senitus Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Witam. Mam problem z małym pieskiem 3 miesiące. Piesek ma uraz oczka; Uszkodzenie rogówki w górnym kwadracie. Oczko zmętniało. Zwierzaczek bierze 2 antybiotyki w tym jeden w kropelkach. Czy ktoś miał coś takiego? Czy jest szansa na poprawę stanu oka. Czy będzie widziało? Leczona jest przez okulistę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bou Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 36 minut temu, senitus napisał: Leczona jest przez okulistę. No I w tym cała nadzieja.Pytania zadawaj wetowi,bo nikt inny tego oczka nie widzi. Mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
senitus Posted December 30, 2016 Author Share Posted December 30, 2016 Nie przyszło nam do głowy , a w rogówce jest dziurka. Był a u doktora z Hawajskiej w Warszawie. Pytałam czy jakiś piesek tak miał? My mając wiele lat psy pierwszy raz mamy taki przypadek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts