Ada-jeje Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Dogomanka zanim zaczniesz robic rozliczenia to najpierw zacznij od poczatku, na chwile obecna czyli dzis, sa wydatki w takiej kwocie jaka podalam. Jak beda sie ukazywac wplywy na koncie to ja lub hanek bedziemy was o tym informowac. A tak na marginesie to rozliczenie prowadzi sie w pierwszym poscie dla jasnosci sytuacji Quote
dorixx Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Tak do kilku dni pojawi się mój bazarek na Jacusia. Jaki on słodki:loveu: Quote
polciuaa Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 [quote name='Ada-jeje']Dogomanka zanim zaczniesz robic rozliczenia to najpierw zacznij od poczatku, na chwile obecna czyli dzis, sa wydatki w takiej kwocie jaka podalam. Jak beda sie ukazywac wplywy na koncie to ja lub hanek bedziemy was o tym informowac. A tak na marginesie to rozliczenie prowadzi sie w pierwszym poscie dla jasnosci sytuacji[/quote] Co masz na myśli mówiąc `od początku`? Miałam wkleić to rozliczenie do pierwszego postu(tak jak już zresztą napisałam.:shake:) ale najpierw chciałam się dowiedzieć czy wszystko dobrze zapisałam.:shake: Pozatym ku ścisłości-wcale się nie pchałam do robienia tego rozliczenia tylko poprstu zostałam o nie poproszona jako założycielka wątku. Bardzo prosze o mówienie mi o wszelakich niedociągnięciach gdyż jest to moje pierwsze rozliczenie i wiem,ze na pewno nie jest idealne. Wszelkie błedy poprawie,oczywiście jeśli ktoś mnie o nich poinformuje. Quote
gonia66 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 [quote name='dogomanka_']Co masz na myśli mówiąc `od początku`? Miałam wkleić to rozliczenie do pierwszego postu ale najpierw chciałam się dowiedzieć czy wszystko dobrze zapisałam.:shake: Pozatym ku ścisłości-wcale się nie pchałam do robienia tego rozliczenia tylko poprstu zostałam o nie poproszona jako założycielka wątku. Bardzo prosze o mówienie mi o wszelakich niedociągnięciach gdyż jest to moje pierwsze rozliczenie i wiem,ze na pewno nie jest idealne. Wszelkie błedy poprawie,oczywiście jeśli ktoś mnie o nich poinformuje.[/quote] Dziękujemy ze się podjełaś tego zadania, bo faktycznie to wcale nie jest łatwe(mam kilka psiakow i niezle potrafie zamieszac:oops:)...będzie dobrze, nie martw się, najważniejsze, zeby byly pieniazki:loveu:Trzymam kciuki:lol: Quote
Ada-jeje Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Dogomanka podaje linka zajrzyj prosze do pierwszego postu a wzor do rozliczenia masz gotowy. Nie mozesz umieszczac wplat ktorych jeszcze nie ma na koncie. W wplatach na dzis mamy zero. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1166/mela-gacek-ze-smalcowni-kolo-czestochowy-juz-w-ds-nela-jeszcze-szuka-domu-143879/[/URL] Quote
2010 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 To kiedy możemy zabrać szczeniaka zOlkusza? Co jest konieczne? Podaj konkrety>>> Dogomanka to poczekajmy jeszcze trochę na wplaty... Quote
Ada-jeje Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Z szczeniakiem juz dzisiaj byla akcja przeprowadzona i jest chetna osoba z Trzebini, i jak tylko maluch jest do wydania to jutro jedzie po niego, miala dzis dzwonic i sobie go zaklepac. Quote
2010 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 a którego masz na myśli z obrożą czy kuleczkę ta sunia podpalana też czeka... To co jest potrzebne i ile? Quote
polciuaa Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 [quote name='Ada-jeje']Dogomanka podaje linka zajrzyj prosze do pierwszego postu a wzor do rozliczenia masz gotowy. Nie mozesz umieszczac wplat ktorych jeszcze nie ma na koncie. W wplatach na dzis mamy zero. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1166/mela-gacek-ze-smalcowni-kolo-czestochowy-juz-w-ds-nela-jeszcze-szuka-domu-143879/[/URL][/quote] Dobrze,zaraz zmienie pierwszy post i zapisze tak jak mówi Ick deklaracje wpłat,może być? Quote
2010 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 A tam także ten szczeniaczek z obrożą i ta śliczna sunia... Co można zrobić aby je zabrać? Quote
polciuaa Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 zmieniłam pierwszy post,czy teraz moze być? Quote
Ada-jeje Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Natalia, napisz nam tu slowko o Jacusiu, jak spedzil pierwsza noc, czy byly jakies klopoty. Nie wiem jeszcze dokladnie kiedy w tym tygodniu bede mogla zabrac Jacka do lecznicy. Quote
Jade_Natalia Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Dopiero wróciłam ze szkoły więc już pisze:cool3:. Noc minęła ok. Dostał tabletki na robaki. Z Lady dobrze się dogadują. Ogólnie jest bardzo spokojny:lol: Quote
IKA & SONIA Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [quote name='Jade_Natalia']Dopiero wróciłam ze szkoły więc już pisze:cool3:. Noc minęła ok. Dostał tabletki na robaki. Z Lady dobrze się dogadują. Ogólnie jest bardzo spokojny:lol:[/quote] :loveu::loveu::loveu: A czy ma apetyt do jedzenia? Quote
Jade_Natalia Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Apetyt ma:cool3:. Wylazło z niego trochę robaków. Albo ma pchły, albo świerzba. Bardzo się drapie, wygryza sobie ogon. Quote
Ada-jeje Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Musi biedak wytrzymac jeszcze choc ze dwa do trzech dni. :-( Quote
IKA & SONIA Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [quote name='Jade_Natalia']Apetyt ma:cool3:. Wylazło z niego trochę robaków. Albo ma pchły, albo świerzba. Bardzo się drapie, wygryza sobie ogon.[/quote] Biedaczek :-( po wizycie u weta okaże się co mu dolega. Quote
Ada-jeje Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 To mlody pies 2 do trzech lat ale poniewierka go zniszczyla, ma jedno rozerwane ucho ktore jest juz zupelnie zagojone i takie juz zostanie. Quote
Ada-jeje Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Na koncie dla Jacka mamy juz pierwsza wplate [SIZE=3][B]100 zl.[/B][/SIZE] od panstwa z Olkusza dzieki ktorym Jacek rozpoczal nowa droge zycia. DZIEKUJEMY :loveu: Quote
dorixx Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 To jakie są "planowane wydatki" bądź koszt utrzymania Jacusia? wiemy o kastracji i wizycie u weta. Jeśli wpłaty z deklaracji by te koszty pokryły bynajmniej na jakiś czas to może ja zrobie bazarek zamiast na Jacusia to na tą podpalaną sunię? czy jakiegoś innego pieska żeby wydostać z OL? doradźcie dziewczyny. Oczywiscie z niczego się nie wycofuję ale skoro byłoby na razie na Jacusia wystarczająco to przyda się innemu psu z OL? Quote
Ada-jeje Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Dorixx trudno okreslic na dzis wydatki Jacka, jutro postaram sie jechac z nim do weta, musimy najpierw ustalic co jest z jego skora, napewno beda brane zeskrobiny, jak rowniez czy czasem dla niego nie bedzie potrzebna jakas specjalistyczna karma. Kastracja odbedzie sie na pewno nie wczesniej niz za miesiac. Pies jest w zbyt zlym stanie zebysmy mogly planowac juz dzis kastracje. Jest tez juz na koncie[B] 50 zl.[/B] od IKA&SONIA.[B] DZIEKUJEMY [/B] Quote
Ada-jeje Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Bylysmy z Natalia u weta, zeskrobiny pobrane, ktore nie wykazaly zadnej choroby skornej, ale nie jest to calkowice wykluczone. Jacus mial pchelki i zostal dzis odpchlony, wet podal mu tez antybiotyk z sterydem zeby sie mniej drapal. Mam jeszcze kupic siemie laniane lub olej z oliwek i podawac do karmy. Jutro z hanek jedziemy do lecznicy wykapac Jacka, a pozniej obserwujemy czy jego stan skory sie poprawi. Dzisiejszy koszt wizyty[B] 30 zl.[/B] Quote
Recommended Posts