stokrotka.af Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Jouś wpadła, Jolus wpadła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]jakżeś ty wlazła na ten kamień:-o beruś:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 [I][B]Dałabys jakies foty :mad:[/B][/I] Quote
apple Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='zuzolandia'][I][B]Dałabys jakies foty :mad:[/B][/I][/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przestań! Przecież to nie Fotoblog:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Przestań! Przecież to nie Fotoblog:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [I][B]taaaa kocioł i garnek :diabloti::diabloti:[/B][/I] [I][B]hellooo...wpadlibyscie od czasu do czasu ..:eviltong:...ja tez mam przestoje ale sie staram :eviltong:[/B][/I] Quote
sota36 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Ano wpadne - dzis, jak mi Darecki program do obrobki fot naprawi! Quote
apple Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='sota36']Ano wpadne - dzis, jak mi Darecki program do obrobki fot naprawi![/QUOTE] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Dobrze, że jest na kogo zwalić:diabloti: Kto Cię tak wczoraj atakował z lodówki?:razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
sota36 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Pewna dama(?) znajaca sie na wszystkim , czyli chyba na niczym... choc nie wiem, moze ja sie nie znam... Mierzyc sie z nia nie bede - nie ta konkurencja wagowa. Quote
apple Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='sota36']Pewna dama(?) znajaca sie na wszystkim , czyli chyba na niczym... choc nie wiem, moze ja sie nie znam... Mierzyc sie z nia nie bede - nie ta konkurencja wagowa.[/QUOTE] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie znam:roll: :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie znam:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] [I][B]to sie ciesz kobito :diabloti::diabloti:...[/B][/I] Quote
apple Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='zuzolandia'][I][B]to sie ciesz kobito :diabloti::diabloti:...[/B][/I][/QUOTE] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A ty miałaś niePRZYJEMNOŚĆ?:razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A ty miałaś niePRZYJEMNOŚĆ?:razz:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [I][B]miałam ...brrrr :diabloti:[/B][/I] Quote
apple Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='zuzolandia'][I][B]miałam ...brrrr :diabloti:[/B][/I][/QUOTE] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Aż tak źle?:roll: Ojej to kto tam u was budzi taką grozę:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Aż tak źle?:roll: Ojej to kto tam u was budzi taką grozę:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [I][B]taka jedna z wielkim cycem :diabloti::diabloti:[/B][/I] Quote
apple Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='zuzolandia'][I][B]taka jedna z wielkim cycem :diabloti::diabloti:[/B][/I][/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]madonna?:crazyeye: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]madonna?:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT] [/QUOTE] [I][B]mozna to tak ujac :evil_lol::evil_lol:[/B][/I] Quote
apple Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='zuzolandia'][I][B]mozna to tak ujac :evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Żałuję, że nie poznałam, mogła bym sie odnieść:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Żałuję, że nie poznałam, mogła bym sie odnieść:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [I][B]wierz nom na słowo...nie mosz czego załowac :shake:[/B][/I] Quote
apple Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='zuzolandia'][I][B]wierz nom na słowo...nie mosz czego załowac :shake:[/B][/I][/QUOTE] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]penie tak, ale ja się tam żadnej madonny z wielkim cycem nie boję:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
lespaa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='sota36']Pewna dama(?) znajaca sie na wszystkim , czyli chyba na niczym... choc nie wiem, moze ja sie nie znam... Mierzyc sie z nia nie bede - nie ta konkurencja wagowa.[/QUOTE] Nelusia nasza kochana!:lol: Quote
sota36 Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Lespaa, czyli Pat - BINGO!!!! Wyslij totka - wygrasz! Masz szczesliwy numerek! Nelusia R.:) zona pana o kobiecym imieniu i diabelskim nazwisku! Quote
sota36 Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Pat, a pewno wiesz, ze nasza ulubienica wygrala konkurs na najbardziej badziewiarskie buty! Quote
apple Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]coraz mniej kumam z tych rozmów na Dogo........czas umierać:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts