papryka Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 Witam mamy wolne miejsca u nas w hotelu.zapraszamy do Psiej Chaty.kontakt 533 286 692 Quote
Nadziejka Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 zagladam z kciukamiiii uf ...wedrowniczek sie znalazl jeden cwaniunki hoho Quote
Marysia R. Posted May 11, 2016 Author Posted May 11, 2016 Z przyjemnością donoszę, że u Floksa vel Porto wszystko w jak najlepszym porządku :) Zadomowił się już na dobre, już nie próbuje samotnych wypadów (płot został dodatkowo zabezpieczony a poza tym myślę, że już zobaczył, że tu jest jego miejsce. Był już u weta - został zaszczepiony na wściekliznę i ma już założoną książeczkę. Jednym słowem wszystko w najlepszym porządku :) O 1.05.2016 o 14:38, Mattilu napisał: Wlasnie, czy Panstwo zgodzili sie na kastracje? Mattilu przepraszam, jakoś przegapiłam Twoje pytanie. Państwo jak najbardziej zgodzili się na kastrację i zresztą sami też by to zrobili - wszystkie ich zwierzaki (same dziewczyny ;)) są po sterylkach. W umowie zapisaliśmy, że zabieg ma się odbyć do końca czerwca ale na pewno będzie wcześniej, musimy teraz odczekać dwa tygodnie od szczepienia na wściekliznę i będzie można go zapisać (będzie kastrowany u Złotego Doktora). Radek wie, że gdyby potrzebowali z tym jakiejś pomocy to zawsze może do mnie dzwonić :) Aha, ponieważ już nic nie przewidzianego się raczej nie wydarzy, chciałabym przekazać kasę pozostałą po kwiatku na chociaż niewielkie zmniejszenie długu DT Kasandra. Wiem, że Mattilu jest zdecydowanie za i chciałabym się upewnić, że pozostali darczyńcy nie mają nic przeciwko. Dajcie proszę znać, czy zgadzacie się, żeby wesprzeć w ten sposób dziewczyny :) 1 Quote
Nadziejka Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 Psinuniu najlepsiutkiego najpiekniejszego zycze serduchem sciskam za wszystko Quote
Marysia R. Posted May 23, 2016 Author Posted May 23, 2016 Kochani, ponieważ nikt nie wypowiedział się w kwestii przekazania kasy po Floksie dla DT Kasandra to uznam to za milczącą zgodę i przekażę "spadek" w wysokości 123,32zł dziewczynom :) 1 Quote
domtymczasowykasandra Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 21 godzin temu, Marysia O. napisał: Kochani, ponieważ nikt nie wypowiedział się w kwestii przekazania kasy po Floksie dla DT Kasandra to uznam to za milczącą zgodę i przekażę "spadek" w wysokości 123,32zł dziewczynom :) Bardzo dziękujemy - pieniążki już u naszych podopiecznych :) Quote
Marysia R. Posted May 24, 2016 Author Posted May 24, 2016 2 minuty temu, domtymczasowykasandra napisał: Bardzo dziękujemy - pieniążki już u naszych podopiecznych :) Super, dziękuję za potwierdzenie :) 1 Quote
Recommended Posts