Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mała Nora pojechała dzisiaj do swego domku. We Wrocławiu została odebrana przez swoją Panią z którą pojedzie do Zabkowic, gdzie zamieszka z 15 letnią ratlerkę.
Pani juz przez telefon okazywała suni serce, zrozumienie tego co przeszła.
Mam nadzieje, że Norka szybko dojdzie do siebie i że zaprzyjaxni się z rezydentką. A przynmajmniej będą się tolerować wzajemnie.
Pani obiecała regularne wieści.
Wiem już, że wszystkich wycałowała serdecznie.
Nasza chudzinka - niech już zawsze będzie szczęśliwa.

Póxniej wstawię dzisiejsze fotki.

Yorija - dzięki wielkie za pomoc!

• 4 weeks later...
Posted

Dzisiaj przeżyłam najpierw wielką radość a póxniej wściekłość bez granic.
Dzwoniła nowa Pani Norki. Wspaniała osoba - zachwyty nad sunią to połowa długiej rozmowy. Norka jest cudowna, grzeczna kochana. Przytyła troszkę, ma apetyt, nie brudzi. Unormowały się sprawy żołądkowe.
Żadnych problemów - Pani ją uwielbia i jest szczęśliwa.

Ale dowiedziałąm się, że podczas wizyty u weta wyszło: sunia niedawno miała połamane żebra.
Podejrzewam teraz ten dom: zamykanie w łazience, potworny strach i stres suni, biegunka totalna. I pewnie kopniak z buta. A to kruszynka była.

Ludzie, szkoda że nie mam kija i większej wagi.
Gnojstwo ludzi nie ma granic.

Norkjo - przepraszam, to ja znalazłam tamten dom.

Posted

No nie da sie wszystkiego przewidzieć a ludzie .. to tylko ludzie = tysiąc masek , nigdy do końca nie wiadomo co z nimi . Machające ogony są bardziej szczere.
Swoja drogą co jeszcze Ci mili ludzie zrobią temu wnuczkowi? Juz nauczyli go kopania czy oni kopali a on płakał za psem !!
Za to nowa Pani Norki to skarb !! Warto wierzyć w ludzi jednak:razz:??