Jump to content
Dogomania

" Miesieczniny" Agata - przerodzilo sie w galerie.

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuzolandia'][I][B]Dałabys jakies foty :mad:[/B][/I][/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przestań! Przecież to nie Fotoblog:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Przestań! Przecież to nie Fotoblog:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

[I][B]taaaa kocioł i garnek :diabloti::diabloti:[/B][/I]

[I][B]hellooo...wpadlibyscie od czasu do czasu ..:eviltong:...ja tez mam przestoje ale sie staram :eviltong:[/B][/I]

Posted

[quote name='sota36']Ano wpadne - dzis, jak mi Darecki program do obrobki fot naprawi![/QUOTE]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Dobrze, że jest na kogo zwalić:diabloti:

Kto Cię tak wczoraj atakował z lodówki?:razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Pewna dama(?) znajaca sie na wszystkim , czyli chyba na niczym... choc nie wiem, moze ja sie nie znam... Mierzyc sie z nia nie bede - nie ta konkurencja wagowa.

Posted

[quote name='sota36']Pewna dama(?) znajaca sie na wszystkim , czyli chyba na niczym... choc nie wiem, moze ja sie nie znam... Mierzyc sie z nia nie bede - nie ta konkurencja wagowa.[/QUOTE]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie znam:roll:

:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie znam:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

[I][B]to sie ciesz kobito :diabloti::diabloti:...[/B][/I]

Posted

[quote name='zuzolandia'][I][B]to sie ciesz kobito :diabloti::diabloti:...[/B][/I][/QUOTE]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A ty miałaś niePRZYJEMNOŚĆ?:razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='zuzolandia'][I][B]miałam ...brrrr :diabloti:[/B][/I][/QUOTE]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Aż tak źle?:roll: Ojej to kto tam u was budzi taką grozę:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Aż tak źle?:roll: Ojej to kto tam u was budzi taką grozę:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

[I][B]taka jedna z wielkim cycem :diabloti::diabloti:[/B][/I]

Posted

[quote name='zuzolandia'][I][B]taka jedna z wielkim cycem :diabloti::diabloti:[/B][/I][/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]madonna?:crazyeye:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='zuzolandia'][I][B]mozna to tak ujac :evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Żałuję, że nie poznałam, mogła bym sie odnieść:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Żałuję, że nie poznałam, mogła bym sie odnieść:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

[I][B]wierz nom na słowo...nie mosz czego załowac :shake:[/B][/I]

Posted

[quote name='zuzolandia'][I][B]wierz nom na słowo...nie mosz czego załowac :shake:[/B][/I][/QUOTE]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]penie tak, ale ja się tam żadnej madonny z wielkim cycem nie boję:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='sota36']Pewna dama(?) znajaca sie na wszystkim , czyli chyba na niczym... choc nie wiem, moze ja sie nie znam... Mierzyc sie z nia nie bede - nie ta konkurencja wagowa.[/QUOTE]
Nelusia nasza kochana!:lol: