Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z przyjemnością donoszę, że u Floksa vel Porto wszystko w jak najlepszym porządku :) Zadomowił się już na dobre, już nie próbuje samotnych wypadów (płot został dodatkowo zabezpieczony a poza tym myślę, że już zobaczył, że tu jest jego miejsce. Był już u weta - został zaszczepiony na wściekliznę i ma już założoną książeczkę. Jednym słowem wszystko w najlepszym porządku :)

O 1.05.2016 o 14:38, Mattilu napisał:

Wlasnie, czy Panstwo zgodzili sie na kastracje?

Mattilu przepraszam, jakoś przegapiłam Twoje pytanie. Państwo jak najbardziej zgodzili się na kastrację i zresztą sami też by to zrobili - wszystkie ich zwierzaki (same dziewczyny ;)) są po sterylkach. W umowie zapisaliśmy, że zabieg ma się odbyć do końca czerwca ale na pewno będzie wcześniej, musimy teraz odczekać dwa tygodnie od szczepienia na wściekliznę i będzie można go zapisać (będzie kastrowany u Złotego Doktora). Radek wie, że gdyby potrzebowali z tym jakiejś pomocy to zawsze może do mnie dzwonić :)

Aha, ponieważ już nic nie przewidzianego się raczej nie wydarzy, chciałabym przekazać kasę pozostałą po kwiatku na chociaż niewielkie zmniejszenie długu DT Kasandra. Wiem, że Mattilu jest zdecydowanie za i chciałabym się upewnić, że pozostali darczyńcy nie mają nic przeciwko. Dajcie proszę znać, czy zgadzacie się, żeby wesprzeć w ten sposób dziewczyny :)

• Upvote 1
Posted

Kochani, ponieważ nikt nie wypowiedział się w kwestii przekazania kasy po Floksie dla DT Kasandra to uznam to za milczącą zgodę i przekażę "spadek" w wysokości 123,32zł dziewczynom :)

• Upvote 1
Posted
21 godzin temu, Marysia O. napisał:

Kochani, ponieważ nikt nie wypowiedział się w kwestii przekazania kasy po Floksie dla DT Kasandra to uznam to za milczącą zgodę i przekażę "spadek" w wysokości 123,32zł dziewczynom :)

Bardzo dziękujemy - pieniążki już u naszych podopiecznych :)