maksiorek Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='maga18']chwalę się :loveu: :grins: moja grzywka Ch.Pl, Ch.Rom, Mł.Ch.Pl APRILIA PEARL Gattaca - BOG XI gr :laola: Myślę, że to cudeńko jednak rasowe i nie z jedenastej grupy?;) I z góry uprzedzam, że nie mam nic przeciwko misiaczkom z "jedenastki". Quote
Natalia_W Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 A co to za sznaucer mini pieprz i sól na BOG II ?????? Quote
husky_strzegom Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Siberian Husky: Arktogea GRANADA: Zw.mł, NJwR, BOB, III Najpiękniejszy Pies Oddziału Wałbrzyskiego :Cool!::bigcool::Cool!::bigcool: Gratulacje dla innych :) Quote
panienkabubu Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 feeria napisał(a):BOG II I nowofunland II sznaucer mini p/s III czarny terier dziękuję :) Quote
maga18 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Bubu dzieki za gratki :) a bostona nie widziałam grupie Natalia nie mam katalogu wiec z imienia i przydomka nie napiszę, ale kojarzę z widzenia handlerke/właścicielke - blondynka w niebieskiej/turkusowej marynarce :lol::oops: Quote
simbik Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='maga18']chwalę się :loveu: :grins: moja grzywka Ch.Pl, Ch.Rom, Mł.Ch.Pl APRILIA PEARL Gattaca - BOG XI gr http://lh3.ggpht.com/_M5ZIfS61qCw/Siv8SvwdXiI/AAAAAAAAMkg/lrSeugnijxU/s640/32.jpg :laola: Wieeeelgachne gratki :laola: Quote
maga18 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 dzieki :) teraz widze ze napisalam XI grupy, a nie IX :eviltong: jakby ktos mial ochote poogladac fotki z wystawy to zapraszam do albumu - album picassa - są tam wszystkie grzywacze jakie były na wystawie + kilka innych psiaków, niestety nie mam ani jednego zdjęcia z finałów Quote
Judit Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 od nas Arwena Shadow Dog - Zw.Mł, NJwR, BOB! :p był to jej debiut i pierwsze BOB w wieku 13 miesięcy :loveu: może ktoś ma jakąś jej fotkę z ringu bądź też poza ringiem? :cool1: Quote
feeria Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 BOG gr. II nie widać numerów więc nie wiem co to za sznaucer. Quote
viol Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 BIS Weteranów ERIC THE RED Degli Antichi Mulini - I dosk. CWC, NDPwR, BIS weteranów II LABELLE Tasmańska Elitte - I dosk, Zw.Mł, NJwR, BOB PANDA Bon Voyage - WO, NSzwR :D Quote
panienkabubu Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Mogę prosić o zmianę rozmiaru zdjęć na regulaminowy max 640x480pix? Quote
insomniaaaa Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 A zna ktoś wyniki labradorów lub ma jakieś zdjęcia ?? Quote
Dorota_Fiszer Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 asia1983adis napisał(a):A zna ktoś wyniki labradorów lub ma jakieś zdjęcia ?? Wyniki labradorow jak sadze sa na labotece. Quote
Różyczka Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Na stronie oddziału są wyniki+zdjęcia http://psywalbrzych.republika.pl/wystawy.htm Quote
Recommended Posts