Agatka Posted December 10, 2004 Posted December 10, 2004 Kochani bardzo prosze o kontakt osobe któa była w Mińsku na białorusi na wystawie i może sie podizelic wrazeniami, doświadczeniami i stawka z katalogu.... Bede niezmiernie zobowiązana !!!! Quote
Sonya-Nero Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 Podnoszę temat, też jestem zainteresowana :D Quote
Agatka Posted December 29, 2004 Author Posted December 29, 2004 ostatnio ktos do mnie pisał na PW ale jak odpowiedziałam to juz sie nie odezwał. Bardzo prosze ta osobe o kontakt!!! Quote
EwikB Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Witam Troszke po czasie ale .. własnie wróciłam z potrójnej wystawy w Mińsku.Sama wystawa zorganizowana OK,choc nawierznia stadionu mocno wpijała sie w kolana przy prezentacji małych psiaków.Wszystkie kartoniki trzeba oczywiscie odstac po stempelek w sekretariacie.Za Dyplom championatu trzeba było zapłacic .Ciekawe kiedy przyślą? Odnosnie finałów to na miedzynarodówce juniory w grupach, a ilosć miejsc na grupach uzależniona od liczebnosci danej grupy, 6 miejsc było w ozdóbkach i gr.II a np. w VI -3 miejsca. Na granicy wszystko zalezy na kogo sie trafi, ale swoje trzeba odstać, mnóstwo papierków i biurokracji i jak sie którys do czegos przyczepi to koniec. My na wjazd czekalismy kilkanascie godzin ale sie opłaciło. Na wystawie klubowej dwa moje lhasa wygrały-Zw,Kl + BOB. Na finałach moj jowo zajmuje III BIS. Na krajowej CAC,BOB, i vice Bog Quote
orsini Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Ewiku a jak z WYjazdem??? mialas badania na przeciwciala??? Quote
króliczek Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 EWIKUBczy sprawdzają przeciwciała na granicy(z powrotem oczywiście)?Czy jeden CAC potrzebny jest do championa BLR? Quote
gwiezdny-wyslannik Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Jak masz Ch.UA to wystarczy jeden CAC z BLR, bo byliśmy ze znajomymi i wystarczył im jeden. Quote
Agappe Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Marta a jak było na granicy??? Bo ja sie zastanawiałam nad wystawą własnie na Białorusi, ale moja mama powiedziała, że mnei nie puści bo to bez sensu, że granica itd.. I w ogóle osoby które były na Białorusi mogłyby sprawdzić czy w katalogu są jakiekolwiek Akity??? Quote
gwiezdny-wyslannik Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 My przejchaliśmy układami w 2 minutki i z 20min. na wypełnianie tych karteczek itp. Na klubowej psów myśliwskich na której byłam nie było ani jedenj akity, ale tam ogólnie było wszystkich psów tylko 200. Ja musze jechać tam skończyć championat, ale jak będę jechać to na jakąś krajówkę może jeszcze w tym roku, jak chcesz Daria możemy razem pojechać - Spike byłby zadowolony :P Quote
Agappe Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 ja to potrzebuję międzynarodową wystawę.. żeby Int ch zrobić Quote
gwiezdny-wyslannik Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 No to możemy do Mińska Białoruskiego na CACIB'ową w Listopadzie jechać. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Jakbym jechała to z moim tatą i Spike'm. Quote
Agappe Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 a tym razem też byście przejechali granice z "układami" w 2 minutki? :p a no co trzeba mieć żeby być championem białorusi? Quote
gwiezdny-wyslannik Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 No myślę, że układami :P Ja wiem, że jeżeli masz Ch.UA to wystarczy jeden CAC a co dalej to nie wiem :D Quote
EwikB Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Normalnie Ch.BY robi sie w kilka wariantów - najszybszy to 4 Cace , w tym jeden albo 2 z międzynarodowej, nie ma odstepu czasu. co do badań na przeciwciała to ja nie mam , ale nikt nie chciał, sprawdzali głównie szczepienia na choroby zakażne. Wydaje mi sie ze z wetem nie jest tak zle, ich chyba najłatwiej przekonać do wypisania potrzebnego papierka. :D pozdrawiam Ewa Quote
Agappe Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 a jak się robi championat ukrainy w takim razie? Quote
warg2003warg Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 4 Cace w tym 1 z Kijowskiej wystawy.Nie ma odstępu czasu.Albo 2 Caca z kwietniowej Kijowskiej.Może być 1 res-cac,ale za ch.Ukrainy.Nie ma innego sposobu bez względu na to w co niektórzy wierzą. Sama zastanawiam się nad Białorusią,wszystko mam ,by ewentualnie być tam tylko 1 raz.Nie znajduje chętnego,by w tamte strony mnie zawiózł. Quote
warg2003warg Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Agappe małe pytanko z jakiej hodowli masz akitę? Quote
Agappe Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 [quote name='warg2003warg']Agappe małe pytanko z jakiej hodowli masz akitę? dzięki za informacje o championacie.. a moja Anata jest z hodowli Yamamoto spod Warszawy.. wszystkie informacje o mojej suni znajdziesz u mnie na stronie www.akita-husky.prv.pl Quote
warg2003warg Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Dzięki za informacje,zastanawiałam się nad inną hodowlą. Quote
kaukazy Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 4 Cace w tym 1 z Kijowskiej wystawy.Nie ma odstępu czasu.Albo 2 Caca z kwietniowej Kijowskiej.Może być 1 res-cac,ale za ch.Ukrainy.Nie ma innego sposobu bez względu na to w co niektórzy wierzą. Czyli na Ch uk wystarczą tylko 2 CACA z kwietniowej kijowskiej wystawy. Czy trzeba koniecznie 4 CACA w tym 1 koniecznie z kijowskiej Niech ktoś napisze dokładnie co trzeba . na tego ch uk[/list] Quote
kaukazy Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Ja znalazłam gdzieś takie wymogi czy one są aktualne czy nie czy są inne wymogi na ch.uk Champion: 6 CAC od 4 sędziów albo 4 CAC (w tym przynajmniej jeden na wystawie międzynarodowej lub klubowej) od 3 sędziów, jeśli ma championat we własnym kraju wystarczy 1 CAC Quote
Recommended Posts