Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Doda_']
MartynoP - jeśli znajdziesz szczeniaków, zrób zdjecie tez domek w którym przebywają i dokładny adres podaj[/quote]

tak tylko ze ja prosiłam was o adres ja wiem tylko ze sosnowiec i ze to na Niwce.
Tą aukcje wystawila ta pani ktora je dokarmia?
[url=http://www.allegro.pl/item573436768_bezdomne_szczeniaczki_oddam_w_dobre_rece.html]BEZDOMNE SZCZENIACZKI ODDAM W DOBRE RECE (573436768) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

jesli tak to zadzwonie jutro do tej pani i sie dowiem co i jak

Posted

[quote name='Cekinka13*']Tak, Martyno.

Zostały 2 suczki i 2 pieski.[/quote]

juz dzwonie ;)

EDIT:No i....Pani wyraznie nie chce pomocy.Twierdzi ze radzi sobie z dokarmianiem ich i szukaniem domow.
Zostaly 3 psiaki-reszta oddana.Karmi je 3 razy dziennie.Zdecydowanie unikala podania adresu,gdy powiedzialam ze szukamy dla suni tymczasu lub hotelu powiedziala ze jak ja zlapie-bo onaponoc nie siedzi z dziecmi tylko biega gdzie chce to zrobi zdjecie i da mi znac.Nie chciala tez umowic sie z kims zeby tam podjechac razem z nia.
Poprostu unikala tematu pomocy nawet nie zmienila zdania jak jej powiedzialam ze jest zimno i trzeba im tymczasow :shake:

Posted

[quote name='Doda_']kurcze...

martynop moze sobie poradzimy bez tej pani? popytac ludzi trzeba na pewno ktos bedzie wiedzial bo slychac szczekania psow, maluszki maja 6 tyg to pewnie juz biegaja, ale ja wczoraj jadac na tej ulicy nie widzialam zadnych psow nawet tą suczke tez.[/quote]

ok ale jaka to ulica? jakie okolice? nic niewiem :shake:

Posted

kurcze...

martynop moze sobie poradzimy bez tej pani? popytac ludzi trzeba na pewno ktos bedzie wiedzial bo slychac szczekania psow, maluszki maja 6 tyg to pewnie juz biegaja, ale ja wczoraj jadac na tej ulicy nie widzialam zadnych psow nawet tą suczke tez.

Posted

no cekinko masz racje, no to co - martynap - bez pomocy tej pani moze poradzimy sobie? jesli ta pani prześle Ci zdjecia suni-matki, bedzie o wiele lepiej,bedziemy wiedzialy jak wyglada, a jesli na zdjeciu bedzie widac np domek lub okolica to tez moze nam pomóc.

Posted

[quote name='MartynaP']podaj mi na PW ulice chociaz okolice kolo czego to jest cokolwiek wiesz ja popytam[/quote]

przepraszam ze nie odpisalam ale posty wskakuja :angryy:
juz pisze Ci na pw

Posted

[quote name='Doda_']przepraszam ze nie odpisalam ale posty wskakuja :angryy:
juz pisze Ci na pw[/quote]

ok-odpisalam
Czy moze bysmy sie spotkaly i razem poszukały-jak wolisz?
W jakich godzinach jestes dyspozycyjna?

Posted

[quote name='MartynaP']ok-odpisalam
Czy moze bysmy sie spotkaly i razem poszukały-jak wolisz?
W jakich godzinach jestes dyspozycyjna?[/quote]

Moze w czwartek bede mogla, ale jeszcze nie wiem. W srode tez moze.. /od godz 15-16/

Posted

[quote name='Doda_']podnoszę...!!!
kto może zadzwonić do tej pani i sie spytac ile zostalo pieskow? i moze poprosic o zdjecie suni-matki ?[/quote]
bosz przepraszam jutro zadzwonie zapomnialam
obiecuje zadzwonie jutro ;)

Posted

zostały dwa szczeniaki siedza z mama ta pani nie wie co zrobic zgodzila sie spotkac.
Doda pasuje ci jutro miedzy 17 a 20 bo mam tej pani dac znac.Moze sie z toba spotkac kolo bramy kopalni piasku na koncu ulicy długiej
Mowi ze musi cie zaprowadzc bo sama nie znajdziesz
Mam jej dac znac czy ci pasuje

Posted

[B]Pewnie, hotelik jest stokroć lepszy, tyle, że nikt nic nie deklaruje...[/B]

[B]Choć może jednak... :roll: Ja daję 20 zł miesięcznie.[/B]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...