halbina Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 chyba trzeba zgadać sie z tą panią osobiście... i razem iść je obfocić...
MartynaP Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [quote name='Doda_'] MartynoP - jeśli znajdziesz szczeniaków, zrób zdjecie tez domek w którym przebywają i dokładny adres podaj[/quote] tak tylko ze ja prosiłam was o adres ja wiem tylko ze sosnowiec i ze to na Niwce. Tą aukcje wystawila ta pani ktora je dokarmia? [url=http://www.allegro.pl/item573436768_bezdomne_szczeniaczki_oddam_w_dobre_rece.html]BEZDOMNE SZCZENIACZKI ODDAM W DOBRE RECE (573436768) - Aukcje internetowe Allegro[/url] jesli tak to zadzwonie jutro do tej pani i sie dowiem co i jak
Cekinka13* Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Tak, Martyno. Zostały 2 suczki i 2 pieski.
MartynaP Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [quote name='Cekinka13*']Tak, Martyno. Zostały 2 suczki i 2 pieski.[/quote] juz dzwonie ;) EDIT:No i....Pani wyraznie nie chce pomocy.Twierdzi ze radzi sobie z dokarmianiem ich i szukaniem domow. Zostaly 3 psiaki-reszta oddana.Karmi je 3 razy dziennie.Zdecydowanie unikala podania adresu,gdy powiedzialam ze szukamy dla suni tymczasu lub hotelu powiedziala ze jak ja zlapie-bo onaponoc nie siedzi z dziecmi tylko biega gdzie chce to zrobi zdjecie i da mi znac.Nie chciala tez umowic sie z kims zeby tam podjechac razem z nia. Poprostu unikala tematu pomocy nawet nie zmienila zdania jak jej powiedzialam ze jest zimno i trzeba im tymczasow :shake:
MartynaP Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [quote name='Doda_']kurcze... martynop moze sobie poradzimy bez tej pani? popytac ludzi trzeba na pewno ktos bedzie wiedzial bo slychac szczekania psow, maluszki maja 6 tyg to pewnie juz biegaja, ale ja wczoraj jadac na tej ulicy nie widzialam zadnych psow nawet tą suczke tez.[/quote] ok ale jaka to ulica? jakie okolice? nic niewiem :shake:
Doda_ Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 kurcze... martynop moze sobie poradzimy bez tej pani? popytac ludzi trzeba na pewno ktos bedzie wiedzial bo slychac szczekania psow, maluszki maja 6 tyg to pewnie juz biegaja, ale ja wczoraj jadac na tej ulicy nie widzialam zadnych psow nawet tą suczke tez.
MartynaP Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 podaj mi na PW ulice chociaz okolice kolo czego to jest cokolwiek wiesz ja popytam
Cekinka13* Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 :angryy::angryy::angryy: Trzeba zabrać przynajmniej tę sukę, żeby znowu nie zaszła w ciążę...
Doda_ Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 no cekinko masz racje, no to co - martynap - bez pomocy tej pani moze poradzimy sobie? jesli ta pani prześle Ci zdjecia suni-matki, bedzie o wiele lepiej,bedziemy wiedzialy jak wyglada, a jesli na zdjeciu bedzie widac np domek lub okolica to tez moze nam pomóc.
Doda_ Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [quote name='MartynaP']podaj mi na PW ulice chociaz okolice kolo czego to jest cokolwiek wiesz ja popytam[/quote] przepraszam ze nie odpisalam ale posty wskakuja :angryy: juz pisze Ci na pw
Cekinka13* Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 [CENTER][B][SIZE=5]Kto da suni DT ???[/SIZE][/B] :shake::shake::shake:[/CENTER]
MartynaP Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [quote name='Doda_']przepraszam ze nie odpisalam ale posty wskakuja :angryy: juz pisze Ci na pw[/quote] ok-odpisalam Czy moze bysmy sie spotkaly i razem poszukały-jak wolisz? W jakich godzinach jestes dyspozycyjna?
Doda_ Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 [quote name='MartynaP']ok-odpisalam Czy moze bysmy sie spotkaly i razem poszukały-jak wolisz? W jakich godzinach jestes dyspozycyjna?[/quote] Moze w czwartek bede mogla, ale jeszcze nie wiem. W srode tez moze.. /od godz 15-16/
Doda_ Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 podnoszę...!!! kto może zadzwonić do tej pani i sie spytac ile zostalo pieskow? i moze poprosic o zdjecie suni-matki ?
MartynaP Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 [quote name='Doda_']podnoszę...!!! kto może zadzwonić do tej pani i sie spytac ile zostalo pieskow? i moze poprosic o zdjecie suni-matki ?[/quote] bosz przepraszam jutro zadzwonie zapomnialam obiecuje zadzwonie jutro ;)
Doda_ Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Martyno nic się nie stało :loveu: No to czekam..........
MartynaP Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 zostały dwa szczeniaki siedza z mama ta pani nie wie co zrobic zgodzila sie spotkac. Doda pasuje ci jutro miedzy 17 a 20 bo mam tej pani dac znac.Moze sie z toba spotkac kolo bramy kopalni piasku na koncu ulicy długiej Mowi ze musi cie zaprowadzc bo sama nie znajdziesz Mam jej dac znac czy ci pasuje
Cekinka13* Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 [B]Czy jesteście w stanie zawieźć sunię do schronu?[/B]
Doda_ Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 do schronu? nie hotelik? a szczeniaczki ? zostaly dwa
Cekinka13* Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 [B]Pewnie, hotelik jest stokroć lepszy, tyle, że nikt nic nie deklaruje...[/B] [B]Choć może jednak... :roll: Ja daję 20 zł miesięcznie.[/B]
Recommended Posts