Jump to content
Dogomania

GALERIA YORKOW - tylko foty, żadnych komentarzy

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kincia']Moje przyszłe maleństwo :loveu:

Kincia nawet nie wiemsz jak się ciesze,że beziesz miała swojego pieszczoszka!!!! Ciekawe co na to Jacky???? Piękny jest no!!!!:loveu::loveu:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jofka napisał(a):
Kincia nawet nie wiemsz jak się ciesze,że beziesz miała swojego pieszczoszka!!!! Ciekawe co na to Jacky???? Piękny jest no!!!!:loveu::loveu:

Jacky nie ma nic do gadania :evil_lol::evil_lol:

Posted

sliczne psy i śliczna stronka,myślę,że gdybym nie miała zamówionego psiaka też bym się powaznie zainteresowała tą hodowlą,już jak się zachwycałam Etienne :p :loveu: Aniu to twoja hodowla? bo mas zlinka pod spodem :oops::razz:

Posted

Ooo no proszę jest i siostrzyczka ostatnia widziałam ją na żywo:p śliczna jest i widać podobieństwo do mojej Etienny tylko że moja jest drobniejsza i mniejsza…

ETIENNA DE VILLAR

Posted

Hallo, hallo
moje słowa kierują do wszystkich Tych, którzy maja problem z przeczytaniem tematu tego wątku. Chcę wam przytpomnieć że w tym temacie pojawiać się powinny tylko zdjęcia i opcjonalnie opisy do nich. Wiem że, niektóre fotki aż same się proszą o skomentowanie ale weźcie wtedy skopiujcie link i skomentujcie je na OFFie, na forum są osoby które wchodza w ten wątek by pooglądać zdjęcia a nie czytać zapis cudzych wrażeń

Mam nadzieję że się poprawicie:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...