Heisy0012 Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 Cześć wszystkim! W niedalekiej przyszłości planuję zakup szczeniaka border collie. W planach mam wspólne treningi agility i frisbee. Na oku mam hodowlę Dynamic Quest, True Story, Border Song i Never Never Land. Ktoś ma jakieś doświadczenia z którąś z tych hodowli? Mi osobiście najbardziej "podoba" się Dynamic Quest. A może jeszcze znacie inne hodowle godne polecenia. Chciałabym psa z włosem półdługim lub krótkim, i choć wiem że to drugorzędna sprawa, marzę o psie z umaszczeniem blue merle więc szukam hodowli gdzie takie szczeniaki się rodzą :) Z góry dziękuję za pomoc! :) Quote
Heisy0012 Posted October 3, 2017 Author Posted October 3, 2017 Bardzo dziękuję za baardzo przydatną informację :) Ostatnio jeszcze wpadła mi w oko hodowla Sonic Workaholic. Świetne psy, szczeniaki dobrze socjalizowane :) Quote
dwbem Posted November 3, 2017 Posted November 3, 2017 A czy te hodowle o angielskichnazwach są legfalne cxzyli Zw.Kyn. , mam nadzieję, że nie pseudo. Quote
kaska.b Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 True Story hodowla bardzo sportowa, super socjal i śliczne szczeniorki :) właścicielka z ogromna wiedzą i pasją 1 Quote
Heisy0012 Posted November 7, 2017 Author Posted November 7, 2017 Dnia 3.11.2017 o 18:47, dwbem napisał: A czy te hodowle o angielskichnazwach są legfalne cxzyli Zw.Kyn. , mam nadzieję, że nie pseudo. Z tymi hodowlami wszystko jest w porządku są rejestrowane w ZKwP i ISDS :) Quote
Recommended Posts