Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[CENTER][SIZE=5][COLOR=red][B]bardzo prosze aby ktoś z Sosnowca poszedł na spotkanie z ta Panią[/B][/COLOR][/SIZE]
-niestety ja nie dam rady mój mąz póżno wraca z pracy niewiem kiedy bede mogla a to przeciez chodzi o czas[/CENTER]

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Z kim trzeba porozmawiać, co trzeba zrobić?
Pisac na gg 10190387
Od razu mówię, że nie mogę brać na tymczas bo moja suka zamęczy, chyba, ze to ma być przechowanie na kilka dni.

Posted

[quote name='Cekinka13*'][B]W Halinowie jest super DT za 300/200 zł msc. Kasę uzbieramy!!! Proszę o transport Sosnowiec - Halinów! Zmieniam tytuł![/B][/QUOTE]

Transport pilnie potrzebny !!!

Posted

Jak rozsylacie ludziom PW to najpierw sprawdźcie czy te psy w ogóle sa tam.
Jest DT, ja już zmartwiona szukam transportu i kasy na transport, szukam kogos kto zaszczepi suke i sprawdzi czy da sobie smycz zapiac, a dopiero potem jak juz zadzwonilam do babki zajmujacej sie psami uslyszalam ze SM tam byla, ani suki ani szczeniakow juz nie ma, 2 sa jeszcze w schronisku chyba, ale pewnie zaraz pojda do nowych domów.
Ale skoro DT dla suki jest uszczesliwijcie innego psiaka, najlepiej tego którego na innym wątku dody właściciel maltretuje, ale to już musicie się jakoś z Doda dogadać, bo ja w takie wątki gdzie jest konflikt rodzinny się nie mieszam, nie znam tej babki.
PS to taka rada na przyszłość, broń Boże nie pretensje:roll:

Posted

no i pięknie :shake:
babka najpierw odmawiała pomocy z naszej strony twierdziala ze swietnie sobie radzi pozniej jak juz powiedziala ze niewie co ma robic i zeby pomoc to pojawila sie SM :shake:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...