Dark Icon Posted July 17, 2003 Posted July 17, 2003 Dlaczego mój Kapsio jest sam? Czy nie ma tu innych bassetów? Smutno nam troche z tego powodu. Quote
edyta Posted July 30, 2003 Posted July 30, 2003 Hellou - wlasnie nie widze innych basecikow. Czy moge zadac pytanie? Czy baset jest dobry z innymi zwierzakami? I czy na prawde demoluje mieszkanie? Ja chcialabym sobie kupic takiego malucha, znalazlam juz nawet hodowce ale nie wiem prosze mi doradzic. Edyta Quote
Dark Icon Posted July 30, 2003 Author Posted July 30, 2003 Bassety to bardzo przyjazne stworzenia któr kochaja inne zwierzaki. jest w tym jeden wyjątek wiele bassetów (psów) nie toleruje innych bassetów (psów). Najzwyczajniej nie lubia konkurencji :) Inne psy są OK (no chyba że w pobliżu są suczki ale wówczas to inna bajka). Mój Kapsio nie demolował mieszkania, nie obgryzał mebli itp. jedyne co robił to kochał buty innych domownikó i zżerał je z wielką namiętnością :) Jeżeli zdecydujesz się na basseta to musisz pamiętać o jednym - Jeżeli chcesz psa uładzonego, posłusznego itp. to basset nie jest dla ciebie. to sapsy z natury przekorne, z charakterem. Na polecenia reagują tylko wówczas gdy chcą. Jeżeli się z tym pogodzisz to bierz i się nie zastanawiaj. One sa kochane, najcudowniejsze i wogóle naj... Nawet ich wrodzone złodziejstwo (kradną jedzenie jak tylko mogą) jest przemiłe. A jak pięknie potrafia się podlizywać, to trzeba zobaczyć. Quote
Besa Posted September 28, 2003 Posted September 28, 2003 Jesteśmy. Witaj. Dotychczas tylko czytaliśmy, a teraz postanowiliśmy się ujawnić, ba tak jakoś żal się nam zrobiło,że tylko jeden bassecik na forum. Więc teraz dołączają Afra i Karo. Pozdrawiamy. Quote
basaga Posted December 11, 2003 Posted December 11, 2003 Pozdrawiamy wszystkie basseciki. My też chcemy postanowiłyśmy się ujawnić i :P wyjść na świat! Daisy i Maja. Quote
Dark Icon Posted December 11, 2003 Author Posted December 11, 2003 A witamy, witamy Znajomych z ringów wystawowych. Grono kłapousznych przegubowców powiększa się :) Quote
Besa Posted December 12, 2003 Posted December 12, 2003 Witamy pięknie. Tłoczno nam się tu robi, nie? :lol: Fajnie. :D Quote
Agasia Posted December 12, 2003 Posted December 12, 2003 Ja fakt faktem nie mam bassecika tylko 2 beagle ale lubiem te psiaki jak wszystkie gonczaki, a szczegolnie z 6 FCI ;) Quote
basaga Posted December 12, 2003 Posted December 12, 2003 W takim razie wielka kocha dla beagielków!!! :lol: Quote
Dark Icon Posted December 12, 2003 Author Posted December 12, 2003 Beagielki to prawie bassety :) Quote
basaga Posted December 12, 2003 Posted December 12, 2003 Chociaż jak wszyscy doskonale wiemy, bassety są bezkonkurencyjne :Dog_run: Quote
Dark Icon Posted December 12, 2003 Author Posted December 12, 2003 Co prawda to prawda :) Basset is the best !!! Quote
Frogg Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Jesteśmy, jesteśmy... Tofci mieszka z nami pod Poznaniem. Z ogromna chęcia pozna Panią/Pana w celu wspólnych spacerów w pobliskim lesie. :) Pozdrawiamy gorąco. Quote
Recommended Posts