supergoga Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Mała Nora pojechała dzisiaj do swego domku. We Wrocławiu została odebrana przez swoją Panią z którą pojedzie do Zabkowic, gdzie zamieszka z 15 letnią ratlerkę. Pani juz przez telefon okazywała suni serce, zrozumienie tego co przeszła. Mam nadzieje, że Norka szybko dojdzie do siebie i że zaprzyjaxni się z rezydentką. A przynmajmniej będą się tolerować wzajemnie. Pani obiecała regularne wieści. Wiem już, że wszystkich wycałowała serdecznie. Nasza chudzinka - niech już zawsze będzie szczęśliwa. Póxniej wstawię dzisiejsze fotki. Yorija - dzięki wielkie za pomoc! Quote
Monia70 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Gosiu, to cudowne i zaskakujące , że Norka już w domku ! oby wszystko zakończyło sie szczęśliwie i zeby akceptacja byla z każdej ze stron !! Quote
supergoga Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Dzisiaj przeżyłam najpierw wielką radość a póxniej wściekłość bez granic. Dzwoniła nowa Pani Norki. Wspaniała osoba - zachwyty nad sunią to połowa długiej rozmowy. Norka jest cudowna, grzeczna kochana. Przytyła troszkę, ma apetyt, nie brudzi. Unormowały się sprawy żołądkowe. Żadnych problemów - Pani ją uwielbia i jest szczęśliwa. Ale dowiedziałąm się, że podczas wizyty u weta wyszło: sunia niedawno miała połamane żebra. Podejrzewam teraz ten dom: zamykanie w łazience, potworny strach i stres suni, biegunka totalna. I pewnie kopniak z buta. A to kruszynka była. Ludzie, szkoda że nie mam kija i większej wagi. Gnojstwo ludzi nie ma granic. Norkjo - przepraszam, to ja znalazłam tamten dom. Quote
jkp Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 No nie da sie wszystkiego przewidzieć a ludzie .. to tylko ludzie = tysiąc masek , nigdy do końca nie wiadomo co z nimi . Machające ogony są bardziej szczere. Swoja drogą co jeszcze Ci mili ludzie zrobią temu wnuczkowi? Juz nauczyli go kopania czy oni kopali a on płakał za psem !! Za to nowa Pani Norki to skarb !! Warto wierzyć w ludzi jednak:razz:?? Quote
Recommended Posts