Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aktualne wiadomości;

Dziś do kasi pojechał Henio, tu jego wątek:https://www.dogomania.com/forum/topic/349504-henio-stara-głucha-demencyjna-ofiara-porządków-świątecznych-prosi-o-wsparcie/

Jako, że Misu, który jest jeszcze w schronisku na pewno będzie potrzebował diagnostyki i najprawdopodobnie leczenia, a co za tym idzie, będzie potrzebował większego wsparcia finansowego, to najlepiej by było jakby spadek po Berciku przypadł jemu. Ale oczywiście tu decyzja nalezy do deklarowiczek.

Koszt utrzymania Misia to 280zł/mc, zaś Henia 240zł, więc tu również pojawia się większa kwota. Może uda się bazarkami utryzmać Henia, może ktoś coś wspomoże dodatkowo. 

Jeśli chodzi o Misia, to w przyszłym tyg ma mieć badanie kontrolne na obecność lablii, jeśli tylk okaże się negatywny, to od razu go zabieram. Dziś jeszcze dowiedziałam się że wykryto u niego niedoczynność tarczycy :( Biedak chudnie z dnia na dzień i mam nadzieje, że na tym skończą sie jego choroby :(

A tak w ogóle, to przedstawiam Misia :)

49512287_2019817144776251_1800829768023670784_n.jpg.cdc7e414f01443e6d4531d0cdb90114d.jpg

Osobiście zwiększam swoją deklaracje do 20zł

Zaraz założe mu wątek, mam nadzieje, że osoby które wspomogały wcześniej Largo [*] i Bercika [*] będą równiez na wątku Misia :)

Posted

Deklaracje:

20 zł Szira

10 zł sunia2000 - przekazane na Misia, 20zł

50 zł Magda

50 zł Zosia

10 zł mdk8 - przekazane na Misia

20 zł Magda I.

20 zł Maja

20 zł Bakusiowa

Razem: 200 zł

Powyżej byłe deklaracje na Bercika, czy ktoś zechce jeszcze przekazać je na Misia? Gdzieś chyba widziałam potwierdzenie bakusiowej :) ale nie mogę znaleźć :(

Miesięczny koszt utrzymania Misia to 350zł +karma, na karmę mam nadzieję uzbierać bazarkami, ale przydało by się chociaż 250-300zł stałych deklaracji :(

Posted
11 minut temu, sunia2000 napisał:

Deklaracje:

20 zł Szira

10 zł sunia2000 - przekazane na Misia, 20zł

50 zł Magda

50 zł Zosia

20 zł Magda I.

20 zł Maja

20 zł Bakusiowa

Razem: 200 zł

Powyżej byłe deklaracje na Bercika, czy ktoś zechce jeszcze przekazać je na Misia? Gdzieś chyba widziałam potwierdzenie bakusiowej :) ale nie mogę znaleźć :(

Miesięczny koszt utrzymania Misia to 350zł +karma, na karmę mam nadzieję uzbierać bazarkami, ale przydało by się chociaż 250-300zł stałych deklaracji :(

4 minuty temu, bakusiowa napisał:

Deklaruje 30 zł stałej. Jak będę mogła to wyślę więcej.

Dziękuje :)

To mamy:

20 zł Szira

10 zł sunia2000 - przekazane na Misia, podwyższone do 20zł

50 zł Magda

50 zł Zosia

20 zł Magda I.

20 zł Maja

20 zł Bakusiowa - przekazane na Misia, podwyższone do 30zł

Razem 60zł

Potrzeba 350zł/mc