madziasto4 Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Przedstawiam wam masterka :] na plaży Pozdrawiam madzia&master
edi,feti,gusia Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Nio prosze dac mi nagródke-tak cierpliwie pozuje :lol:
edi,feti,gusia Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 umiem nawet oczko puscic-dla nagrody wszystko :lol: juz zaraz dostane ta obiecana nagrode-napewno! Przepraszam za poprzednia wielkosc zdjec,ale poraz pierwszy korzystałam z innego programu i jakos tak wyszło :oops: mam nadzieje ze teraz jest dobrze.Przepraszam za utrudnienia.
Beata-Daisy Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 :D JAKOŚĆ FATALNA ALE LEPSZE TO NIŻ NIC, POPROSTU Z TELEFONU FOTKA JUZ NIEDLUGO BEDE POSIADACZKA APRATU CYFROWEGO WIEC ZASYPIE ZDJECIAMI :D JACKLIN WIEK 3 MIES
edi,feti,gusia Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 a teraz przyjaciółki razem-Fetinka i Gumisia
herbina Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Córeczka Herbiny Mgiełka panna przebrała się w ciuszki Rikiego :oops: tu na rączkach u Ani :angel:
Recommended Posts