla Felki. I wychodzi mi, że może warto powtórzyć krycie Baagna QS Sparkler? Te 2 suczki, które się ostatnio urodziły - są naprawdę OK! Widziałaś już tę z Poznania? I jak?
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek'][quote name='Savannah'][quote name='Asiaczek']To miło usłyszeć pochwałę rasy, hodowanej przez siebie. Myslę, że wszystkich włąścicieli basków ucieszy nowy sympatyk rasy.
DZIĘKUJEMY!
Pzdr.[/quote]

A ja juz teraz zaczynam poważnie myśleć o przyszłym mężu dla Felki. I wychodzi mi, że może warto powtórzyć krycie Baagna QS Sparkler? Te 2 suczki, które się ostatnio urodziły - są naprawdę OK! Widziałaś już tę z Poznania? I jak?
Pzdr.[/quote]

jutro jadę na pierwszy trening wystawowy do małej :wink:
Pzdr
Villarica Siberians

Posted

[quote name='Asiaczek'][quote name='Savannah'][quote name='Asiaczek']To miło usłyszeć pochwałę rasy, hodowanej przez siebie. Myslę, że wszystkich włąścicieli basków ucieszy nowy sympatyk rasy.
DZIĘKUJEMY!
Pzdr.[/quote]

Pzdr.[/quote]

Ja znam świetnego championa. Najlepiej zbudowany piechu w kraju........ :lol:
Zdrówko

Posted

[quote name='Basenji']A to dla Savannah:
[img]http://img173.echo.cx/img173/633/wiosennebiegi31vv.jpg[/img]

Zdrówko :lol:[/quote]

śliczne dzięki :wink: :D czy to twój pieso?napisz bo ja się jeszcze nie bardzo orientuje.....czy to ten słynny na cały świat FINIGAL????? 8)
Pzdr!
Villarica
Ps: moze na jakies wystawie się spotkamy? :wink:

Posted

[quote name='Savannah'][quote name='Basenji']A to dla Savannah:
[img]http://img173.echo.cx/img173/633/wiosennebiegi31vv.jpg[/img]

śliczne dzięki :wink: :D czy to twój pieso?napisz bo ja się jeszcze nie bardzo orientuje.....czy to ten słynny na cały świat FINIGAL????? 8)
Pzdr!
Villarica
Ps: moze na jakies wystawie się spotkamy? :wink:[/quote]

Tak, to ten słynny Fingal.
Zdrówko

Posted

[quote name='Basenji'][quote name='Asiaczek'][quote name='Savannah'][quote name='Asiaczek']To miło usłyszeć pochwałę rasy, hodowanej przez siebie. Myslę, że wszystkich włąścicieli basków ucieszy nowy sympatyk rasy.
DZIĘKUJEMY!
Pzdr.[/quote]

Pzdr.[/quote]

Ja znam świetnego championa. Najlepiej zbudowany piechu w kraju........ :lol:
Zdrówko[/quote]
No, tak. Czyżby ten "pokraczek" to słynny Fingal, brat nie mniej słynnej Felmerii?
Pzdr.

Posted

Oczywiście, że Wam zazdroszczę Fingala! Przeciez on jest lepszy eksterierowo od mojego Farika. No, ale z drugiej strony cieszę się, że jest u Was i że choć te kilka razy został zaprezentowany na wystawach. Jak sam widzisz, te "parę razy" skutkuje tym, że Fingal już jest rozpoznawany przez sympatyków/fanów/sędziów! ą to cos znaczy. Bo moje Farik i Felka są rozpoznawane na zasadzie "bliźniaki-trikolory".
Tak więc nie będę zaprzeczała, że Wam zazdroszczę Fingala!!! Jest to naprawde cudowny pies i ma wspaniały charakter. I to Wasza zasługa.
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Oczywiście, że Wam zazdroszczę Fingala! Przeciez on jest lepszy eksterierowo od mojego Farika. No, ale z drugiej strony cieszę się, że jest u Was i że choć te kilka razy został zaprezentowany na wystawach. Jak sam widzisz, te "parę razy" skutkuje tym, że Fingal już jest rozpoznawany przez sympatyków/fanów/sędziów! ą to cos znaczy. Bo moje Farik i Felka są rozpoznawane na zasadzie "bliźniaki-trikolory".
Tak więc nie będę zaprzeczała, że Wam zazdroszczę Fingala!!! Jest to naprawde cudowny pies i ma wspaniały charakter. I to Wasza zasługa.
Pzdr.[/quote]
:oops: Aż się zarumieniłem................
No ale przyznasz, że jest w tym trochę zasługi i Twojej i TKM!

zdrówko

Posted

[quote name='Asiaczek']Nasza zasługa polega tylko na trafnym doborze rodziców. A cała reszta to Wy!!! I proszę mi tu nie zaprzeczać! Wiem, co piszę i jestem pełnoletnia:)))
Pzdr.[/quote]
I tu poraz kolejny zgodzę się z Asiaczkiem, to prawda że ważny jest dobór idealnego skojarzenia przez hodowce, ale i tak największy wpływ na to jaki pies bedzie później ma właściciel :wink:
pzdr!
Villarica Siberians

I LOVE BASENJI :D :D :D
and Siberians of course :evilbat:

Posted

[quote name='Asiaczek']Hej, [b]Basenji[/b], odezwij się! Chwalą Was, a Wy śpicie...
Dzięki [b]Savannah[/b] za miłe słowa i poparcie.
Pzdr.[/quote]
no właśnie basenji, ja was chwale....a wy śpicie :D :D
Pzdr!
Villarica Siberians

Posted

[quote]Nasza zasługa polega tylko na trafnym doborze rodziców. A cała reszta to Wy!!! I proszę mi tu nie zaprzeczać! Wiem, co piszę i jestem pełnoletnia:)))
Pzdr.[/quote]

[img]http://img70.echo.cx/img70/6492/foxiewku40mv.jpg[/img]
[quote]no właśnie basenji, ja was chwale....a wy śpicie
Pzdr!
Villarica Siberians [/quote]

No bo śpimy, a jak się budzimy to się rumienimy i znowu śpimy.
Zdrówko :lol:

Posted

[quote name='Basenji'][quote]Nasza zasługa polega tylko na trafnym doborze rodziców. A cała reszta to Wy!!! I proszę mi tu nie zaprzeczać! Wiem, co piszę i jestem pełnoletnia:)))
Pzdr.[/quote]

[img]http://img70.echo.cx/img70/6492/foxiewku40mv.jpg[/img]
[quote]no właśnie basenji, ja was chwale....a wy śpicie
Pzdr!
Villarica Siberians [/quote]

No bo śpimy, a jak się budzimy to się rumienimy i znowu śpimy.
fajna fota :wink:
pzdr.
Villarica Siberians

Posted

Basenji - w Twoim przypadku, to raczej psiak-usypiak. A o liczbie mnogiej to ja będę gadała. :lol: Chyba, że coś mnie omineło? Jakaś dyskusja domowa...? :evil_lol:
Pzdr.